Аранжиране на маса - 9

• 65 906
  • 714
  •   2
Отговори
# 660
Да, да...точно перлено бялото имах предвид, благодаря! Колебаех се, когато купувах, между тях и бежовите и избрах бежовите, ама остана бялото да ме човърка...Макар че имам слонова кост от този тип прибори (не перлени) и надали ми трябва и бяло, ама на...вие тук знаете как човърка, без да ти трябва  Simple Smile

# 661
  • Вила Великула
Яна, кой е магазина? Моля да споделиш.

# 662
  • София
Deco de famille

# 663
  • Вила Великула
Ох, големи сте подстрекателки. Бях се зарекла да не купувам нищо, но....разминах се само с покривка и салфетки.

# 664
Аз умишлено не написах магазина, ама явно нямаше начин да се избегне Simple Smile
Там обичам да ходя на живо, скоро обаче не съм ходила, че се знам Simple Smile

# 665
  • София
Pipilota 6, честити! Сега чакаме да ни ги демонстрираш на една маса. Simple Smile

Вчера за вечеря масата се превърна в шишаркова. По-трудна се оказа от жълъдовата, защото мислех, че имам повече елементи с шишарки...И тогава в съзнанието ми изникнаха едни чинии от любим мой сервиз, които седят при зимната и коледната украса. Спомних си, че те са точно с изрисувани шишарки. Взех ги, калъфките за възглавници с борови клонки също и...масата доби доста по-завършен вид. Много ми хареса подредбата с четири чинии и по средата надлъжна, ниска декорация.
🙂💚🤍🤎💚🤍🤎💚🤍🤎
Лека сряда! Здраве и щастие!

# 666
  • Вила Великула
Яна, чудесна маса си подредила отново. Аз нещо напоследък като, че ли нямам вдъхновение, а и най-важното  - никакво време. Обикновено сме само аз и ММ и винаги се храним на маса с покривка, като съдовете и салфетките са съобразени с цвета на покривката, но до там. Надявам се скоро да излеза от тази емоционална дупка и да направя нещо интересно.

# 667
  • София
Пожелавам ти го! Идват празници! Хубав ден!

# 668
  • Вила Великула
Може би не е тук мястото, но знам, че Яна харесва Лего цветя. Поопадна ми такъв продукт с намаление в Trendyol. Оптвам се да публикувам линка, но неща не се получава.Напишете в търсачката на онлайн магазина Lego icons. Има доста модели и са на много по-ниски цени от тези в БГ.

# 669
  • София
Благодаря, Пипилота. Видях ги, имам ги тези🙂

# 670
  • Австрия
Светкавица, така ги гласиш нещата, че все в сърцето ме уцелваш BlushHug

Pipilota 6, честити! Сега чакаме да ни ги демонстрираш на една маса. Simple Smile

И още как! Както Янчето е споменала, наближават най-хубавите празници в годината Grinning

Към момента у дома тиквета и гъбета Wink

# 671
  • София
"Горските животни"🐿🍁🦔🍂🦊🌳 - с тази цветна и весела есенна маса временно ще закрия есенната серия от трапези и от утре започвам с декорирането у дома за Хелоуин. 🎃🎃
Слънчев четвъртък на всички!☀️☀️☀️

# 672
  • София
Буууууу, остава точно една седмица до Хелоуин и всичко у дома започва да придобива един страшен вид😀. Разбира се, че и трапезата също.
Който не уважава и не разбира този празник има пълното право да подмине.😉
За мен е нещо интересно, различно и весело в еднообразното ни ежедневие.
Чуден петък да имате!
🎃👻🎃☠️🎃💀

# 673
  • София
Яна, страхотни аранжировки показваш (и тук и в темата за декорации). Искрено ти завиждам за вкуса, желанието, но най-вече за мястото, където съхраняваш всички тези декорации и посуда.И аз искаааам. Simple Smile

# 674
  • София
Хаха, да живее голямото ми мазе.

Общи условия

Активация на акаунт