Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 801
  • 306
  •   1
Отговори
# 240
Става страшно, когато можеш да съвместяваш и доброто, и лошото момиче.
Много се объркват някои. И започва една драма.

# 241
  • София
Аз съм баш такъв тип = и добрата, и лошата.

Между другото, се чух с един бивш, дето ми ги прилагаше тия тактики с "другите мацки" и даже за тройка мърмореше.
Върнал се е при една бивша, само и само да има какво да ..., а разправяше как не е нищо особено и не може да я понася.
Абе, добре че е минало!

# 242
  • Out of the Mix
...даже всичко да им е наред, с времето охладняват и търсят тръпка и страст другаде. Коректно е да предупредиш за това, ако решиш да инцииираш отношения с мъж.
Дай пак, че нещо се обърках?! Rolling EyesNo Mouth
Да "предупреди" предварително, че в един момент - след 1 сед., месец, година, ще охладнее и така да се има едно предвид предварително?

# 243
Не, нямам предвид такава специфика, а просто да каже как е приключила последната й връзка.
Този подход е добър при опознаване да се уточнят евентуални фундаментални разминавания в бъдеще.
Иначе защо да си губят времето, ако той търси някой, с който да остареят заедно?

# 244
Роки, няма логика да ти обяснява, че е с нея само, за да има какво да @ука, след като очевидно ти си му насреща за @укане.
Или лъже, за да те разкара, или лъже защо се е върнал.
И в двата случая не е ок.

# 245
Аз не разбрах Роки да е с него. По-скоро разбрах, че се е опитал да ù прилага номерца да побърза да дотичка при него, че ще го изпусне заради другата.

# 246
  • София
Не съм с него. Чуваме се веднъж месечно, кво-що, нищо повече.

# 247
Не съм с него. Чуваме се веднъж месечно, кво-що, нищо повече.

А защо въобще се чуваш с него?

# 248
  • София
??? Ми така. На мен не ми пречи.
Просто го дадох като пример.

# 249
Примера  е ясно, просто ми стана странно защо  продължаваш да общуваш с такъв човек. Аз не бих.
Е, ти си знаеш де.

# 250
  • Out of the Mix
Много ми е интересно - нямаш намерение за отношения с някой, но е така "за всеки случай", "защо пък не".
Тцъ.

Годзила, не се коментират предишни връзки. В миналото не се връщаш, говориш засега, в момента и евентуално за бъдещето.
Това дали ще остарееш с някой, никой не може да каже "предварително". Дори да си с такива намерения, а не "бройкане" и за "спорта", няма гаранция. Личи си кой е сериозен, и кой не. Виждате се, говорите си, правите секс, то си показва кое какво.

# 251
Това за тройката ми е като казуса от началото на темата. Подхвърля се от "мъжа" пак с цел подхлъзване на самочувствието - "ето ти не си достатъчно добра, достатъчно отворена сексуално, достатъчно красива, въобще не си достатъчна за мен и затова трябва да приемеш още някоя ..."

А ако жената предлага?
Или това е пренебрежимо изключение?
Wink

# 252
По мое време жените предлагаха на мъжа.
"Гошо, закъснява ми с две седмици".

# 253
"Гошо, закъснява ми с две седмици".

Аааа, много мъже след тия думи може да изчезнат яко дим Grinning

# 254