Студенти в Нидерландия - 23

• 55 694
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Моят младеж не стига, че се прибира на 25.12 ами си тръгва на 03.01, много, много кратък престой със стегната програма.

# 616
  • Бургас
Охлювче, на нас все не ни стига времето с децата, но те пък все повече поемат в своята посока и са заети. Нашият син си търси стаж за лятото и може би ще остане там, и аз хем стискам палци да успее, хем сърцето ми от сега се свива, че няма да се върне. Но така е, децата трябва да живеят своя живот. Дано да са успешни и удоволетворени всички!

# 617
Ех, момичета, вие сте такива късметлийки. Може и за кратко, но ще видите децата си. Моята госпожица ще бъде на Коледа с приятеля си, при неговите родители в Нидерландия. Очакваме я лятото след стажа. Това ще ни е първата Коледа без нея и ни е много, много мъчно.....

# 618
  • Бургас
necha, прегръдки. Радвам се за твоята госпожица, чудесен етап от живота е това, но и теб разбирам прекрасно. Никак, никак не е лесно.

# 619
  • София
И аз се похвалвам с момиче вкъщи. Днес кацна.
Биби, вашата къща наистина е пълна. Ти се готвеше да посрещаш и + 1 холандец, нали правилно си спомням?
Да разкажеш после. Wink

Весели празници!

# 620
  • Варна
Дойде си и нашето момиче. Ей, значи, сред посрещачите май само аз поревах, хем се опитвах да не, ама това е положението.

# 621
  • София
Снощи и нашето гардже долетя. Пак имаше нещо с влаковете,  към Айндховен бяха отменени всички сутрешни. Направо късмет, че първият, който пуснаха, я устройваше.
Днес ще украсяваме елхата -  чакахме я да вземе участие, тя се зарадва Blush

# 622
  • София
Дойде си и нашето момиче. Ей, значи, сред посрещачите май само аз поревах, хем се опитвах да не, ама това е положението.
Много обичам атмосферата на летището на изхода на посрещачите! Всеки път докато чакам, наблюдавам лицата на хората и добавям част от тяхната емоция към моята. Усмивки, трескави погледи към изхода, прегръдки, сълзи на щастие... 🫠🥹❤️

# 623
И моята девойка се прибва вчера. Веднага щукна по срещи. Днес на обяд посрещаме холандското гадже и програмата започва да тече на пълни обороти.

# 624
  • София
И аз се похвалвам с момиче вкъщи. Днес кацна.
Биби, вашата къща наистина е пълна. Ти се готвеше да посрещаш и + 1 холандец, нали правилно си спомням?
Да разкажеш после. Wink
Весели празници!
Не бях аз. Червенокоска беше. Innocent
При нас втората кацна на 21.12  в  21.45 ч. Прибра се с гаджето в 22.30, обърна къщата с краката нагоре, вдигна децибелите в блока и в 23.30 отидоха на girls night една тумба мацки. Прибрали са се около 5.
Вчера почнахме с масите - дойде българското гадже, майка ми, едно дете кацна от Айндховен и ни гостува между самолета и автобуса, че нашите го караха до автогарата - готино беше. А на сутринта след дискотеката и двете се гушиха при мен в леглото, след малката. Нищо повече не ми трябва!
Днес стартираха ударно с профилактика при зъболекар, после козметик, лекар, фризьор...

# 625
  • София
Хахах, колко натоварена програма...
Нашата освен срещи с приятели, посещения по доктори и фризьор, е планирала да вземе останалите часове по кормуване и на 03.01. (ако инстукторът прецени, че е готова) - изпит пред КАТ 😁.

# 626
  • столицата
Леле, да ви имам празничните "работни" програми!

# 627
Снощи и нашето гардже долетя. Пак имаше нещо с влаковете,  към Айндховен бяха отменени всички сутрешни. Направо късмет, че първият, който пуснаха, я устройваше.
Днес ще украсяваме елхата -  чакахме я да вземе участие, тя се зарадва

Забавно е с тези влакове😊, и празничното  им разписание. Щерката се наложи да нощува в хотел в Айндховен за да се придвижи до летището рано сутринта. Весели празници момичета здраве, радост  и късмет за всички! Седмицата в която да се по радваме на децата ни отблизо.

# 628
И моето гардже го посрещнахме днес. Чакаме кака и да кацне утре от Дубай  и се прибираме на морето. За съжаление каца късно и ще трябва да караме Бъдни вечер на хотел, но поне ще сме си всички заедно. Весели празници Ви желая ! Насладете се на присъствието на децата !

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 12:06 от maslinata

# 629
Пътуваме за летището да вземем и нашето момиченце🤩 Наложи се да стане в 4:00ч днес, но всичко с пътуването от Бреда до Айндховен мина по план😊😇 В колата има пълна торба с баничка - традиция по посрещането😉🤭 Желая ви топли, светли и прекрасни мигове по празниците!!!

Общи условия

Активация на акаунт