Аранжиране на маса - 9

• 71 256
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Австрия
Светкавица, разкошен е слънчо Heart Eyes И масата с него е толкова уютна Simple Smile

Колко гален е прасковеният цвят - много нежни съчетания могат да се правят с него! Иии.. Яна, не се знае при теб дали е умишлено или съвсем спонтанно измежду безбройните ти идеи и тематични вдъхновения, но и двете последни маси са добре дошли в юлското предизвикателство, за което уж имаше ентусиасти Wink
И аз се включвам тематично в последния ден на юли... През последните дни при нас времето бе дъждовно и бяхме пощадени от жегите, но като се сетя, че след няколко дни имаме път към Родината и... нямаше начин да не наредя масата по този начин Sweat Smile но и да се включа в предизвикателството: дали Америка, Африка или Австралия - пустинни територии с кактуси под горещото слънце:

kaktus25_4a by Dimitrana S, auf Flickr

Темата през август е реално доста актуална: море, океан, езера и реки.. Който желае да се включи с декорация е сърдечно приветстван Hug

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 20:37 от DimS.

# 541
  • Вила Великула
Лично за мен беше трудна или по-скоро неразбрах точно същността на юлската тема, но тази за август е супер и с удоволствие ще се включа.
Димс, Яна, Светкавица - чудесни маси сте показали.

# 542
Аз идвам да си мачкам кепето. Последните месеци са много турболентни при мен и за съжаление не можах да се включа.

# 543
Аз идвам да правя компания на Di Soleil в такъв случай Simple Smile
Този месец работих почти всеки ден по 30 часа и забравих и маси, и сервизи...направо се чувствам опустошена телом и умом. И тъкмо в деня на реанимация реших, че е време да си взема нов сервиз и отворих с голям кеф сайтовете, пак ме сюрпризираха с работа и ги зарязах, а вече виждах морето и се канех да вадя саковете. 
Поздравления обаче за всички красиви и вдъхновяващи юлски маси!
Ние със Солей ще се настаним наготово при вас Stuck Out Tongue Winking Eye

# 544
  • Австрия
Аз идвам да си мачкам кепето.

В първия момент въобще не разбрах. После си го представих Rolling EyesGrinningSweat Smile Soleil, на теб ти се прощава..  на глас се смях Heart

Момичета, не съм искала да прозвуча укоряващо, в никакъв случай! Темата е за удоволствие Hug Кой с каквото и когато може.. Морската тематика е отдавна вече подхваната от Янчето, а и наистина е една от предпочитаните летни аранжировки. Аз обаче от сега си казвам: нямам нищо с maritime мотиви, от опит съм се уверила, че не ми се получава и не ми идва от вътре..

Пожелавам приятен, дано и не прекалено горещ, полезен и отморяващ за душа и тяло, зареждащ с хубави емоции и енергия месец август Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 23:08 от DimS.

# 545
  • София
Ааа, Dims, не така. При теб няма маса да не се е получила. Пробвай една морска, ето предизвиквам те. Simple Smile

# 546
Аз също нямам нищо подходящо за морска маса, въпреки че едната къща е на 5 км от устието на Камчия, а другата на пешеходно разстояние от градския плажа. А може би точно заради това. Дори единствената ми морска покривка(купих я заради качествения памук, не защото е морска) е в "не морски" цветове-бяло, коралово. Мен ме влече селското, поляните, гората, дивотията. И ето, веднага се сещам за по-нататък тема, за някой следващ месец "Дивото зове" , мисля че много разнообразни идеи могат да се получат.

# 547
Аз продължавам да плакна очи във вашите маси, ровя си и из разни сайтове...
Попаднах във ФБ на един младеж - Jack Kinsey, такива маси прави...свят да ти се завие ❤️

# 548
  • София
Сега ще го погледна този Jack Simple Smile
Нещо не го намирам. Намерих един младеж, но ремонтира разни неща, не видях маси.

# 549
Сега ще го погледна този Jack Simple Smile
Нещо не го намирам. Намерих един младеж, но ремонтира разни неща, не видях маси.
Същия е...и това прави 😉

# 550
  • София
Аз в Инстаграм следвам няколко дами, които редят красиви маси.

# 551
  • Вила Великула
Включвам се в морското предизвикателство за август.

# 552
  • София
Много красива морска маса, Пипилота. Солничката е чудна!

# 553
Не само морска, но средиземноморска маса, Пипи! Красива и изящна. На мен не ми оставиха дори и два дни почивка, че да видя имам ли в къщи изобщо такава мебел Simple Smile  И това при всичката ми слабост към масите и посудата...

# 554
  • София
Петъчно една от любимите ми теми за декорация - лимони🍋🍋🍋
А още по-любима ми става комбинацията между лимоните и черния цвят.💛🖤💛
Хубав уикенд!

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 20:28 от iana28

Общи условия

Активация на акаунт