Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 845
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Тексас, четох, ама не видях дали си опитвала  с техните камъни. Като почне да говори за готината приятелка, ти започни за готиния приятел....

Разяснете ми малко, защо точно "ред пилл" се наричат тези мъже?
Не знам, може би, защото не се стремя точно към такива токсични взаимоотношения - да се мачкаме и надцакваме. Но така като гледам, май ще ми прелее чашата и на мен и нищо чудно да започна.
Само искам да кажа нещо - внимавайте на кого говорите такива неща, защото някои са склонни и към физическо насилие. Щом не могат да те смачкат само с думи и им отвръщаш, значи трябва да те набият. Изобщо не е справедливо, момичета, какво да правим... Най-добре е просто да ги игнорираме все едно не съществуват.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 17:07 от Texas

# 181
  • Out of the Mix
Не, Манди, не е трябвало мен да търсиш. Simple Smile
Точно, и аз това правя - казвам моя опит.
Може при нея това да не работи - познат, на познат, да няма толкова широки компании, да не излиза постоянно. Много хора има такива. А последните 4 г. хората се затвориха масово.
Сори, че те "подмладих", не е нарочно.
Но, ок да не превъръщаме темата в чат.
Нямам това за цел. Hands V

# 182
  • София

Манди, много странно, че си имала тотална греда в онлайн запознанствата.
При мен е обратно, говоря за години, нали, не 1 г. и да правя изводи. Запознавал съм се с много хора за какво ли не - услуга, контакт за нещо, вкл. и гаджета, не 1,2.

Разлика, Ревоукър, е че ти си излизал на срещи с жени, а Манди - с мъже Wink

# 183
  • Out of the Mix
Не знам, Лъвица, много ми е странно, глей и при Айда кво е ставало - да си местела кантората...
Какво искаш да кажеш, че свестните мъже са по-малко от жените?
Може. Ама, айде да не отварям кутията на Пандора.
Около мен всички са свестни, странно защо.

# 184
Авторката,
В първия пост каза, че дългогодишната връзка се е изчерпала и сте се разделили като приятели. Какво значи една връзка да се изчерпи? Означава ли това, че подхождайки към следващата трябва отново да очакваме някакъв срок на годност, след който поредният партньор ще бъде вече безинтересен. Питам, защото ми се струва че колкото и да сте се разделили като приятели има нещо, което горчи от онази дългата връзка. Няма според мен как да си походим с някой 5-6-7  години, да е всичко 6 и да се разделим без някаква болка. Аз също съм с жена ми от тинейджърските години. Имали сме трудни моменти, когато нещата са били на косъм да ни се разделят пътищата, но ако беше се случило, нямаше да съм толкова ларж че да кажа - просто връзката се изчерпа. Поне в следващата една година щеше да имам някакви терзания, сигурно защото съм давал всичко себе си. Подобна крачка към раздяла по-скоро би дошла от някой, чиито поглед е вече извън тази връзка. И след като ти си тази, която по всяка вероятност е инициирала раздялата, то е някак естествено да има разочарование след като си вече отново на "пазара" да установиш, че не е така лесно да намериш следващия, който е свестен до шестия месец от както си сингъл.
Разсъждавам си на ум. И грешно вероятно.

# 185
  • София
Между другото, аз лично имам чувството, че на грозните жени им върви 100 пъти повече с мъжете. Но също така е много относително точно какво е "грозна жена".

# 186
  • София
Не знам, Лъвица, много ми е странно, глей и при Айда кво е ставало - да си местела кантората...
Какво искаш да кажеш, че свестните мъже са по-малко от жените?
Може. Ама, айде да не отварям кутията на Пандора.
Около мен всички са свестни, странно защо.

Нищо не искам да кажа, само давам едно обяснение на цитираните разлики Wink

Около теб може да има само свестни мъже, защото такава ти е средата. Ако ти си свестен, е по-вероятно да движиш сред свестни хора. А може и понятията на мъжете и жените за "свестен" да се разминават Wink Някак си не мога да се сетя за един мъж, който ми е казал, колко е свестен, и да е бил свестен. На истински свестните не им се налага да го казват, то си личи. Другите крият зад тази дума сериозни дефицити.

