Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 454
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, колко много клипове сте качили. Мисля днес да го пиша мъглив и да не работя, а само да слушам, че напоследък не успявам да изслушам всичко.
Дани, нормално е на Кпоп концертите да се крещи повече, защото по-голямата част са тийнейджъри, а това е характерно за тях основно. На Стрей кидс в Милано бяхме 80% тийнейджъри, 20% отегчени родители и аз. Simple Smile

# 616
Дами, съобщавам ви, че още могат да се закупят билети за концерта на Stray Kids World Tour <dominATE>  в Лондон и за двете дати. Трябваше да проверявам за едни познати и останах учудена, че има билети, нали бяха разпродали всичко и за двете дати, странно Thinking

# 617
  • София
Дами, съобщавам ви, че още могат да се закупят билети за концерта на Stray Kids World Tour <dominATE>  в Лондон и за двете дати. Трябваше да проверявам за едни познати и останах учудена, че има билети, нали бяха разпродали всичко и за двете дати, странно Thinking
Наистина странно. Няколко дни след като купих за Мадрид проверих и имаше само единични места от по-достъпните и такива за по над 500 евро. Сега гледам, че има всякакви. А те дори правят втори концерт там.

# 618
# 619

и си харесах ето този кавър от линка на Профи Hug

И Джин да ни пожелае честита нова лунарна година:snake:
Party TimeTada

# 620
На Стрей кидс в Милано бяхме 80% тийнейджъри, 20% отегчени родители и аз. Simple Smile

Аааа, и аз. До нас имаше още едно българско семейство, които мило ми се усмихваха, докато подскачах в локвите. Чудя се какво ли са си помислили, ... но не много. Sunglasses

Връщам се за слушане и ще дописвам после.

Така, мислех, че няма да има какво да споделя денс, обачее... Точно ей така го докарвам и аз този танц:

Ох, обаче джапанките... Не мога.
Ето го и оригинала от MBC-то на профи (btw, не знаех, че трябва да видя Таемин и Ники на сцена заедно).

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 23:46 от Jillian

# 621
Порасналите вече сладури от GOT7 с ново представяне в шоуто Кilling voice Heart Eyes

Новият албум на дамите от XG XDM Unidentified Waves. Повече клипове в линка.

https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_ntuqNWbs6EUYbMqw7XaA81 … Mw&feature=shared

И нещо интересно, дори аз не го знаех това

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:20 от Danifin1

# 622
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано. Добавих прясно излязла музика.
-----------------------------------------
....
Така, мислех, че няма да има какво да споделя денс, обачее... Точно ей така го докарвам и аз този танц:
Скрит текст:

Ето го и оригинала от MBC-то на профи (btw, не знаех, че трябва да видя Таемин и Ники на сцена заедно).
Скрит текст:

Е не съм писала, че трябва. Само им бях наслагала много сърчица, защото обичам, когато изпълнители от различни лейбъли и поколения си сътрудничат. За мен е признак, както на толерантност между тях самите, така и на уважение към публиката. И дават добър пример. Peace

На МВС-то ще се връщам да търся кадри с водещите, че от тримата единият е шайнито Минхо Heart. Юна (Girls Generation) и Dohoon (TWS) са другите двама.
Дотогава ... Бритни Спиърс отдавна не е танцувала така Joy

--------------------------------------------------------

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 11:03 от profi_1

# 623
Като сме почнали тази седмица с концерт и да го завършим с един тричасов такъв ENHYPEN (엔하이픈)- WALK THE LINE WORLD TOUR- Osaka Day 2 | 2025/01/26

Аз отивам да празнувам новата лунарна нова година Sunglasses

# 624
Тук съм! Успях да наваксам с четенето.
Да се зарадвам с ДаниФ на Ateez - голямо вълнение и късмет, че не е имало пищящи. А групата през твоите клипчета е все така извънземна, сякаш може да са други...
Джилиан честито за билетА за ТХТ. Много са сладки и лирични, от вас рзбрах, че Субин е отпуск.
Джин с това момче Бомгю, бяха супер сладки и двамата имат чувство за хумор - шоумени... Писмото, в което той му обещава, че ще Бълкне и другият път ще го победи Grinning. Харесват ми писмата, в които пишат, каквото мислят - стил Джонкук. Тук вси ни учеха да пишем какво е искал да каже автора, не И ние...
Гледах и Хоби, Тейянг и Джи Драгън със симфоничен оркестър звучаха супер епично. Вие сте писали и за диригенга и за музикантите... Не видях споделено изпълнението на Роузи и то заслужава внимание:

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 19:20 от Лъчестлъч

# 625
Редактирано. Добавих прясно излязла музика.
-----------------------------------------
....
Скрит текст:

Скрит текст:

Е не съм писала, че трябва. Само им бях наслагала много сърчица, защото обичам, когато изпълнители от различни лейбъли и поколения си сътрудничат. За мен е признак, както на толерантност между тях самите, така и на уважение към публиката. И дават добър пример. Peace

Ох, не, не.. лошо съм се изразила. Имах предвид съвсем друго. Не знаех, че на мен ми трябва да видя тази чудна гледка.. Възхищавах се един вид. Малко загуба в превода от моя страна се получи. Извинявам се за глупавия начин, по който съм го написала.

На Got7 Питон-ът така ми е заседнал е главата, че не мога да се откача.

Лъчелист, мерси Simple Smile Нямаш представа колко се радвам . Малко попрекалих тази година и бях на кантар дали да отида.

# 626
От вчерашните новоизлезли само тези  ми харесаха.

и едно не ново парче ,но много ми хареса ритмични са .....Sunglasses

Малко снимки от днешният парад по случай Лунната нова година в Лондон.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 16:16 от Danifin1

# 627
Хм, само аз ли се разтоварвам зяпайки тук?

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 14:59 от Danifin1

# 628
  • София
Дани, кога успяваш да изслушаш толкова много песни, че и да ни ги качиш. Аз още боря петъчните Simple Smile Flowers Hibiscus
Луднах по една песен на BTS - MIC Drop. Препоръчайте ми още такива, може и аз да стана Army.

# 629
Joy Приемаме с удоволствие още фенове в АРМИ
Ето ти всички техни песни на едно място
https://youtube.com/playlist?list=PL1s89zMwwA_2Fe3oOrsnFSUrXGx3R … fv&feature=shared
Аз слушам постоянно...... сутрин, вечер, на работа, докато пътувам, докато разпускам  и дори когато спя/ шегувам се Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses
А и да не забравя, преди час получих съобщение ,че има още билети за ТХТ в Лондон, ако някой е премислил и иска да отиде.

Общи условия

Активация на акаунт