Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 845
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
  • Далечният изток
Не може да си сигурна.
Няма свестни мъже, нали ти казаха Wink

# 196
  • Out of the Mix
Ок, хаха, с това се изчерпва всичко, така да бъде. Simple Smile

# 197
Авторката,
В първия пост каза, че дългогодишната връзка се е изчерпала и сте се разделили като приятели. Какво значи една връзка да се изчерпи? Означава ли това, че подхождайки към следващата трябва отново да очакваме някакъв срок на годност, след който поредният партньор ще бъде вече безинтересен. Питам, защото ми се струва че колкото и да сте се разделили като приятели има нещо, което горчи от онази дългата връзка. Няма според мен как да си походим с някой 5-6-7  години, да е всичко 6 и да се разделим без някаква болка. Аз също съм с жена ми от тинейджърските години. Имали сме трудни моменти, когато нещата са били на косъм да ни се разделят пътищата, но ако беше се случило, нямаше да съм толкова ларж че да кажа - просто връзката се изчерпа. Поне в следващата една година щеше да имам някакви терзания, сигурно защото съм давал всичко себе си. Подобна крачка към раздяла по-скоро би дошла от някой, чиито поглед е вече извън тази връзка. И след като ти си тази, която по всяка вероятност е инициирала раздялата, то е някак естествено да има разочарование след като си вече отново на "пазара" да установиш, че не е така лесно да намериш следващия, който е свестен до шестия месец от както си сингъл.
Разсъждавам си на ум. И грешно вероятно.
Започвам и аз да се питам, този бивш наистина ли не беше опция? Какво му беше? Какво значи "връзката се изчерпа"?
Щом е толкова трудно да се намери замяна, дали е било наистина безнадеждно да се инвестират усилия в старата връзка...

# 198
  • София
Авторката е на 25, излязла от първата си сериозна връзка, сбъскала се с няколко неприятни индивида, типични представители на определен дял от съвременното представителство на мъжкия пол. Нищо толкова драматично няма, млада е, тепърва ще се запознава с мъже и ще се среща с любовта.

# 199
  • Out of the Mix
Ънкоман, моите допълнителни жълти стотинки - никой с никой не си прилича.
Разумните хора, ако виждат смисъл, включваща и чувства, взаимна любов, условието е все още да я има, правят няколко пъти опити. И на мен това ми се е случвало. След което, като не успяваш "да спасиш", или почваш да си биеш главата в стената, се стига до неизбежната раздяла. С колкото по-малко перипети и изцепки, по-добре.
А и е много млада все още, тепърва ще се "очуква" и "заглажда ръбовете".

# 200
Аз съм против връщането към приключили връзки. Нито деца, нито ипотека, нито здравословни проблеми имат и връзката вече се е изчерпала. Бяхме като брат и сестра означава, че няма страст, няма трепет, няма любов, може и секс да е нямало. За млада жена да се върне в такива отношения ми се струва нелогично. Ако имаше нещо за спасяване, щеше да има и малко драма, а те са приключили със стискане на ръцете.

# 201
Няма свестни мъже, нали ти казаха Wink

Напротив, има. Ама която си е докопала такъв, стиска и не пуска. Sunglasses
С две думи – читави мъже свободни няма. Никой няма да ги остави да се мотаят безпризорни...

# 202
И такива има.
Не се разпознават обаче в образа на коча, който за всяко нещо на женския г*з пита е ква е толкоз драмата, ама ако му кажеш нещо накриво, ще му трябват три зелени рецепти.

# 203
  • София
Само последно, но наистина съм твърдо убедена - свободен мъж над 40, онлайн читав няма. До един са не несвястни, ами направо чисто луди.

# 204
Има нещо такова... но се опасявам че изобщо не е само в 40те като възрастова група Grinning

# 205
  • София
Там съм абсолютно убедена. Таман си помисля, че някой е поне нормален и ... айде някоя изцепка.

# 206
Не е и само сред свободните.
Бих искала да ви напомня, че въргалът в темата започна след неадекватно включване от женен мъж. Докато му обяснимЕ три дузини жени какво е искала да каже авторката, понеже той, горкичкият, не може да се сети сам, се заредиха неадекватно включване от мъж след неадекватно включване от мъж да се надъхват един друг колко са зле авторката и жените като нея.
Ми няма как да стане.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 23:46 от Нарцùса

# 207
Трябва да се забрани на хора между 40 и 55 да се опитват да създават нови връзки. Тоя който е изневерил и се е прехвърли на нещо ново още докато е бил с предната си полвинка - може. Но сингъл да се събира със сингъл в никакво положение. То само мотики и винкели в този диапазон. Ако искате да хванете нещо свястно търсете в диапазона на нещастно женени или нещастно омъжени. След 55-60, когато вече секса не е толкова важен фактор нещата се успокояват и започват да се появяват повече читави екземпляри и от двата пола. Но секса много бърка плановете преди това.

# 208
  • София
Абуто, за съжаление си прав. Ще си взема котка и куче. И два вибратора. И кашон вино. То се е видяло...

# 209
Абуто, за съжаление си прав. Ще си взема котка и куче. И два вибратора. И кашон вино. То се е видяло...
И кашон батерии от онези със заека с барабанчето. Да не спре тока пет минути преди да свърши продължението и да бият дуспите....
Пуста лакомия.

Общи условия

Активация на акаунт