Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 801
  • 306
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Какво пък толкова необяснимо има? Полуидиоти винаги е имало и ще има, просто на теб сега ти е момента да ги срещаш. С времето ще се научиш да ги разпознаваш отдалеч и няма да ти се налага да губиш време и за 1 среща.

# 31
Оо, авторке, и аз съм на твоите години. 😀

Има свестни, да. По-скоро има вариант да не можеш да ги преценяваш, което е нормално, след като си била във връзка с един човек от тийн още.

Моето мнение? Повечето хора ти дават някакъв ориентир още преди да си се запознала с тях. В мъжете погледът и излъчването казват абсолютно всичко. Личният стил (дали ще е батка, дали ще е някое парвеню, дали има татуировка на Левски на гърба), изказът, интересите... всички тези неща издават ужасно много още преди първия задълбочен разговор. Сега ти се е паднало да си играеш на психолог. Simple Smile

Щом имаш добра самооценка, знаеш си цената и знаеш какво е приемливо в една връзка и какво не, значи е само въпрос на време да се появи човекът за теб. Simple Smile

# 32
Как ли ще се почувстват мъжете ако жените им почнат да хвалят някой бивш приятел как бил в леглото? Определено няма да им е до правене на секс.
Че те повечето се изнервят само при споменаване на бивш че съществува, без да става дума какво и що сте вършили, че и в подробности Grinning

Иначе описаното поведение не знам къде и кой ги учи на него, но е малоумно наистина. Дори не говоря за истинските манипулатори, не че и те са малко. Отначало ясно че се държат чудесно, то иначе коя ще им върже? И после се почва с описаните простотии. Сакън да не би жената до тях да се окаже с по-високо самочувствие, я по-добре да я подръпват надолу така по-редовно...
Едно време беше сравняването с мама, сега такава мода излязла с други мадами да сравняват, то не знам да се смея ли Grinning

# 33
  • Out of the Mix
С жени без самочувствие и характер не съм бил, не знам за другите.
И точно обратното - бутам я нагоре, искам да се развива, каквото мога съм опора и подкрепа.

natka, и много жени такива има - в началото едни, после...

Колкото по-в началото хванеш спатиите, по-добре.

Сорша, кое се брои за спам, активност ли?

# 34
То ако е в началото - ми супер, виждаш ги и не се занимаваш. Има доста в началото "правят поведение" някакво време, да се попривържеш поне малко ако може. Чак тогава си позволяват да се държат така. И от там нататък вече е въпрос дали ще им позволиш да се държат така с теб или "бегай у лево". Но повечето не си го позволяват преди да видят че им е вързала.

# 35
Както им е вързала, ще им отвърже, ако има поне малко самоуважение.

# 36
Абе упорити същества сме... Поне моите наблюдения са че зависи колко се е вързала. Една жена като още отначало вижда някого колко не става, може да бъде безпощадна. Обаче един път реши ли че е "нейният"... нещата се променят. Даже и пред приятелките си може да го защити, като почнат те да й казват че не струва. Или да си каже А, аз ще го "поправя". Или пък да си има наистина проблеми със самочувствието и да вземе че да им се върже че не е достатъчно добра.
Варианти много и най-различни, аз затова казвам че си е за радост ако си личи още от самото начало.

# 37
  • Далечният изток
В случая тя ги вижда още в самото начало, че не стават, и то не един и двама, и затова се чуди какво става.

# 38
Става че явно измежду тях си това е което приемат за мъжкарско поведение, смея се с глас докато го пиша, ама...

# 39
Редпилърите са "жалкото" подобие на нарцисистите. Първите го правят явно и още в началото, плоско и елементарно,а вторите са изкусни манипулатори в long game, промиват ти мозъка бавно и методично. Нещо като демо версия и последния ъпгрейд.
Едното е заучено, изкуствено поведение, другото е характеропатия. Истинския нарцисист никога няма да го "видиш" в началото, а след години. Тия в началото са тъпи комплексари.

# 40
А, личат си и след месеци още, рядко чак толкова дълго траят. Хеле пък ако веднъж си го виждала това в действие.
Но си права де, някакво баш заучено е, не ги знам кой и къде ги подучва че това е успешно и така се прави. Сигурно някой провъзгласил се "коуч" или знам ли.

# 41
Става че явно измежду тях си това е което приемат за мъжкарско поведение, смея се с глас докато го пиша, ама...
Абсолютно. Тука един съфорумец преди седмица-две ни обясняваше как сексът между мъж и жена бил в същността си акт на доминация на мъжа над жената, защото той имал фалос. 🥱

Така става, когато живеем в общество, където жените и женствеността се считат за по-низши. Да не са луди да покажат на тия елементарни създания, че ги привличат, ценят и уважават, че имат някаква сила над тях... Няма да е мъж иначе. Simple Smile

# 42
  • Мадрид / София
А истината е, че ние жените сме тези, които сме водещата част в една бъдеща връзка. Много зависи от какво ще избере или не жената. И това го знам от мъже. Мъжете само си пробват късмета дали избраната жена ще се съгласи да е с тях. Имаме тази власт в началото на връзката.

# 43
  • София
Така е, докато онлайн намирането на спътник е на мода. Заговори един такъв мухльо без да се е филмирал предварително месец зад чата и го гледай как ще стане червен като домат от срам, притеснение и комплекси.

# 44
А истината е, че ние жените сме тези, които сме водещата част в една бъдеща връзка. Много зависи от какво ще избере или не жената. И това го знам от мъже. Мъжете само си пробват късмета дали избраната жена ще се съгласи да е с тях. Имаме тази власт в началото на връзката.
Това е вярно при кажи-речи всички животински видове. Затова изначално в природата мъжките са по-впечатляващи на външен вид от женските. Защото трябва да успеят да убедят женската да ги избере пред другите мъжки.

Общи условия

Активация на акаунт