Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 093
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
На мен ми го забраниха отдавна, забравих какво е вече Grinning Но да, може би има някаква психологическа преграда при някои мъже, да не навредят на бебето или на майката.
Докато можехме да го правим още, и при мен, и при мъжа ми имаше малко такава бариера, но с разговори се пооправиха нещата при нас и приемането, че след раждането ще имам други неща на главата и сега е моментът да си се отдадем.

# 616
Все още си се обичаме през 2-3 дни, разгонила съм се покрай тая бременност. С първата беше на сух режим, с втората рядко, но сега само го чакаля да се прибере в сравнително ненатоварено състояние след работа. Но и нямам кой знае какъв дискомфорт след секс, така че не го ограничавам. След ражданията той беше като котарак чакащ мляко, обаче бебето беше на дневен ред. С течение на времето се нормализираха нещата, но си бяха дълги периоди суша 😁😁

# 617
Ние също избягваме мъжът ми му се иска много , но аз имам стягания след това и избягваме .

# 618
За нас сексът и всякакви сексуални дейности са мираж от март- април месец :/// Обаче вече ми се отразява. Онзи ден послед нощ си се събуждам , сънувала някакви пикантерийки ...и с оргазъм..:/ Като 14 годишен тийн си имам мокри сънища от време на време. Коремът ми на топка, спазъм ..наболязаващ Grinning После бях толкова виновна и цял ден ми беше криво, явно си се получават конктракции...

# 619
Момичета а вие защо не правите секс? Въпросът ми е към тези,които нямат “забрана” поради медицински причини.Ние се обичаме почти всеки ден,ако не е всеки ден през ден-максимум 2 🙂

# 620
Момичета а вие защо не правите секс? Въпросът ми е към тези,които нямат “забрана” поради медицински причини.Ние се обичаме почти всеки ден,ако не е всеки ден през ден-максимум 2 🙂
Аз не искам защото когато бях бременна с баткото по време на секс изтече течност и веднага отидохме в болницата и се оказа малко количество изтекло от водите , бях в 7м и от тогава така съм се наплашила , че избягвам , така бях и с каката стресирана и сега пак . Иначе и аз понякога имам такива сънища 😁

# 621
  • Хасково
И ние си правим макр че не трябва, ама иначе не се издържа😂😂😂 много ми се иска. Но е неудобно и тромаво гледаме да не прекаляваме изобщо,рядко ама сладко😅😅😅😅

# 622
Аз и без секс съм си с контракции. Не са ми казали нищо, но нито имам желание, нито смелост. И без това всичко ме боли, синът ми е тотално разбит, заспивам докато приспивам сина си, после се местя, после той идва и в 6.30 ставаме и го водя на градина. През деня си дремвам,но като цяло ми е тъпо и съм на оцеляване на мускули и инат.

# 623
Аз с тия гъбички само до секс съм го докарала 😃😃😃
Сметнал е, че след февруари евентуално щели да станат нещата и си чака човекът.Бебето може други планове да има 😂

# 624
Не ми е забранено, но нямам желание. Неудобно ми е, после имам  контракции...общо взето дискомфорта е и за двамата.

# 625
При мен също е от контракциите и както каза pifiella баш с тея гъбички съм за секс. После 1 седмица ме боли. 😃

Много зле почнах да спя. Уж стана по-хладно и се спи по-добре, ама не. На която и страна да спя се събуждам я с болки в ръката, я в крака, я в корема. Все едно трактор ме е газил. И това по 10 пъти на вечер, а нали ви казах, като се събудя няма заспиване. Като ударена с мокър парцал съм. После през деня удрям по 2-3 20 минути дрямки, ама не е същото.

# 626
И аз съм без секс още отпреди бременността, защото имаше трансфер. Мъжа ми го е страх просто. Аз в началото имах мерак, ама вече ми отмина. Надявам се след раждането да успеем да се намерим пак един друг 😋

Ох, и цъфнах с вагиноза Cry  някой лекувал ли го е това чудо успешно? Чета, че 
е трудна работа. Следяваща АГ я няма до вторник и се притеснявам с това отлагане на лечението.

# 627
Чета, чета и всички имаме някакви болежки и бацили…На мен ми изписаха антибиотик за гъбичките, сега отивам да го купувам. Явно ще се пие, ЦРП 50, СУЕ 70.
Иначе бебето е станало 1,350 кг, 27 седмица реална, иначе е 12 дни напред. Пак ми се караха, че ям много въглехидрати. КЗ ми е 4,9 на гладно, качила съм 5-6 кг. Аз обяснявам, че бебето просто ще си е голямо и дебело, не може да спреш гората да се разлиства 😄😄😄
Секцио за 29.12.
Кръвното вкъщи го меря 120/80, в кабинета 135/80. Изписа ми допегид и него отивам да купувам, вече се водя с високо кръвно.
Хематологът заключи, че съм с анемия.
Чувствам се много добре и блестяща 😂 Но поне се наспивам все още, нямам никакви оплаквания в тази област.

# 628
pifiella, щом си хапваш въглихедрати и ти е такава захарта, си направо супер. Аз не ям, и моята на гладно е 4.6 Rolling Eyes

# 629
  • Пловдив
И аз правих обременяването вчера. Нямам гестационен диабет и с доста въглехидрати кръвната захар на гладно ми е 4.6. Ендокринологът ми каза диета, тъй като си имам ИР. Ще гледам да намаля сладкото, че в последно време съм му отпуснала края.
И тук искам да направя включване към всички момичета, които смятат, че една кръвна захар на гладно в референтните стойности е достатъчна да отхвърли ИР. Това не е така, важни са стойностите и на следващите часове, както и обременяване с инсулин. При обременяване с глюкоза съм винаги в референтните стойности, дори първата захар често ми е около 4. Не подценявайте този проблем, а и не е чак такова мъчение да си два часа в лаборатория.

Общи условия

Активация на акаунт