Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 853
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Всъщност сетих се за един тип, който от самото начало се опитваше да ми смачка самочувствието, но връзката ни продължи само две седмици. Отсях го като психар със склонност към насилие и социопатски наклонности. Подлагал е бившата си на 4-годишен психически тормоз. Мен също се опита да ме смачка на тема килограми. Тогава бях около 65 кг на ръст 170 и постоянно ми се натякваше как много малко ми трябвало, за да вляза във форма. Каза ми, че на главата си имам лайно, тоест косата ми приличала на лайно. Обличала съм се в изкуствени материи и съм държала чашата и вилицата еди как си. Е познайте дали ще си губя времето с такъв урод. Той също усети, че не може да ме смачка и не съм жена тип жертва и сам се отдръпна. То и аз се бях дистанцирала.

# 121
Не е така, Нарциса. Сега същите тези crème de la crème ще ти обяснят, че въпреки че те са безумно привлекателни и желани, жените трябва да се задоволят с каквото има, защото накрая от толкоз ПрЕтЕнЦиИ ще умрат сами с котките и дългите нощи в бг-мама.

Интересно ми е винаги как си принизяват собствения пол заради балона, в който се намират.

# 122
Тва не е характерно за бройкаджиите, те се държат перфектно до момента, в който получат всичко, което искат и като им стане безинтересно просто изчезват. Тва е поведение на мъже, дето се хващат с грозни жени щото са смотани и не може да им върже нормална хубава жена, после и мрънкат че била грозна/ дебела. Лошото е, че после тази същата жена си принася комплексите върху мъже, които нямат такова поведение и почва да си го намира сама и там където го няма
Извинявай, от няколко твои писания разбрах, че си як, привлекателен и успешен, обаче на всички ни е ясно, че нямаш опит с жените, нито пък си наясно с елементарни неща - айде аз може и да нямам обективна преценка и да се мисля за хубавка, а пък то да се окаже, че съм грозна и дебела (това го пиша, щото съм наясно, че дори и да кажа, че съм си яка мацка и внимание не ми липсва, ще ми бъде отговорено, че летя в облаците и очевидно не е така Grinning вече ми ставате доста предсказуеми), ама съм виждала и други мацки, които докато са недостижими в очите на един мъж (смотан, разбира се), са голяма работа, в момента в който смотльото си повярва, че може да я има (било то, щото му е отговорила на здр кпр, или пък щото е излязла на 2-3 срещи с него), вече не е нищо особено. А има и момичета, които наистина им се връзват и колкото повече им се напомня, че не са нищо особено, толкова повече им се постилат като изтривалки, и хукват да се доказват на такива. И тогава пък стават още по-грозни и безинтересни в техните очи. То като се замисля от психологична гледна точка - изглежда, че колкото по-обременен от страхове високо его + чувство за малоценност е един мъж, толкова по-неудовлетворен е, и Анджелина Джоли да му падне, няма да запълни празнотата и да премахне комплексите...

# 123
Щом казваш, че нямам опит, сигурно е така. Лошото е, че няма как да го натрупам вече, щото жена ми не дава.

А че има такива жени и момичета, има. Но пак е причината ниското самочувствие и самооценка.  Жена, която си знае цената, няма да се хване с такъв. За това винаги съм казвал, една двойка да е успешна трябва да са горе долу на едно ниво като атрактивност и интелект, защото в последствие почват драмите и комплексарските изпълнения

# 124
  • София
И на мен ми се е случвало да се опитват да ме подбиват. Това си е стара тактика, не е измислена от редпилърите (които си личат по много други неща, включително емоционалната лабилност и изражението, което подсказва, че се мислят за много хитри докато прилагат заучените си номера).

