Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 801
  • 306
  •   1
Отговори
# 45
  • Далечният изток
Става че явно измежду тях си това е което приемат за мъжкарско поведение, смея се с глас докато го пиша, ама...
Абсолютно. Тука един съфорумец преди седмица-две ни обясняваше как сексът между мъж и жена бил в същността си акт на доминация на мъжа над жената, защото той имал фалос. 🥱

Така става, когато живеем в общество, където жените и женствеността се считат за по-низши. Да не са луди да покажат на тия елементарни създания, че ги привличат, ценят и уважават, че имат някаква сила над тях... Няма да е мъж иначе. Simple Smile
И не само. Мъжът извършвайки акта, правел нещо готино, мъжествено и какво още беше, а за жената било унизително. Подобни глупости даже не предполагах, че жив човек може да си ги помисли, камо ли да ги вярва и да ги споделя.

# 46
с такива типажи е препълнено в приложенията за запознанства..
аз затова и не ги ползвам..като напаст са и действат много отчайващо, да не говорим каква загуба на време е да търсиш игла в хангар със сено..
като цяло мисля, че ако човек е нормален и няма сериозни отклонения в характера, и е сам, може да си намери на живо гадже, партньор, кой да покани на среща и т.н., особено ако говорим за голям град или столицата.. в приложенията масово са такива откачалки и простаци

# 47
Редпилчетата са си жалки същества.
Те и повечето свястна жена не могат да намерят.
Наскоро даже ми попадна статия за това, че повечето извършители на стрелби в Щатите и Канада са членове точно на това движение.
Joy
Ми самотни ще са и злобни. То като е един такъв е негативен и женомразец, коя жена ще им обърне внимание?
Е, има и залупени комплексарски, ама и те се усещат бързо.

# 48
Унизително? ЖДНБ! Grinning За който си пада по унижения и прочие - не ги съдя, ама това са относително малка част от хората и не виждам някой който няма такива вкусове защо тогава би правил секс??
А простичката истина е че много малко неща са по-"мъжкарски" от проявена грижа, защита и желание жената да се чувства добре. Нищо грандиозно не се иска, за да си тежи един мъж на мястото като такъв. Само някой дето не си вярва че го може, би прибягнал до такива тактики да се покаже като "мъж"...

# 49
  • Столичанин ама не в повече :D
А истината е, че ние жените сме тези, които сме водещата част в една бъдеща връзка. Много зависи от какво ще избере или не жената. И това го знам от мъже. Мъжете само си пробват късмета дали избраната жена ще се съгласи да е с тях. Имаме тази власт в началото на връзката.
Да, жената избира, но единствено от тея мъже, които първи са я избрали нея. Simple Smile

# 50
Мне, на редпилърите мнението е, че всички жени са курви/златотърсачки/прости/не стават за нищо освен секс. Каква грижа, то се изисква елементарно уважение и да видиш другия като човешко същество за това. Че то и във форума като се разпишат нашите редпилъри си прозира отдалеч злобата и омразата - ма как може жена да има стандарти/изисквания/желания, да приема каквото има на пазара, ако ще да й се повдига, да не е някаква специална тази самозабравила се – че иначе котките, самотата и... и така нататък, чели сте го вече.

Може да проектират някакво лично чувство за малоценност върху жените. Не знам.

jerami, това с избора е като с яйцето и кокошката.

# 51
Редпилчетата са си жалки същества.
Те и повечето свястна жена не могат да намерят.
Наскоро даже ми попадна статия за това, че повечето извършители на стрелби в Щатите и Канада са членове точно на това движение.
Joy
Ми самотни ще са и злобни. То като е един такъв е негативен и женомразец, коя жена ще им обърне внимание?
Е, има и залупени комплексарски, ама и те се усещат бързо.

Абе не е съвсем така. Много от тях се и женят, че и деца създават.

