Забелязвам необяснимо поведение от страна на силния пол

• 12 801
  • 306
  •   1
Отговори
# 285
  • Out of the Mix
Давай, Персона, почвай с щенията. Sweat Smile

Eлора, 5 цифрено? Rolling Eyes

# 286

Говориш на моя език. Евро или лв? И на месец, нали Rolling Eyes
То евро трябва, че скоро милото левче ще го погребваме Confused

# 287
Пари ми не требват.
РАботя в процент чувственост и красота на въпросния член (от обществото).
Е, те тука вече мъжете ги удря естествения подбор.

# 288
Защо не казвате, че бъдещето на човечеството зависело от мен? Да взема да се надуя малко... и да почвам с исканията си. 😀

Мисли малко. Първо са исканията, после се надувай.
Еее, аз ли да те уча как се прави бизнес Joy

# 289
Лошото е че вие като нямате деца това няма да реши проблема с пренаселването. Щото едни други хора с малко по тъмен цвят на кожата в едни други държави и континенти правят и за вас. Другото лошо е, че те няма да си останат там, а когато в белите държави не се раждат достатъчно деца, недостига се попълва от там за да се поддържа икономиката. Без значение в каква идеология е облечено това. Виждаме вече се случва. А тези хора с различни културни особености си продължават тези си особености и на новите места, дали защото пророка така повелява, дали защото на м**нго не му е кеф да го вади.
Но да иначе е забавно

# 290
Как пък не се научиха хората.
И милиони чавета да се народят, винаги 5% от човечеството ще са менталния елит.
Водачите, хората пионери, учени, гении, бунтари и двигатели на човечеството са винаги ограничен брой и няма никакво значение колко милиона деца ще се родят.

# 291
Лошото е че вие като нямате деца това няма да реши проблема с пренаселването. Щото едни други хора с малко по тъмен цвят на кожата в едни други държави и континенти правят и за вас. Другото лошо е, че те няма да си останат там, а когато в белите държави не се раждат достатъчно деца, недостига се попълва от там за да се поддържа икономиката. Без значение в каква идеология е облечено това. Виждаме вече се случва. А тези хора с различни културни особености си продължават тези си особености и на новите места, дали защото пророка така повелява, дали защото на м**нго не му е кеф да го вади.
Но да иначе е забавно

Знаеш, едно време индианците са пренебрегнали въпроса с бежанците и заживели в резервати.
Прав си, ама тия с по-тъмния загар да си седят по държавите.
Проблема е, че ги приемат. Ама да не намесваме и политиката тук.

# 292
Нали ти казах защо ги приемат? И аз ще взема такива ако няма кой друг да ми работи. Тва е положението, няма ли хора, не се ли раждат деца всичко отива по дяволите за няколко поколения.
Това също е естествен подбор, по- примитивните оцеляват по добре

# 293
  • Out of the Mix
Пари ми не требват.
РАботя в процент чувственост и красота на въпросния член (от обществото).
Е, те тука вече мъжете ги удря естествения подбор.
Същият "проблем" имам.

Елора, скромен съм, нека не се надценявам, за лъвове говорим, но смятам пак е повече от достатъчно.
Месечно, много ясно. Hands Plus1 Simple Smile
Мани, очаквам 2026-2027 да го приемем Еврото, ще има доста промени. То не се знае светът накъде ще е, войната, подочувам, че затягат Шенген, някои да се отказват от него, и не се знае знае ли се.
Сори за офф-топика, ама не ми се ходи в политическата тема. Но няма и да нищя де, само допълних.

# 294
Съмнявам се да работят всички Рфф.
Карат на помощи.

Revoker, не знам, не съм на ти с тази тема с еврото.
Но дано ако ще приемем да са хубави промените.

# 295
Аз пък изобщо не си представям човечеството да пострада по някакъв начин от по-ниската раждаемост. Нито сега, нито след сто, двеста и тн години.
Много дейности и цели професии стават все по-дигитализирани и автоматизирани. Напоследък чувам от хора как се притесняват, че ИИ и технологиите като цяло ще станат причина в много сфери да се търсят все по-малко работници.
А и знам, че много хора са твърде привързани към собствените си гени и не биха се съгласили, но според мен е много по-целесъобразно да се запази вече съществуващия живот, отколкото да се създава нов такъв с единствената цел да носи нашите си генетични белези. Ако повече хора осиновяват изоставени бебета и деца, а не се стремят на всяка цена (буквално и преносно) да създадат свое поколение, всъщност това би било много по-полезно за човечеството. Но не сме стигнали до там в емоционалното и менталното си развитие все още, а и за много хора е болезнена тема, което е разбираемо.

# 296
  • Out of the Mix
Много професии вече изчезват, съкращения масови има.
Нямам против развитието, еволюцията, но зависи в каква посока се имплементира.
Например, много ме дразнят ботовете AI на банки, примерно, на магазини, като Нотино. Искам да се свържа и говоря с човек, не с машина, дори не можеш да си свършиш работа качествено и бързо.

Масово деца осиновяват такива, които не могат да имат свои, и тип Брад и Анджелина по 2,3 барабар с по 2,3 техни. В БГ масово трудно се гледа 1 качествено (като проблем не е само стандартът, а по-лошо - условията), две са нанагорно, а от 3 нагоре са екзотика.
Има във форума дами с 3,4, и Фивър с 5, но това не е представителна извадка.

# 297
Разбирам те.
А 1 са сложили някакъв чат бот. Що годе ок, ама и с човек да се свържеш, пак е трудна работа. Много са глупавички, че и нагли. Случи ми се наскоро.
Много са малко семействата с повече деца, които могат да им осигурят хубава среда и образования.
Знаем как определен етнос ражда, но знаем и в какво се превръщат.
И аз имам роднини с 4 деца. Две са вече големи и ще учат висше, още от училище са с по две езика започнали.
И с другите две, които са малки се набляга на ученето.
Интересното е, че са силно религиозни хора, но работят и са с хубави професии и държат на образованието много.

# 298
Ботовете ще са все по-доминиращи и харесвани.
Малкото ще сме малко.
//
Дренка ви каза - ще се ражда на конвейр. Сладки снимчици, сладки бащи в родилното, сладко технологично животче.

# 299
Ами това имам предвид, че без значение от етноса или расата всяко дете, което вече е родено и съществува, може да се превърне в грамотен и полезен за обществото човек, ако попадне където трябва, а именно в семейство, което се интересува от бъдещето му и полага грижи за него. А дали ще се отглежда и обича дете с по-тъмен или светъл цвят на кожата, кафяви, сини, зелени или някакъв друг цвят очи и монголоидни, европеидни или други черти, какво ги бърка едни родители. То пак ще е тяхно, нали те ще го възпитат. Не е нужно да имат репродуктивни проблеми, за да решат да осиновят. То си е осъзнат избор, който могат да направят, ако решат.

Предполагам, че това с въвеждането на чат ботове в различни сайтове е с цел оптимизиране на разходите в дългосрочен план. В някои чуждестранни сайтове има опции и да се даде обратна връзка за взаимодействието и впечатленията на клиентите от ботовете. С времето би трябвало да се подобри качеството.

Общи условия

Активация на акаунт