Карти с рецепти за отслабване

• 4 968
  • 17
  •   1
Отговори
Здравейте,има едни карти на Дари Миленова с готови рецепти и грамажи.Може ли мнение от хора които ги имат дали се използват достъпни продукти и дали си заслужава да ги взема 🤔

# 1
Абсолютно не си заслужават! Нищо интересно, различно или решаващо проблема няма да намерите.
Жената работи на принципа на калориен дефицит. Толкова са миниатюрни порциите, че едно 5 годишно дете не би могло да се нахрани и би било недохранено.
Следвайте калорийния дефицит ако целите отслабване. Не знам с какво биха ви помогнали картите с рецепти в случая. Обикновени ястия в малки количества. То и с дюнери и пици може да отслабнете ако сте в калориен дефицит.
Попадала съм на клипчета в тик ток на въпросната жена. Общо взето, много превзета и с никакви познания или специалност в сферата. Не мисля, че е здравословно да се следват подобни хора на база проба-грешка и собствен опит.

# 2
  • Melmak
Аз имам картите. Взех ги за идеи. Истината е, че в ежедневието някои  дни просто не мога да се сетя дори елементарни неща да направя. Искам нещо бързо и лесно. Аз все готвя по-сложни неща и някой път нямам идея за нещо наистина бързо.

Има някои сполучливи рецепти. Тия веганските не ми харесаха.

Като цяло идеята е за калориен дефицит, да, но то така се отслабва. Жената промотира просто да се храним в калориен дефицит без да орязваме жестоко калориите.

Всичките й рецепти ги има на видеа, ако не ти се купуват картите.

Аз си правя понякога рецептите и има сполучливи.

# 3
Благодаря ви,това ми трябваше!
Значи няма смисъл да си давам парите.Помислих ,че са нещо по така 😀

# 4
Като човек минал през няколко хранителни разстройства, мога да кажа, че цената има определено проблем с храненето. Симпатична ми е и е много сладка, харесвам я, но промотира НЕздравословни неща. Масово закусва? Течен протеинов шейк и не се храни до следобед, избягва употреба на олио / зехтин и подправки, също и масло, порциите са наистина адски малки за една жена над 25г, ходи на фитнес, ходи по 10-12км ежедневно както показва на часовника си, и дневен прием от 1000-1300 калории на ден е крайно недостатъчно.

# 5
И аз ги бях гледала, но рецептите в профила 'и са достатъчно много. Иначе, не са някакви уникални рецепти, но и аз, като hechicera_, остават без идеи понякога. Ще видим дали занапред ще ги взема.

# 6
  • Melmak
По принцип калориите трябва всеки да ги изчисли за себе си. Аз не бих посмяла да живея на 1200 калории, нищо че имам нужда да сваля. Дори в дефицит да съм, пак това са малко. Но това зависи и от много неща. Дарина промотира това ние сами да си сметнем подходящ калориен прием. Някои рецепти са в няколко варианта за 300 ккал, за 400 ккал и за 500 ккал. Реално наистина е лесно да сметнеш. Ако тя яде една доза от нещо не пречи аз да си направя две дози. Идеите й не са лоши.

Мен ме загуби с близостта си до Исторически парк. Ама не е тема това.

# 7
Аз гледах нейно клипче с някаква диетична рецепта, представено много примитивно и ограничено. Като й написах в коментар мнението си отключи грозна агресия и ме засипа с обиди.

# 8
Харесвам Дари, позитивна и мила е, явно наистина си хапва с удоволствие това, което приготвя. Аз, обаче много малка част от предложенията й включих в своето ежедневие, защото повечето са ужасни на вкус. Всички карти имам, едно 20% стават за ядене. Колко продукти изхвърлих...уникално странни комбинации. Много ми е полезно, обаче, това, че е сметнала калориите на всяко ястие. Десертите й са хубави, някои от обядите и вечерите-също. Мъчих се 1 месец, отказах се. Предпочитам да ям нормална храна в малки порции, отколкото безвкусна, пак в малки.