И да, идеята е да си помислиш, че ти се е паднал мъж, който ти е над нивото, да тръгнеш да се доказваш, да се уплашиш, че друг няма да ти върже. При мен не работи, защото лошото отношение към мен ме отблъсква. Нямам необходимост да се доказвам пред когото и да е, защото съм се доказала пред себе си и в живота. Не бих напирала за мъж, който се е взел много насериозно, но в същото време се занимава с жена, която уж не му е на нивото. Изобщо, малко информираност, малко акъл и стабилно самочувствие, и такива грам не могат да те впечатлят.

Отстрани са откровено смешни, защото лъхат на отчаян опит да се почувстват добре като избиват комплекси, а е ясно, че хич не ги бива с жените. Не могат да изградят нормална връзка и се опитват да вкарат лъч надежда в живота си, като наберат някоя бройка, но вътрешно осъзнават импотентността си в общуването си жените.

# 125
мацки, които докато са недостижими в очите на един мъж (смотан, разбира се), са голяма работа, в момента в който смотльото си повярва, че може да я има (било то, щото му е отговорила на здр кпр, или пък щото е излязла на 2-3 срещи с него), вече не е нищо особено.
Е тези юнаци така ли те спечелиха - със 'здр ко пр'?
Така и не разбрах какво точно ти е болката.
Ако е, че има на света простаци, които след здравей-здрасти почват да се правят на отворковци и да ти обясняват, че могат да имат и по-хубави жени от тебе - нали ги режеш? Чао и проблем няма. Това е част от дейтинг играта, която ти сама си написала, че искаш да играеш и си предпочела пред скуката от дългогодишното гадже.
Или са те излъгали да преспиш с тях, докато се правят на много точни, и след това почват с простотиите?
Това са две съвсем различни неща.

# 126
мацки, които докато са недостижими в очите на един мъж (смотан, разбира се), са голяма работа, в момента в който смотльото си повярва, че може да я има (било то, щото му е отговорила на здр кпр, или пък щото е излязла на 2-3 срещи с него), вече не е нищо особено.
Е тези юнаци така ли те спечелиха - със 'здр ко пр'?
Така и не разбрах какво точно ти е болката.
Ако е, че има на света простаци, които след здравей-здрасти почват да се правят на отворковци и да ти обясняват, че могат да имат и по-хубави жени от тебе - нали ги режеш? Чао и проблем няма. Това е част от дейтинг играта, която ти сама си написала, че искаш да играеш и си предпочела пред скуката от дългогодишното гадже.
Или са те излъгали да преспиш с тях, докато се правят на много точни, и след това почват с простотиите?
Това са две съвсем различни неща.
Кое е толкова трудно за разбиране? Обясних какво може да се приема като ''победа'' за един такъв типаж - тоест дори и отговор на ''здр кпр'', не говоря само за излизане. Такива подмятания могат да се случат преди секса и след секса. Задължително ли е всяка тема да бъде за разрешаване на някакъв конкретен проблем или болежка, или може да си обсъждаме? Винаги съм искала да знам ''защо'', искам да разбера мотивите зад този феномен, това е всичко.

# 127
Мисля, че от темата стана ясно, че не само тиндър не е мястото за намиране на свестни мъже, бг мама също не е където се намира каймакът на мъжкото население

# 128
Кое е девойчето?

Има свестни в Tinder определено, но трябва да се отсява и да не се отчайваш лесно.

Според мен най-лесно става като имаш ярка индивидуалност и знаеш какво те откроява (нещо, което не съм забелязала при нито един редпилър впрочем и което мисля, че обяснява доста от възгледите им за живота и половете). Не да се правиш на интересен, а да си наясно със своята уникалност, начин на мислене, положителни страни, недостатъци и така нататък. Тогава вече ще усещаш твоите хора сякаш им свети лампичка над главата. Принципът да се пробваш, пък където огрее, е за безличните хора. Wink