# 187
Добре, Аида, тези свестни около теб, ти нали не ги намери в Тиндър или другаде онлайн? Предполагам, че са нормални хора, с които си се запознала по някакъв нормален начин - хора от твоята среда?

Не че съм тръгнала да търся нещо или някого, но ако бях сама, бих търсила сред познати и познати на познати, а не сульо и пульо, който лъже за всяко нещо и аз като някакъв детектив да проучвам дали и 1% от информацията, която дава за себе си е вярна.
Тоест, това, което каза Манди: след като и без това огромна част от свалките онлайн са с трагичен резултат, дали не е по-разумно да се търси по стария начин, очи в очи... Нормални познанства с нормални хора, които да се развият или не.

# 188
Авторката,
В първия пост каза, че дългогодишната връзка се е изчерпала и сте се разделили като приятели. Какво значи една връзка да се изчерпи? Означава ли това, че подхождайки към следващата трябва отново да очакваме някакъв срок на годност, след който поредният партньор ще бъде вече безинтересен. Питам, защото ми се струва че колкото и да сте се разделили като приятели има нещо, което горчи от онази дългата връзка. Няма според мен как да си походим с някой 5-6-7  години, да е всичко 6 и да се разделим без някаква болка. Аз също съм с жена ми от тинейджърските години. Имали сме трудни моменти, когато нещата са били на косъм да ни се разделят пътищата, но ако беше се случило, нямаше да съм толкова ларж че да кажа - просто връзката се изчерпа. Поне в следващата една година щеше да имам някакви терзания, сигурно защото съм давал всичко себе си. Подобна крачка към раздяла по-скоро би дошла от някой, чиито поглед е вече извън тази връзка. И след като ти си тази, която по всяка вероятност е инициирала раздялата, то е някак естествено да има разочарование след като си вече отново на "пазара" да установиш, че не е така лесно да намериш следващия, който е свестен до шестия месец от както си сингъл.
Разсъждавам си на ум. И грешно вероятно.
Като цяло връзки от тийн годините, при които не се е стигнало до брак и деца, стават инертни, роднински и приключват. И не е задължително да има драма.

# 189
И жени, и мъже има несвестни. И между другото имам познати мъже, които са се оплаквали от столкърки и хич не им е било смешно. Но мъжете преследвачи са повече.

# 190
  • Out of the Mix
Всичките сульовци и пульовки, които ги гледате по улиците, всички сред вашите познати, и имащи ги за "сигурни" и точни, са и онлайн - кой Фейсбук, кой Тиндър, кой си плаща и за други платформи, кой по форуми, кой по групи по интереси, хобита, планини и какво ли не.

# 191
Не всички. Мъжът ми няма фейсбук, инстаграм или тик ток, нито посещава форуми. Гледа разни неща в ютуб и дотам. Ако не се бяхме запознали в компания, нямаше къде да се срещнем.
Бившите ми имаха само фейсбук и всичките им приятели там бяха наистина приятели и роднини, с които си чатят. Напук на това, че обичам да вися в онлайн пространството, не си падам много по мъже, които нон-стоп си чатят и имат тренди инста профил.

# 192
  • София
Ауу, това хубав профил в Инста на мъж си е жив червен флаг - бягай с 200.

# 193
  • Out of the Mix
Ок, ще задълбаем щом трябва.
И аз нямам такива профили, и не съм имал, не ми е липсвала "компания", и сега не ми лиспва.
Откъде си сигурна, че мъжът ти не си лафи в Тубата отдолу в коментарите и не се кикоти и лиготи с някакви "засукани" по "общи интереси"?
Било във връзка с онлайн гейминг, или каквото и да било, ядрено инженерство?

# 194
Ми сигурна съм.

Общи условия

Активация на акаунт