# 9
Явно съм една от малкото доволни Simple Smile
Причината вероятно е, че аз отслабвам точно с калориен дефицит и фитнес тренировки и картите й ми вършат чудесна работа, защото са сметнати и не ми отнема време да се мъча аз да си измислям рецепти и да ги пиша и смятам. Разбира се не се храня само с нейните карти и не съм опитвала всичко все още, но за момента от опитаните около 30 всички са ми харесали, без 1-2. Има още доста за пробване. За разнообразяване са чудесни.
Далеч не съм съгласна, че порциите са малки, има варианти за 300,400 и 500 калории. Отделно някои неща може да изглеждат малки, но засищат достатъчно. От хората съм, които обичат да ядат и да си угаждат и определено щях да си кажа, ако ми е малко и оставам гладна.
Клипчетата й не ги гледам, защото някак не ми стои добре на камера и ми е леко дразнеща. Не се интересувам тя колко и какво яде, решението си е изцяло нейно дали ще пие шейк сутрин и ще стои гладна цял ден или ще яде по 4 пъти на ден. Достатъчно големи хора сме да преценяваме сами за себе си и здравето си.

# 10
То, че се отслабва с картите, се отслабва. Но не е вкусно, поне за мен. Вече минах на нормална храна/ не скир, не пълнозърнесто брашно, не предимно яйца и сирене, които ги е включила в повечето рецепти, не протеин на прах .../. Просто ям малки порции нормална храна и ми е вкусно.

# 11
То, че се отслабва с картите, се отслабва. Но не е вкусно, поне за мен. Вече минах на нормална храна/ не скир, не пълнозърнесто брашно, не предимно яйца и сирене, които ги е включила в повечето рецепти, не протеин на прах .../. Просто ям малки порции нормална храна и ми е вкусно.
Всеки за себе си преценява коя храна е нормална и коя не, въпрос на гледна точка. Важното е да ни е вкусно  Simple Smile

Лудост е човек да разчита, че ще отслабне само с картите без да положи усилие да си сметне дефицита, да се движи и  т.н. Всичко е комплексно, не всяка рецепта е конкретно по наш вкус.

За мен да ям пълнозърнесто брашно, яйца и сирене си е най-нормалното нещо. Скир не ям, не го харесвам. Имаме си супер кисело мляко и извара, ако толкова се мъчим да напасваме протеини.

# 12
  • Melmak
О, аз си ям тези съставки и без да ми ги е казала Дари. Нито пълнозърнесто ме притеснява, нито кисело мляко и скир.

Единствено тия неща с тиквичките не са моите, но няма как всички карти да са ок. Правих паннакота от нейните рецепти и стана супер!

Като цяло има яки рецепти вътре, бях се влюбила в една фалшива пица, видях я в канала й в тикток. Сигурно няколко месеца съм я правила всеки божи ден за закуска.

Просто моите идеи в забързаното ежедневие са малко. Особено за бързи рецепти. Аз съм старата школа и си готвя бг кухня. И такива по-модерни неща ми куцат от липса на досетливост.

Иначе да, човек отслабва от калорийния дефицит и тренировките, не от конкретно рецептите.

# 13
hechicera_ аз съм същата и точно за това ги поръчах тия карти, защото се изчерпвам от към идеи и въртя едно и също, което бързо писва. Ежедневието ми е много забързано, нямам време да чета по цял ден рецепти в интернет и да разнообразявам.

От картите се влюбих в един сандвич с яйце, кашкавал и авокадо, мързеливата баница и един десерт с шоколад, фурми и фъстъчено масло( направо е като Сникърс) Мога да ги ям всеки ден Grinning
За коя фалшива пица говориш, да я видя и аз?

# 14
  • Melmak
Няма я в картите, само клип е.

2 яйца разбиваш, слагаш накъсана тортила (в лидл има пълнозърнести на добра цена) и това го слагаш в тигана да се пече като палачинка. Като го обърнеш, слагаш малко доматен сос, шунка и кашкавал. Похлупваш за да се задуши и кашкавала да омекне. Аз добавям и чубричка.

Общи условия

Активация на акаунт