Тема за бързи въпроси и отговори ~ Всичко за нашите деца ~ Училищен блиц ~ Тема №7

• 37 989
  • 591
  •   2
Отговори
# 585
Втория срок

# 586
  • София
Благодаря ви. Бях останала с впечатлението, че е през януари.

# 587
Знаете ли до коя дата трябва да са оформени оценките за срока или всяко училище само си решава

# 588
  • Пловдив
Съгласно Наредба 11 за оценяването срочни оценки се оформят не по-рано от една седмица и не по-късно от 2 дни преди края на срока.

# 589
  • София
Днес получихме съобщение от директора, че най-късно до 29.01 може да се нанасят оценки, явно така се падат двата дни.

# 590
  • София
Имам един въпрос свързан с Школо. Под съобщение на класен ръководител за родителска среща, отдолу започва една безкрайна дискусия на родители за това кой слуша и кой не слуша. Изброяване на имена, сочене с пръст, обиди, закани и т.н. Правилно ли е таза простотия да се случва в Школо? Не трябва ли класния ръководител да заключи коментарите? Струва ми се безумно.

# 591
Класният ръководител е забравил да заключи коментарите, когато е пускал съобщението. Не знам дали може в последствие или трябва да изтрие и да пусне ново. Пишете на класния да го направи. Пълна простотия е да се разправят родители в школо.

Общи условия

Активация на акаунт