Връзка с вдовец + дете

• 10 025
  • 148
  •   1
Отговори
# 135
Не знам дали е вдовец, женен, сам, с раздвоение на личността, 5 деца или  без деца, след като изневерява какво точно правиш с него?
Винаги съм се чудила на такива жени, не ви ли е гнус да си лягате до него?

Тя не си ляга, само се пързаля.
Не знам как се е намерил някоЙ, който да повярва на тая дългоопашата лъжа.

# 136
Ама ти какво очакваше? Твоята връзка с него е започнала с изневяра. Поради каква причина си предположила, че няма да изневерява на теб?

Той е изневерявал на предишната, защото:
- му е била скучна
- не го разбирала
- не е искала да прави секс с него
- били са заедно само заради детето
- и т.н., и т.н. по списъка на изневеряващите.

Сега изневерява на настоящата, защото:
- му е скучна
- не го разбира
- не иска да прави секс с него
- заедно са само заради детето
- и т.н., и т.н.

Или поне така разказва на тези жени, с които изневерява в момента.

# 137
Не знам дали е вдовец, женен, сам, с раздвоение на личността, 5 деца или  без деца, след като изневерява какво точно правиш с него?

Защо да е лъжа. Има си прости жени.
Също така ситуацията може да е реална, просто авторката спестява важно инфо и лъже.
Напълно възможно е да е необразована и безработна и затова да е приела предложението.
Защото няма как образована жена с престижна работа да се направи тази простотия.

# 138
Точно това казах и аз по-рано. Може да е била детегледачка в дома, залитнали са с шефа и жена му го е зарязала. Тя си е помислила, че ще заеме нейното място, но статута й не се променил. Той е започнал да излиза с други жени и да ги запознава с детето. Всичко това я е вбесило и се чуди какво да прави сега.

Разбира се това е сценарият в моята глава. Иначе нямам друго обяснение на всичко.

# 139
за детегледачки се наемат жени с опит в отглеждането на деца, не девойчета.

# 140
  • Paris, France
15 годишни редовно заработват по нещичко с водене на деца по тренировки в събота и неделя или водене/взимане от училище и занималня. Детето е на 7г, не бебе.

# 141
За детегледачки се наемат и медицински сестри между смените. Такава жена се грижеше за деца на вдовец, омъжена, спеше при тях за да е свободен баща им да излиза вечер и когато се прибере тогава, сутрин ги водеше по детски градини.

# 142
  • Paris, France
Тук детегледаческата работа е платена на минимална заплата или по-ниско. Половината медицински сестри работят и нощни смени, та едва ли ще тръгнат да гледат деца.

# 143
А тук в България, за провинцията говоря масово гледат деца в почивните си дни между смените, особенно са търсени за бебета.

# 144
  • Paris, France
Блазе им. Тук масово наемат детегледачки, особено работещите нощно смени, на смени, на две места.

# 145
От  това което прочетох мога да ти дам съвет (мъж съм) бягай с 200 от този !
И когато избягаш от него много внимавай на не ти направи нещо !
Той те  използва  за чистачка ,секс и за детегледачка.
Просто си удобна за него.
Като мъж съм изненадан ,че може да има толкова наивни жени да не кажа друго ........
И един съвет от мен за напред ако  искаш да имаш до себе си   качествен мъж гледай за едно нещо в него казва се ЕМПАТИЯ.
Като мъж работил с над 700-800 мъже мога да ти гарантирам ,че най -отвратителните мъже са тези без чувство на емпатия!
Това са психопати !

# 146
Ей тъй кат стане: аз умна, красива, забавна, реализирана, от богато семейство… само от пустата добрина си патя в тоя живот 😂
Авторката сама е дала решение в разказа си: писнало ѝ е вече, не е полезна за никого в тази връзка. Зрелите хора си тръгват от връзки, в които вече не са пълноценни, защото си дават сметка, че иначе само ще вредят. При това вредиш не само на партньора, ами и на детето.
Обаче нещо явно не е баш така, както се представя и гледа авторката да го изкара като саможертва и добрина. Няма как да стане, не си светица и не си жертва.

# 147

Защо да е лъжа. Има си прости жени.
Също така ситуацията може да е реална, просто авторката спестява важно инфо и лъже.
Напълно възможно е да е необразована и безработна и затова да е приела предложението.
Защото няма как образована жена с престижна работа да се направи тази простотия.

Аз същото нещо го писах преди няколко страници - няма как жена с читава професия и добър доход да си зареже работата, за да гледа чуждо дете.
Или е искала да стане безработна или е била безработна като са се запознали. За много бели птици ни взеха.

# 148
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт