Образувание на ануса

• 1 608
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,имам голям проблем.В момента съм в Англия,получих на ануса външно една голяма пъпка,много ме болеше при ходене,купих си свещички и мазила,но нищо,прочетох в нета за рецептата на Баба Ванга с брашно и масло и намазах цяла нощ.Днес кървя цял ден,много съм уплашена ,моля помогнете!!

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 22:04 от Не се сърди, човече

# 1
Кръвта каква е на цвят? Ако е яркочервена, а не кафеникава, и тече силно, трябва да отидеш на лекар или в спешното възможно най-скоро.

# 2
 При подобни инфекции е много важна хигиената и честата смяна на бельото. Тая рецепта на Ванга не бих я прилагала на чувствително място като ануса защото май не е предназначена за там.
Също така пий вода повече и пробвай да ограничиш вредните храни - люто, мазно, пържено. Ако не усетиш подобрение - веднага на лекар.

# 3
На мен на хемороид ми прилича. Пробвай с нещо от аптеката специално за хемороиди. Ако пък супер много кърви, наистина по-добре на лекар.

# 4
  • София
Хемороид е вероятно. Иди на лекар или виж какво ще ти препоръчат в аптеката за облекчение. Хирургически е най-добре да се премахне.

# 5
Здравейте,имам голям проблем.В момента съм в Англия,получих на ануса външно една голяма пъпка,много ме болеше при ходене,купих си свещички и мазила,но нищо,прочетох в нета за рецептата на Баба Ванга с брашно и масло и намазах цяла нощ.Днес кървя цял ден,много съм уплашена ,моля помогнете!!
Щом е като "пъпка" най-вероятно е фистула,а не хемороид.. Отидете при хирург, проктолог или гастроентереолог и ще ви кажат какво ви има.

# 6
Нс хирург проктолог отидете. Ако е хемороид - ще мине с лекартва и мазане.
  Но ако е фистула - много сложно е положението.

Общи условия

Активация на акаунт