Студенти в Нидерландия - 23

• 55 430
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Прегорена кока кола?

# 31
  • София
Ако отиде в спешното и каже, че има тежест в гърдите и трудно диша по принцип нямат право за го върнат. Могат да го прегледат и да кажат, че не е за тях  но не би трябвало да го върнат директно. Си миля аз.

# 32
Здравейте,
Дали някой е изпращал скоро колет с Арамекс? С кого си партнират в Холандия?
Вземат ли от колета от адрес?
Имате ли положителни впечатления от тях ?

# 33

В Гугъл излизат няколко различни рецепти. Пресича много бързо.

# 34
  • София
Здравейте,
Дали някой е изпращал скоро колет с Арамекс? С кого си партнират в Холандия?
Вземат ли от колета от адрес?
Имате ли положителни впечатления от тях ?
Ето мнение от предната ни тема:   https://bg-mam.ma/p/1670097/48513892

# 35
Давам идея за малки пратки  - български пощи работят с Интерконект,  на сайта им им разписание на цените им .Пратките пристигат за седмица. За колет малко над 5 кг ми взеха между 30 и 40 лева. Неколкократно съм ги ползвала, досега не съм имала проблеми с тях.
Червенокоска, благодаря за всеотдайноста и усърдието да поддържаш темата.
За същите пари и Спиди доставят. Вече две колетчета пращам и няма проблем. В понеделник ги пращам и в петък сутринта моят студент ги получава. Също е вариант.

# 36
  • София
Давам идея за малки пратки  - български пощи работят с Интерконект,  на сайта им им разписание на цените им .Пратките пристигат за седмица. За колет малко над 5 кг ми взеха между 30 и 40 лева. Неколкократно съм ги ползвала, досега не съм имала проблеми с тях.
Червенокоска, благодаря за всеотдайноста и усърдието да поддържаш темата.
За същите пари и Спиди доставят. Вече две колетчета пращам и няма проблем. В понеделник ги пращам и в петък сутринта моят студент ги получава. Също е вариант.
Какво може да се сложи в този колет?

# 37
Ние пращахме 2 колета през 2 седмици по около 25кг със Speedy. Единия в края на август взеха ми около 61 лв, аз го занесох в офис, там ѝ го носят до общежитието. Вторият миналата седмица, същото тегло за 47 лв. Пращах дрехи, обувки, покъщнина, канцеларски... Позволих си някаква сушеница, стигна, но не знам колко е законно. Все още търся вариант да се праща легално някаква храна... Не може със сигурност лекарства, добавки, козметика.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 23:58 от Атанаска Андонова

# 38
Ние пращахме 2 колета през 2 седмици по около 25кг. Единия в края на август взеха ми около 61 лв, аз го занесох в офис, там ѝ го носят до общежитието. Вторият миналата седмица, същото тегло за 47 лв. Пращах дрехи, обувки, покъщнина, канцеларски... Позволих си някаква сушеница, стигна, но не знам колко е законно. Все още търся вариант да се праща легално някаква храна... Не може със сигурност лекарства, добавки, козметика.
Със Спиди или с Арамекс пращахте?

# 39
  • София
Козметика защо да не може? За първи път чувам.

# 40
Козметика защо да не може? За първи път чувам.
Не зная, бях сложила един сапун отгоре, че беше багажа, който да я "чака" там, извади ми го приемчика в офиса и изрично каза, че никаква козметика не може. Изобщо не ми беше важно и не съм влизала в дебат. Може би зависи от офиса. Не настоявам, просто споделям. Допълних, че е със Спееди, че бях пропуснала.

# 41
  • София
В колет, изпратен със Спиди, миналата година изпратих стек лютеница, сушеници, козметика (специален шампоан и козметика против акне) и всичко, за което пишете, че в офисите преравят кашоните. Пратката беше 30 кг и бях заявила взимане от вкъщи. Бяха ме предупредили от Спиди, че трябва да е добре опаковано и запечатено. Извадих си заключение, че няма да отварят кашона и смело сложих всичко. Младежът си получи колета след седмица с всичко, което бях сложила вътре.

# 42
Аз мисля, че намерих човек , по който мога да изпращам всичко без цигари и алкохол без бандерол. Още не съм говорила с него лично, но май ще го пробвам този вариант някой ден. Ходел всяка седмица до Холандия, но не всеки път до Леуварден.

# 43
  • София
После ще се радваме да споделиш дали си доволна и на каква цена е услугата.
Аз по принцип за изпращане на мед се интересувам.

# 44
Да, ще споделя , разбира се Wink

Общи условия

Активация на акаунт