Предполагам си зряла жена.
Просто общувай, филтрирай, толкова ли е сложно?
Като не ти хареса някой, довиждане културно и това е.
Като не се получава, не се получава, животът е пъстър, имаш хобита, приятели, мероприятия, живееш си живота.
1. За да излезеш на среща - трябва да те заинтригува с нещо. Вече и това дори е проблем при мен. Да речем, че е успял незнайно как ->
2. Излизаш на среща - да речем, че и тя минава добре ->
3. Понеже те е черпил пица и тирамису, се очаква, че ще го черпиш слива и сок. Усилията, за които говорех що годе се изчерпват до тук.
Вече ти си длъжна да го търсиш, да си благодарна, че си прекарала приятно на едното ядене. И да, вече казвам Довиждане културно.
Ала всичко това изморява, превръща се и в шаблон. На въпроса ти - да, сложно е, когато имаш опит и гледайки държанието, слушайки какви ти ги говори, вече знаеш какво ще последва.
Смятам, че е ясно, че предразсъдъци нямаме, но сме достатъчно емоционално и мозъчно интелигентни, за да проследим нечие поведение и на база това, да имаме мнение.

) Моля, не си ме представяйте като някаква девственица с елек и галоши
Като човек, който има здравословно самочувствие, аз директно приключвам разговора, както и връзката с такъв човек. След което следват извинения, обяснения как съм реагирала твърде остро на нещо съвсем нормално и т.н.