Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 829
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
О, да, значи. Говори и за свалящия, и за неговия обект. Но има значение, при това огромно какво се случва и дали има следващ етап и какъв е той.
Винаги е приятно някоя дама да чуе че е красива и секси за някого в разговор личен. Защото това например, дето казал онзи младия, за мен беше гнусно...

# 226
Texas, добре дошла в новия свят на запознанствата. И аз бях малко шокиран колко са се променили нещата, и от мъжка страна е шокиращо. Не само, че допирните точки са по-малко, но и твърде модерния вид на някои дами поставя въпроса дали изобщо са хомо сапиенс.

Четох само първото ти мнение, поведението е повече от обяснимо. Предполагам тези мъже няколко пъти са се опарили от сериозни връзки вече и си гледат кефа чрез модерни зависимости без да вземат жената насериозно. Отделно от това, днес където и да погледнеш всичко е сексуализирано, по-повърхностните мъже стават разногледи. Един "марш" по Витошка привечер може да докара един мъжки мозък до прегряване. Да не говорим пък за масовия дефицит на внимание, което социалните и видео мрежи създават и се отразява на отношенията им с хората.

Щом споменаването на други жени те облъсква така категорично, вероятно имаш някакви несигурности в теб. Мен примерно никога приказки за други мъже, защото постоянно работя по себе си и си знам стойността, ако ме поставят в конкуренция въобще не се напрягам. Това са провокации като тест, аз не бих им обръщал внимание, освен ако не прекрачват нормалните граници.

Явно и ти си от тези, които даже всичко да им е наред, с времето охладняват и търсят тръпка и страст другаде. Коректно е да предупредиш за това, ако решиш да инцииираш отношения с мъж.

Редпил знам какво е и бих казал, че определено има полезна информация за мъжете, аз лично понякога чета статии от тази категория и ги намирам за интересни. Проблемът е, че това се е комерсиалзиирало и естествено когато са намесени печалби нещата се изопачават и екстремизират, което определено дава лоша репутация.
Най-общо казано, редпила информацията може да предупреди неопитни мъже за неблагоприятни последици от недобросъвестни жени, защото такива много. Ако става дума за вашия син, и вие няма да искате да е краен наивник и да го използва всяка случайна жена, нали?

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 12:31 от Анонимен

# 227

Щом споменаването на други жени те облъсква така категорично, вероятно имаш някакви несигурности в теб.

Тук не става въпрос за споменаване или нормален разговор.

Дори и на 20 като съм била (демек млада и зелена), не съм търпяла подобни изказвания. Имала съм такива включвания с коментари за сервитьорки и разни други уж случайно вметнати разказчета за секси мацки. (това от един, който ми се струва, че ми беше кандидат гадже, излизали сме няколко пъти на кафе) Та, след поредните два часа, в които слушах как и аз съм готина, обаче "глей тая сервитьорка кви крака/цици/коса/дупе има", реших, че изобщо няма да излизам повече с този....
След това ми звънеше много пъти, при което любезно отклонявах предложенията за кафе. Накрая ме попита защо не искам да се видим и му казах, че нямам желание да се сравнявам със сервитьорки или разни други жени. Едно е да си го мисли, друго е да ми го говори в очите. Все пак малко тактичност никога не е излишна.

# 228
Това казвам, Soul Free, че когато си била на 20 (дори и това да е било преди 5-6г.), нещата са били съвсем други. И оттам идва учудването на авторката на темата.
Дали от нови идеологии, дали от технологии, дали от социални мрежи, сега мозъците ни са вързани по различен начин.
Сега надали някой ще ти звъни десетки пъти да те кани на кафе както в твоя случай отпреди - ще ти звънне два пъти и като откажеш ще се ориентира към друга и ти изобщо няма да си в картинката. Не че е зъл или незаинтересован човека, просто вече така работят нещата.

