Студенти в Нидерландия - 23

• 55 693
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Колко много щастие се усеща в темата в този период от годината! Радвам се за всички,които си гостуват тук у дома,а и за тези,които ще празнуват с холандските си приятели и техните семейства.
Нашето момиче също се прибра още преди няколко дни и естествено веднага започнаха срещи с приятели,купони.

Сега прочетох и новия отговор в темата за баничката-и аз чаках на летището с баничка  и боза Grinning специално ми писа от летището в Айндховен да взема.

# 631
И аз я чакам да кацне.
От няколко години, това е първата ни Коледа да сме заедно цялото семейство.   

# 632
  • София
Биби, вярно, че Червенокоска бяха с холандско гадже на гости. 😄 Сори. Ще разказва тя значи Simple Smile

И аз чаках с баница вчера на летището. Специално я направих да е прясна, но живеем далече и изстина. Полетът на БГ еър малко се забави. Докато излязат куфарите и ...

Същата работа и при нас- чака я зъболекар, очен, други лекари още, козметик и т.н. Пълен тунинг и профилактика 😂

# 633
Честито на всички, които вече са посрещнали децата и къщите им са се напълнили. Аз след час тръгвам към летището да посрещна моето момче. Честно казано дори като дете не съм чакала с такова нетърпение Коледа и не ми се е струвала толкова далечна.
Аз баничка няма да нося на летището, защото отказа, но пък си поръча пържолки с гъбки, та вече са във фурната.
Пожелавам на всички Светли и топли празници! Да изживеем пълноценно малкото време, което ще имаме с децата макар, че колкото и дълго да са вкъщи, все ще ни е малко.

# 634
  • Варна
Весели очи на всички.И моята щерка с натоварен график,днес мина и тя лекар,зъболекар,утре фризьор.По цял ден срещи с гадже,приятели.И ние плакахме на летището,важното е децата да са щастливи и гонят мечтите си.Пък ние ще ги чакаме и гостуваме.Моята не знам накъде ще поеме после,но засега Холандия не е нейното място,но все пак там е да поживее и поучи малко по-различно от тук.Пък живот и здраве ще реши после накъде

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 21:56 от Geiza

# 635
  • София
Весели празници на всички! Тези дни са ни най-споделените и най-топлите с децата до нас. Моят младеж си дойде вчера, щастлива съм, знам, че е за няколко дни, но друго си е да го виждам, да разказва…Вече плануваме лятото, живот и здраве, може би дотогава няма да си идва, но може аз да отида за 2-3 дни, ще видим. Сега се наслаждаваме на този период и за друго не мислим🙂

# 636
  • Sofia
Скъпи щастливи майчета,
Искам да пожелая на всички вас топли и споделени последни дни на тази година в цялата й пъстрота! Нека се насладим пълноценно на миговете с нашите пораснали, долетели деца:)
Споделям ви и един линк. Това момче е колега и приятел на единия ми син. Когато разбрах за този инцидент сърцето ми застина, разтърсена бях за него, помислих за майка му и агонията, която е преживяла през дните, в които е чакала. Спомних си по часове, какво правих аз в тази злополучен ден и дълго размишлявах как докато някой е безгрижен, друг лети от пропастта.
Зная, животът може да бъде колкото щедър, толкова и жесток. Но ето че това дете оцеля и аз искам да се помолим за неговото здраве. И тъй като наблюдавам как върви кампанията му, а тя е към края си и от два дни няма постъпления, много бих искала да ви помоля в тези светли дни да помогне кой с каквото може, за да продължи този втори свой живот това момче без дългове.

https://pavelandreev.org/bg/campaign/da-podadem-raka-na-ivan?fbc … RLM9W_YOdJrJ0UPzg

# 637
  • София
Здравейте и весели празници!!!
Дъщеря ми ще ходи на стаж за пролетния семестър и преотдава квартира в Грьонинген за 6 месеца, Намира се на улица Hoendiep, близо до центъра, студентска къща с 9 стани, стаята е 16 кв и е обзаведена с двойно легло, бюро, гардероб. Наема е 400 евро. 1 наем депозит. Свободна е от 20 февруари до 1 септември.

# 638
Моето птиче отлетя за НЛ. Тъжно ми е! Disappointed Relieved

# 639
И моето лети в момента към Амстердам.
На 31.12. получи фактурата на дерматолога за прегледите от септември до декември, вчера успя да я занесе преведена на Здравната каса, освен нея поискаха доказателство, че е платена както и удосттоверение от банката за банковата му сметка, ще видим какво ще стане.Голяма борба с акнето:)
Следващо прибиране не е планирано, лятото ще бъде там.
Ужасен студ в София:)

# 640
  • Бургас
Уф и аз сега правя баница и ще изпращам студента, следобед лети, тамън свикнах да е вкъщи и бързо минаха двете седмици

# 641
Моята девойка лети утре. Програмата ни беше наситена (и леко болнава). Имахме коледен холандец за седмица - много добро дете, хареса му всичко тук (особено баницата), а ние харесахме него. Вече планира следващото си идване и учи български.
Моята традиционно се видя с малко приятели, фризьор, лекари. Евентуално ще си дойде за ден-два март (ако може) за чакано събитие (за него като наближи).

# 642
  • Варна
Моята щерка  вече я изпратихме,в момента лети за Айндховен,после ще сменя 2 влака.Само за гаджето и е мъчно,но се връща с желание,искала вече да ходи в университета на лекции Simple Smile.

# 643
  • Бургас
Моето момче няма настроение да се връща в Холандия, защото му предстоят най-трудните по неговите думи изпити, но другата седмица лети за Брюксел и от там с влака. И на мен не ми стигна времето с него, но това винаги ще е така. Да са живи и здрави, да си следват пътя децата, ние ще ги чакаме.

# 644
И моето момче лети утре за Айндховен,колко бързо мина това време...😟.
Здрави да са ни децата ,да си следват мечтите,пък ние тук ще си ги чакаме и ще им се радваме😀
Охлювче дано ви покрият и всичко да е ок, между другото и моя е с доста активно акне,с което се борим .Все още няма личен лекар вече втора година,все го ръчкам да си търси ,ама ..

Общи условия

Активация на акаунт