Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 787
  • 306
  •   1
Отговори
# 255
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
По мое време жените предлагаха на мъжа.
"Гошо, закъснява ми с две седмици".

Аааа, много мъже след тия думи може да изчезнат яко дим Grinning
То май само това си е все същото и от едно време, и сега Joy
Само че преди Гошето се жени по задължение, и живеят криво ляво, а сега ѝ казва или "ааа, не е от мен, аз те пазя" или "мии, оправяй се".

# 256
Или хвърля коза "Миме, преди две години си направих васектомия".

# 257
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Или хвърля коза "Миме, преди две години си направих васектомия".
Не знам дали има статистика за това, но в България вероятно малко мъже са правили вазектомия...
Масово годишен профилактичен не се прави, на зъболекар се ходи като заболи, къде ти такива екзотични неща.

# 258
А като гледам какви "мъже" са се навъдили... щеше да е хубаво поне част от тях със сигурност да не се размножат Grinning
Айде, те гените само половината ще са от него, ами после това дете и да расте с такъв пример пред себе си от който да гледа и да се учи...

# 259
То се вижда кои най-много се размножават. Тези с най-добрите гени.
Wink

# 260
То се вижда кои най-много се размножават. Тези с най-добрите гени.
Wink
И тия от маалата така😆

# 261
Точно при хората естественият подбор не работи баш така както иначе в природата... щеше да е хубаво, ама не действа явно Grinning

# 262
  • Столичанин ама не в повече :D
Значи жените си избират такива мъже, които да им говорят за тройки само че после не търсят причината в себе си, защо са избрали точно такива мъже, вместо някой читав мъж, който няма да говори за тройки, ама пък може би ще е скучен. Освен това никога авторката не обяснява какво пък тя е говорила за да се стигне до такъв тип разговори. Въобщее все жени светици все попадащи на зли мъже. Sunglasses

# 263
Аз не знам как женени жени, с деца попадат в компания, в която ги поканват за тройка. Ако идеята беше да се похвалят - аз не бих се хвалила с нещо такова, че хич не говори добре за въпросната жена.

# 264
  • Out of the Mix
Представям си го така - събрали се на Рожден ден 5-10 двойки, децата в детския кът. Лафят, говорят за секс, отделят се по 2-3 двойки, всеки с всеки лафи, и то се почва с всякакви разговори, има си склонни на суинг и т.н.

# 265
А, който търси - все някога намира. Но в процеса на търсене, много дето хич не търсят се оказват получили оферта... и те така. Няма лошо, то въпросът е кой какво ще направи с офертата, не е пък нужно всяка да бъде приета и е редно всички да са ОК с това.  Като при всякакво друго предложение. Има къде по-изчанчени неща от това и пак се намира кой и с кого да ги върши, не ги мислете Grinning

Но описаното от авторката в първия пост изобщо не е че тия "мъже" наистина биха посегнали към нещата, които навират в лицето на жената с която са - тройката, комшийката, приятелката дето уж са "по-" и незнамсикакво. Те си приказват, със съвсем друга цел. То ако имаше кой да им се връзва от изброените, нямаше да се доказват като изкарват жената смотана че те да са по-велики.

# 266
Енти път, въпрос на акъл е.
Има индивиди, на които съвсем буквално половият орган изпреварва мозъка с няколко обиколки. Нямат неонова табелка на челото, а повечето хора пък нямат пари за качествено кристално кълбо.

# 267
Точно при хората естественият подбор не работи баш така както иначе в природата... щеше да е хубаво, ама не действа явно Grinning

Ха-ха, не бил работел ли? Работи си като стой та гледай, като пушка си работи. Само дето на някои, които самосиндикално са се определили за върха на еволюцията и на хранителната верига, нещо не им харесва много-много, та се чудят какво да измислят, та да го нагодят за себе си. Всуе се морите и потите Simple Smile Няма да я бъде. Естествения подбор не търпи самоинициативно самонадценяващи се Simple Smile Simple Smile

# 268
За съжаление не работи, защото някой е измислил социалната система. Няма хищници, няма болести ( в този случай май естественият подбор проработва от време на време), никой не умира от глад като прави деца щото му е кеф да не го вади, даже получава бонус още помощи. Докато интелигентни и образовани хора докато се наканят и срещнат точния човек, то фертилността заминала

# 269
Естественият подбор винаги си се случва. Само че противно на общоприетото (погрешно) схващане, не се изразява в оцеляване на най-силните, здравите, умните, красивите и т.н., а просто на най-приспособимите. Кой превари, той завари. Други правила и критерии няма.

Ако си грозен и болнав, но намериш начин да се закрепиш жив до някаква възраст и омаеш непретенциозната съседка от панелката и си направите едно дете, ще превъртиш еволюционната игра.

Междувременно умният и красив жълтопаветник с 24 плочки на корема, Тесла в гаража и MBA от Колумбия, ако се побарва 20-30-40 годин’, щото му се кара сърф в Португалия и му се катери Килиманджаро за благотворителност, семето му може и да изтече в генетичния канал.

Общи условия

Активация на акаунт