# 229
  • София
Всичко говори за несигурност.
Значи моят личен мозък е така:
"Ако аз се занимавам с някого и той се занимава с мен. Като спре да ми обръща внимание - ми ок, така е решил."
Мозъкът на несигурния:
"Той/тя има още 10-20 свалячи, аз как ще се преборя с тях, не съм достатъчно /красив, богат, каквото и да е/, затова трябва да внеса несигурност у другия!!!"

# 230
На 20 съм била преди доста повече от 5-6 години и вероятно нещата наистина са различни. То светът е различен.... Но си мисля, че все още има мъже, които не се отказват толкова лесно. Ама, знам ли и аз....

Всичко говори за несигурност.
Значи моят личен мозък е така:
"Ако аз се занимавам с някого и той се занимава с мен. Като спре да ми обръща внимание - ми ок, така е решил."
Мозъкът на несигурния:
"Той/тя има още 10-20 свалячи, аз как ще се преборя с тях, не съм достатъчно /красив, богат, каквото и да е/, затова трябва да внеса несигурност у другия!!!"

Ахахха, вярно е така.
Имах едно гадже ревнивец. Ревнуваше дори от актьорите в някой филм, обяснявайки недостатъците им....хахаха Чак ми е смешно, като се сетя.

# 231

Щом споменаването на други жени те облъсква така категорично, вероятно имаш някакви несигурности в теб.

Тук не става въпрос за споменаване или нормален разговор.

Дори и на 20 като съм била (демек млада и зелена), не съм търпяла подобни изказвания. Имала съм такива включвания с коментари за сервитьорки и разни други уж случайно вметнати разказчета за секси мацки. (това от един, който ми се струва, че ми беше кандидат гадже, излизали сме няколко пъти на кафе) Та, след поредните два часа, в които слушах как и аз съм готина, обаче "глей тая сервитьорка кви крака/цици/коса/дупе има", реших, че изобщо няма да излизам повече с този....
След това ми звънеше много пъти, при което любезно отклонявах предложенията за кафе. Накрая ме попита защо не искам да се видим и му казах, че нямам желание да се сравнявам със сервитьорки или разни други жени. Едно е да си го мисли, друго е да ми го говори в очите. Все пак малко тактичност никога не е излишна.

Ами такива мъже са просто комплексирани, даже на са и мъже.
Просто е искал да те унижи тъничко. Явно само така се чувства истински мъж.
Трябвало е да му кажеш, че такива обсъжданици може да си прави с аверчетата. Да си на среща с жена и да го правиш говори за свръх комплекси, простащина и липса на възпитание.
На всичкото отгоре и звъни и е учуден, че не искаш да излезеш отново с него.
Ама той бил и слабоумен Joy

# 232
Ама какво ще рече "всичко говори за несигурност"? Значи аз, ако Х ми говори на първа среща колко е готина отсрещната мацка, която е излязла от корица на мъжко списание (примерно) и как примерно прави секс, трябва да се усмихвам и да продължа разговора в този тон за да покажа, какво?, че нямам несигурност? Всъщност да, добра идея е да се продължи разговора само за да види какво харесва в секса отсрещната страна... Така поне можем да преценим на 100 % колко сме съвместими...

# 233
  • София
Обикновено несигурността върви с глупостта. Ограничен умствен капацитет, тъпотия и в края на краищата избива на простащина.

# 234
Една например наскоро се раздели с един, с който бяха във връзка около месец. Той вечно пробваше да я убеди да пробват тройка и размяна на партньори. И то пред мен дори, което намирах за безвкусно, но се оказа, че намекът е бил и за мен - буквално ѝ казал в един от последните разговори:" Тя уж е майка, а виж каква е готина, дали е пробвала нещо подобно?"( относно горепосочените тройка и размяна)... Оказа се, че искал и с мен човека, затова така говорил в мое присъствие...
Тук говорим за почти младежи, на по 25...
Аз имам личен опит с такъв на 35 с претенции да е сериозно семейно ориентиран. Усетих се в някакъв момент, че влизам в абсурдни обяснителни режими защо, аджеба, не искам тройка с още една жена, та смених тактиката. Предложих бартер за тройка с друг мъж. И се почна едно хленчене как той не харесвал мъже. Ми то и аз не харесвам жени. 
Същият се съдра да ми разказва за поне три негови бивши, беше му сред топ три от темите за разговор. Направих му забележка веднъж, нарече ме неуверена, при което му изсъсках - аз в себе си съм уверена, но не съм уверена дали от тебе става нещо с толкова бивши гаджета в главата.
Такива мъже белият трон ги призовава, ако жените започнат да се държат по същия начин. Не знам защо им е толкова трудно просто са си затворят устата. Убедена съм, че никоя жена не си сваля гащите в измисленото състезание за точно техния гол.

