Потвърждаване на адрес в Пейпал

• 368
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте! Пейпал ограничи акаунта ми и сега не мога да правя плащания. За да го отключат, искат да пратя документи, с които да потвърдя самоличността си. Вече пратих снимка на лична карта, но искат и документ за адрес. Като възможности са изброени: credit card statement, bank statement, proof of address, phone bill, electricity bill. Снимка от сметките не мога да пратя, защото са на друго име, а другите изброени документи не съм сигурна какво представляват. Ако някой може да помогне, ще съм много благодарна.

# 1
Иди в банката, където ти е банковата сметка, която си дала за Пейпал, и вземи от тях удостоверение, че лицето Х (ти) притежава банкова сметка еди-коя си, и снимай удостоверението.

# 2
За да е наистина proof of address трябва да съдържа адреса който е регистриран в акаунта ви. Документ от банката няма да е приет ако не съдържа адреса.

# 3
В документа от банката са дадени данните от личната карта, т.е. адресът от л.к.

# 4
  • Стара Загора
Шофьорска книжка имате ли? Bank statement е месечно извлечение на движението по картата. Ние в БГ отдавна не получаваме на хартия, даже не съм сигурна дали е имало такава практика. Ние в БГ сме технологично напреднали и използваме мобилни апликации, грижим се за природата и не принтираме безразборно, както в UK. Друг card statement е един хвърчащ лист от банката с подпис и печат, на който ти пишат детайлите на банковата сметка и данните на държателя й, тип удостоверение на български… другия вариант е месечна разпечатка от мобилен оператор пак на български. В крайна сметка все един документ трябва да е с адреса, който сте посочили в пейпал.

Общи условия

Активация на акаунт