Кей-поп не е просто музика - 3

• 14 095
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Довечера си на концерта им. Hug

От мен BTS J-hope Weverse Live (12.11.2024) - https://www.youtube.com/watch?v=Hv6dk3XLVgo
А тук по-кратък вариант със субтитри - https://www.youtube.com/watch?v=qABZ8RASvaI

# 166
Профи Hug позна. С това закривам ташгодишният азиатски концертен фронт. Но  концертния ми сезон още не е свършил има още няколко новогодишни Smile
Изгледах го Хоби, но набързо, по-обстойно след малко докато разхождам моя дзверо Animal Dog2 Той ще тича из парка, аз ще зяпам в телефона GrinFlushed

# 167
Бекхьон на живо.

Стрей Кидс - новичко

И Ле Серафим - новичко

# 168

Малко екзотика преди концерта 😁

# 169
Гледай си сега кефа и утре ще споделиш преживяното. Hug

# 170
Какво да прави човек докато чака на дълга опашка😁🤣😂

Новите от вчера и днес

И днес е Happy purple day  Army's 💜

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 08:28 от Danifin1

# 171
  • София
Здравейте, може ли да ме ориентирате малко. Новият албум на Стрей кидс само на японски ли е? Има ли ги новите песни на корейски? Дъщеря ми влезе в гимназия с интензивен корейски, заради любовта си към Кпопа и най вече Стрей кидс и се чудя да й го купя ли или да чакам на корейски.

# 172
Здравейте, може ли да ме ориентирате малко. Новият албум на Стрей кидс само на японски ли е? Има ли ги новите песни на корейски? Дъщеря ми влезе в гимназия с интензивен корейски, заради любовта си към Кпопа и най вече Стрей кидс и се чудя да й го купя ли или да чакам на корейски.
Да, изцяло на английски и японски
GIANT  Album Stray Kids Lyrics

Много е гот когато си ХО, можеш да се занимаваш и със странични неща Joy
Ето, давам отчет за снощният, последен за тази година К-поп концерт - NCT Dream
NCT Dream
NCT Dream
Малко смешни фенове
цветната атмосфера
още луди фенове Laughing
NCT Dream
NCT Dream
още видео в моя ИГ

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 16:41 от Danifin1

# 173
От днешните нови предложения си харесах на Big Ocean песничката.

Дани, намазахме покрай теб и ние от концерта на NCT. Hug

# 174
Честито на Джимин ,единствения к-поп солоизпълнител с две песни -билионери 👏👏👏

И 🤛👏

За сравнение  ,могат да продължават с хейта 😏 , много се радвам,когато таланта печели 💜

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 06:09 от araselia

# 175
Браво на Джимин! Hands Clap
Откъдето и да го погледнеш, си е милиардер. Grinning

Утре Джин -

Последна редакция: чт, 14 ное 2024, 08:25 от profi_1

# 176
Да, изцяло на английски и японски
GIANT  Album Stray Kids Lyrics

Нещо ме глождеше, след като отговорих да тази дама и проверих двете разлики в двата албума ,които са издадени тази години. Ето разликите в корейския албум  АТЕ  и японския албум GIANT  
Ahoney Можете да вземете за подарък албума АТЕ.

# 177
  • София
Danifin1, благодаря. ATE го имаме и го знаем наизуст. Мисля, че от японския албум много от песните са нови и затова ми е странно да ги няма на корейски. Ще оставя дъщеря ми да си проучи нещата, а аз ще й купя за Коледа lightstick и някой от старите албуми, който няма Simple Smile
П.С. Малката успя да ме зариби и мен страшно по Stray kids и Ateez, сега се пробва да ме зариби и по Енхайпен. А в тази темичка ме правите най-яката майка, защото благодарение на вас съм страшно запозната с Кпопа и всичките й приятелки ми се кефят  Simple Smile
Усмихнат ден!

# 178
Danifin1, благодаря. ATE го имаме и го знаем наизуст. Мисля, че от японския албум много от песните са нови и затова ми е странно да ги няма на корейски. Ще оставя дъщеря ми да си проучи нещата, а аз ще й купя за Коледа lightstick и някой от старите албуми, който няма Simple Smile
П.С. Малката успя да ме зариби и мен страшно по Stray kids и Ateez, сега се пробва да ме зариби и по Енхайпен. А в тази темичка ме правите най-яката майка, защото благодарение на вас съм страшно запозната с Кпопа и всичките й приятелки ми се кефят  Simple Smile
Усмихнат ден!
О, супер. Добре дошла в групата на " възрастните деца" Smile Ще те държим в течение на всички новости около К-попа и ще те "образоваме" Wink на тема  Ateez и ENHYPEN .

# 179

Общи условия

Активация на акаунт