Кей-поп не е просто музика - 3

• 14 080
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Дани, този път моята класация е:
1.TICKI-TA
2.Universe
3.David Guetta+IVE - ми допадна само припева.

# 136
Вчера доста нови неща са излезли. Да не мислите, че се ровя цял ден да търся новоизлезли. Имам си един сайт и там 95% от новите заглавия се постват.

Уйни и на мен много ми хареса TICKI-TA, цял ден си я въртя

# 137
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
(Jin) ‘Happy’ Jacket Shoot Sketch

# 138
Докато си седим в казармата

# 139

Малко ИГ закачки
Колко трогателно.......
How BTS Changed MAX’s Life Forever
BTS Star Jin’s Alo Yoga Ambassador Announcement Generates
BTS in the soope😜
И нали наближава Коледа
Не знам за вас ,но аз вече съм обхваната от Коледната еуфория. Синът ми ме зарадва и тази година ще сме цялото семейство/ пълен комплект/ на Коледа плюс евентуално новата снаха Wink Вече у нас е украсено и е сложена елхата и в офиса също вече се украсява, а града постепенно започна да светва коледно. Ох, любимо време от годината.
И не забравяйте да си поръчате такъв календар

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 09:01 от Danifin1

# 140
Дани, на мен Коледното настроение ми е смесено...Но и в офиса днес говорим за коледния банкет, та живнахме някак си 🙂

Това момче е много добре с английския 😲👍

https://x.com/i/status/1854366203252465768

# 141
araselia Няма как да не е на ти с английския ,израснал е в Щатите. Поне на него му се разбира английския Smile за разлика от другите Satisfied

# 142
araselia Няма как да не е на ти с английския ,израснал е в Щатите. Поне на него му се разбира английския Smile за разлика от другите Satisfied

И аз така предположих, ама нали не му знам биографията се изказах неподготвена Blush

# 143
Дани, много се впечатлих от замисленото и изпълненото с холограмата на корейския певец. Hands Clap

# 144
За съжаление, ще трябва да почакаме до 2026 година завръщането на нашите любимци...........
Завръщане на сцената-2026
Завръщане на сцената-2026 
Вижте кой е номер 1 на Острова. Purple HeartStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 18:46 от Danifin1

# 145
Поживём, увидим.
Днес в мой стар пост видях, че четиримцата ще се отлистят на 10 и 11 юни 2025, т.е. за 13 ще са на линия, но Шуга ще се появи чак на 21 юни.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 20:39 от profi_1

# 146
# 147
  • Русе
Дани, страхотна подборка за Весел петък! Щом е с любимците ми - си в 10-ката! Simple Smile Ама последното изпълнение направо ме уби от упор!
Клиповете си ги оставям за десерт след обед! Simple Smile

# 148
То няма как да не се впечатлиш Чен от ЕХО има страхотен глас.
Доказателство

младежът в бяло е Чен. Много ги харесвам Sunglasses

Намерих и цялото изпълнение

а тук можеш да видиш и други наши любимци

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 10:57 от Danifin1

# 149
  • Русе
Дани, не познавам творчеството на ЕХО, различавам само Бек ( е, как без него и АС), Д.О., Сухо и сега Чен. Май някъде бях чела , че Сухо и Шуга са певците с най-малък крак - 39-и номер. Joy (ама че статистика) На ЕХО много ми харесва "Хартията реже" - аз съм първичен човек, не знам английски, нито корейски, само музика може да ме впечатли и изпълнението.
Да, Чен има изключителен глас! Само мое мнение ли е, че тази раса физиологически е с най-високите гласове? Да си бас или бас-баритон е по-рядко явление...или се лъжа?
От предложенията  по-горе ми хареса Doyoung и Blala ( донякъде).

Общи условия

Активация на акаунт