# 235
Искат да ги искат жените.
Затова пускат такива кукички, за да създават изкуствена конкуренция за себе си.
И като им рекнеш – бе ти нормален ли си, пука ми за теб и твоите свалки, и почва – аууу, колко си зла, колко си ревнива, аууу не се притеснявай, аз само теб искам, ти си върха. Ми като съм върха, що ми говориш тъпотии.

# 236
  • София
Правенето на "тестове" говори за супер несигурност и невъзможност да преценяваш отсрещния в нормална комуникация. Съответно такива "изпитващи" автоматично се дисквалифицират сами. А един сигурен човек никога няма да търпи комплексар, който има нужда да сочи други мъже/жени и да сравнява, независимо с какви подбуди.

# 237
Искат да си "готино момиче" по Джилиан Флин.
Скрит текст:
Онази вечер на партито в Бруклин играех ролята на момичето със стил, момиче, което мъже като Ник желаят: готиното момиче. За мъжете това винаги е основният комплимент, нали? Тя е готино момиче. Щом съм готина, значи съм секси, умна, забавна жена, която обожава футбол, покер, неприлични шеги и оригването, която играе видеоигри, пие евтина бира, обича тройките и аналния секс и се тъпче с хамбургери и хотдог, все едно участва в световно по надяждане, като същевременно някак чудодейно съумява да не пълнее, понеже готините момичета са преди всичко сексапилни. Сексапилни и изпълнени с разбиране. Готините момичета никога не се ядосват, те само се усмихват разочаровано и с обич и оставят мъжете си да правят каквото искат. Давай, прави с мен каквото искаш, нямам нищо пролив, аз съм готино момиче.

Мъжете наистина вярват, че такова момиче съществува. Може би се заблуждават, понеже много жени са склонни да се преструват, че са такива. Дълго се обиждах, когато ме наричаха така. Виждах как мъжете — приятели, колеги, непознати — се прехласват по преструвките на такива ужасни жени и ми се искаше да седна да поговоря с тези мъже на спокойствие и да им кажа: излизате на среща с една обикновена жена, излизате на среща с жена, която е гледала твърде много филми, написани от мъже със странно социално поведение, склонни да вярват, че такава жена съществува и току-виж дори ги целунала. Иде ми да стисна горкичкия човечец за реверите или за чантата и да му кажа: всъщност кучката не обича хотдог с чили чак толкова — никой не обича! А готините момичета са още по-жалки: те дори не се преструват, че са жената, която искат да бъдат, преструват се на жената, която мъжът иска от тях да бъдат. О, ако не сте готина, моля ви, не си мислете, че вашият мъж не желае да си има готина жена. Може да е малко по-различна версия — може той да е вегетарианец, така че неговото готино момиче трябва да харесва сейтан и да обича кучета, или пък може да е авангарден художник, така че неговото готино момиче да е татуирана повлекана с очилца, която обича комикси. Витрината е различна, но повярвайте ми, мъжът иска готино момиче, което в основни линии харесва всяко проклето нещо, което харесва и той, и никога не се оплаква.

# 238
Значи на първа среща ако някой мъж само си говори за бившите, и принципно обсъжда тях, ами явно много му липсват и е  редно да се прекратят отношения и да се прати при бившите.

# 239
Татуирана повлекана Grinning
Този горният ме харесваше най-вече, когато изглеждах точно като повлекана. Ама не от яките повлекани със стил, ами от влачените от пороя повлекани.

Общи условия

Активация на акаунт