# 52
А истината е, че ние жените сме тези, които сме водещата част в една бъдеща връзка. Много зависи от какво ще избере или не жената. И това го знам от мъже. Мъжете само си пробват късмета дали избраната жена ще се съгласи да е с тях. Имаме тази власт в началото на връзката.
Да, жената избира, но единствено от тея мъже, които първи са я избрали нея. Simple Smile
Е това казваме и ние де - който се смее последен се смее най-добре... Joy

# 53
  • Столичанин ама не в повече :D
На мен пък ми се струва, че тоя термин (за който всъщност научих в този раздел, което може би говори определени неща) се използва за всеки мъж, който не е съгласен с някоя жена/жени за нещо. Но нещо друго ми стана интересно за пръв път сега го търся в гуглето и в първия резултат какво чета "Рецептата, която дава цялата тази философия за справяне с жените, е главният фокус никога да не пада върху партньорката."
Добре де, само че от абсолютно всички мнения, които съм чел съветите на потребителките към пусналите теми винаги са че мъжа им не трябвало да им е най-важен, а те самите, това не означава ли, че тези потребителки, които съветват това и следват това също са редпилъри? Thinking

# 54
Хубаво е човек да уважава партньора си и да не го унижава с безсмислени сравнения. Всички сме наясно, че има по-млади, по-красиви, по-секси и т.н. от нас. Не всяка тъпотия, която ни е минала през тиквата, е нужно да се споделя.

# 55
  • Somewhere beyond the moon and stars
Texas,
сериозно се забавлявам с отговорите ти. Grinning
Факт е, че при стабилна и уверена жена такива игрички няма да хванат дикиш.
Не видях на колко си години, но може би ако подбираш хора, които имат зад себе си сериозни връзки или бракове с реални жени, а не са живели дълго сами с фантазиите си?

# 56
Texas,
сериозно се забавлявам с отговорите ти. Grinning
Факт е, че при стабилна и уверена жена такива игрички няма да хванат дикиш.
Не видях на колко си години, но може би ако подбираш хора, които имат зад себе си сериозни връзки или бракове с реални жени, а не са живели дълго сами с фантазиите си?
На 25 съм, надявам се, че скоро ще се ошлайфам и ще започна да ги разпознавам преди да им дам шанса да се правят на интересни Grinning
То да ти кажа лошото е, че не е гаранция дали тези имали връзки и бракове, не са същите. Имах приятелка, която беше с подобен индивид около 5-6 години - той я критикуваше за външност и характер. Тя го търпя, търпя и накрая се появи друг ухажор на хоризонта, който имаше коренно различно отношение - сега са женени, а бившия и все още не може да я преживее и се чуди каква ли може да е причината. Накрая си измисли, че заради парите било Bowtie

# 57
  • Somewhere beyond the moon and stars
Прието. Може и да поузреят с времето. Даже не мога да си представя каква липса на себеконтрол би позволила на някого да изръси подобна глупост на среща. Че и като тенденция да се проявява.

# 58
Аз като един дърт редпилър ще кажа, че за всеки един от нас има някой някъде, който е точния човек. Проблема е, че все още не сме го срещнали и може би никога няма го срещнем, затова и има и ще има компромиси. Когато една жена успее да влезе под кожата на един мъж - той може да е най-великия редпилър на света, но ще бъде за нея това в което тя ще го моделира. И най-големите, страшни и велики мафиоти са били съвсем различни към жените в които са били влюбени. Но ако една жена изскочи със списък от хиляди претенции, много бързо всеки един неин ухажор ще бъде поставен в категорията редпилър. Редпилърите нямаше да съществуват, ако броя на меркантилните жени не се увеличаваше толкова главоломно. Ако жени без никакви умствени и външно-красиви (ебаси израза) достойнства, и без онзи женски характер и поглед, който ти подкосява краката още на първа среща изтъкват цени за поддръжка, месечен бюджет и мечтани дестинации. Ако хората имаха правилната самооценка за себе си и търсеха партньор в този диапазон нещата щяха да са много по-опростени. Но ако жена се мъчи да подражава на определен свой кумир, а мъжът следва като папагал някой шемет от даден бродкаст, то винаги ще има "ебаси тъпака, егати овцата".

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 08:12 от Абуто

# 59
Не е баш така.
Ред пилърите са смотльовци с голямо незряло его, неспособни да се вгледат в себе си и да видят елементарните си грешки в отношението към жените.
Тях ги дразни и това, че жените имат право да избират. Да избират да не са с тях.
Историята познава не един случай на мъж, намразил жена, само защото не го харесва. И тя не  е длъжна.
Това не е меркантилно.
Случвало ми се е. Даже на сегашната работа имах такъв случай. Трябваше да го сдъвча и изплюя, че да се усети малко.

Общи условия

Активация на акаунт