# 129

Кое е толкова трудно за разбиране? Обясних какво може да се приема като ''победа'' за един такъв типаж - тоест дори и отговор на ''здр кпр'', не говоря само за излизане. Такива подмятания могат да се случат преди секса и след секса. Задължително ли е всяка тема да бъде за разрешаване на някакъв конкретен проблем или болежка, или може да си обсъждаме? Винаги съм искала да знам ''защо'', искам да разбера мотивите зад този феномен, това е всичко.
Като оставим кокошарника на страна, ако наистина искаш смислени отговори трябваше да формулираш по ясно. Значи вече писах аз какво разбрах в началото, ок моя грешка е.
Накратко ако мъж ти подмята как тва не ти харесва, онова не ти харесва, комшийката му е по яка, ама иска с теб щото е много великодушен, а ти си добра - тва си е опит да те принизи. Така се почва, след това следват други по кофти неща. В общи линии вече коментирахме такива индивиди какво целят и защо го правят.
Ако обаче драмата е, че е отбелязал в разговор, че някоя позната жена е красива или някоя актриса, тогава камъните са в твойта градинка.

П.с. имай предвид, че някои от най устатите потребителки тук личния им живот далеч не е за пример, нито правят това, което говорят тук. Да не давам конкретни примери, че ще стане хептен мазало.

# 130
Правим, правим. Квото пишем/говорим това правим. Думата ми тежи. Което се оказа кофти за някои хора...
Не като мъжете Stuck Out Tongue Winking Eye щото нали думи много, ама действия малко. Ето, аз още чакам доказателствен материал Wink думи, думи...

# 131

Още като бях около 6-годишно момиче ми се случи - едно момче ме харесваше, аз нямах никаъв интерес към който и да е, камо ли към него. Съвсем без да се замислям (колко съм разбирала на тези години?) му казах не. Последва гадно отношение и обиди всеки път, когато имаше възможност. После ми се случи и в училище, максимум 7-ми клас да съм била. Беше ми гадно и не разбирах, в даден момент започнах да правя връзка между нещата. За радост, не всички са така, но има и такива.

Така е. Проблемът е, че има много мъже им е такова поведението и като възрастни.
Тоест са недозряли и инфантили.
Да, не са всички такива разбира се.

Историята познава не един случай на мъж, намразил жена, само защото не го харесва. И тя не  е длъжна.
Това е вярно... а обратното? Един класик беше казал "Hell hath no fury like a woman scorned".

Има и такива жени. И мъже.
Но това са хора, които не изпитват чувства, а са само с наренено его.
Когато човек не само, че харесва, но и има чувства, влюбен е, няма място за омраза.
Ако я има омразата, няма любов, елементарно е.

# 132
Прочетох първия пост и отгоре-отгоре другите. Срещала съм се с много мъже в 2 държави, от различни националности, имала съм и няколко връзки, никога никой не ми е говорил, че някоя си била топа на топовете, а пък на мене още малко ми трябвало да го стигна тоя връх. Всички са били или поне са се показвали като запленени от мен и са ми сипвали комплименти с кофите. Включително и сега, когато отдавна не съм в първа младост.

Стигам до извода, че трябва да се отсяват простаците и да не им се дават шансове да ни "спечелват", каквото и да се влага в тази дума.
За мен това е чисто просташко и недопустимо поведение, а простакът дава индикации, че е такъв още в ранните етапи на връзката.
Авторке, правилно ги отрязваш такива, изобщо не се занимавай и не си мисли, че повредата е при теб, защото не е! Няма нищо общо с теб, винаги е било пълно с простаци и комплексари от двата пола, просто сега поради наличието на интернет се сблъскваме с тях ежедневно.

# 133
Авторке, ето едно кратко видео, в което Нейно Величество Шер с две думи изчерпва темата Simple Smile

https://youtube.com/shorts/IbJ91hWkFH4?si=Iyj1Gz948-lUfSjR

Този вайб и светоглед автоматично филтрират тези, за които говориш. Момичетата, които знаят, знаят.

# 134
  • София
Я някоя познавачка на редпилрите да ми обясни, как разбирате, че един мъж е редпилър ?

Общи условия

Активация на акаунт