Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 451
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Ahoney,  само да искаш Wink

Веднага се сещам за Fake love Purple Heart

# 631

Ох спирам, че има още много техни бисери ...Ето защо ги харесвам още с техният дебют от далечната 2013...

# 632
Много бисери има ,11 години не са малко

# 633
  • Русе
Ама момичета, спрете се малко, де?! Направо ми саботирате сериалите! Joy На BTS не мога да им устоя, на стари години почнах и рап да харесвам...Rolling Eyes

# 634
Ама момичета, спрете се малко, де?! Направо ми саботирате сериалите! Joy На BTS не мога да им устоя, на стари години почнах и рап да харесвам...Rolling Eyes
SmileSweat SmileLaughingJoy Уйни, трябва да образоваме незнаещите. И не се оплаквай ще намериш време и за сериалите, аз как успявам и музика и сериали, така и ти LaughingSweat SmileJoyStuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 635
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чудна е тая страница на темата ни! Crazy Purple HeartPurple Heart
Я малко фенгърлщинка да пусна Joy.
BTS    newsm18   BTS    newsm18   BTS    newsm18

Какичките от 2NE1 ще изнесат концерти в Сеул в KSPO Dome на 12 и 13 април 2025. Билетите са поскъпнали с около 30 долара (от ₩165,000 KRW (113 $) на ₩209,000 KRW (143$)) спрямо концерта им миналата година. Ето ги с изпълнението им на SBS Gayo Daejeon 2024.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 08:48 от profi_1

# 636
  • София
Момичета, страхотни сте!
araselia, добро попадение с Fake love. Оказа се, че си е в плейлиста ми си я слушам често.
Дани, категорично най-много ми харесаха Idol и Not Today.
Дъщеря ми като се прибра от училище и видя какво правя директно ми каза - Idol и после заби право в десетката с Run BTS (ей тази ми е топ). Тя знае 5 песни на BTS, но пък вкусът ни е много сходен, та те се покриха с моите любими.
После, обаче, ми пусна Bigbang - Fantastic baby и направо полудях. Тези са много диви. Един от тях участва във втория сезон на Squid game и е най-атрактивният образ. Някъде бях чула, че ще се събират отново. Има ли нещо такова?
Вечерта ни завърши с малко Стрей кидс, разбира се, и признанието, че съм най-яката майка, въпреки че съм си харесала ретро Кпоп. Simple Smile

# 637
Момичета, страхотни сте!
После, обаче, ми пусна Bigbang - Fantastic baby и направо полудях. Тези са много диви. Един от тях участва във втория сезон на Squid game и е най-атрактивният образ. Някъде бях чула, че ще се събират отново. Има ли нещо такова?
Вечерта ни завърши с малко Стрей кидс, разбира се, и признанието, че съм най-яката майка, въпреки че съм си харесала ретро Кпоп. Simple Smile
Хъни, явно си пропуснала нашите репортажи от края на миналата година за бандюгите и ние и аз по-специално много ги харесвамe. Да върнаха се ,но без Тор.
Да припомня....

# 638
На предните страници BigBang сме ги напускали няколко пъти от последните им изяви. Засега от есента на миналата година насам се изявяваха заедно тримата - Г-Драгон, Теянг и Десан. ТОР, за когото говориш като участник в Скуид гейм 2, все още е "на пауза" със груповото си участие. Има история зад гърба си с наркотици, което е било и причина за оттеглянето му. След като за, и с него отново се заговори много активно, покрай участието му в сериала, почнаха да излизат изречения и от двете страни, че не е невъзможно отново да се присъедини към момчетата. Бъдещето ще покаже.
Run или Run BTS е песента, която ти е допаднала? Че това са две техни различни песни.
Трябва да вземем да ти пуснем последният им концерт, от Пусан, есента преди Джин да влезе в казармата.

Ааааа, докато си напиша фермана Дани вече е писала, ама няма да се трия.

# 639
  • София
Run или Run BTS е песента, която ти е допаднала? Че това са две техни различни песни.
Трябва да вземем да ти пуснем последният им концерт, от Пусан, есента преди Джин да влезе в казармата.

Ааааа, докато си напиша фермана Дани вече е писала, ама няма да се трия.

Run BTS. Сeга отивам да чуя и Run. Щерката ме предупреди, че са две различни, но не остана време снощи да чуем и другата.

# 640
Аз харесвам и двете RUN , особено ми спори само RUN сутрин като тръгвам за работа ,дава ми начална скорост 😉😂

Още 4месеца остават ...

# 641
Младите има още какво да откриват от първото-второто и трето поколение Кпоп групи. Има много хубави хитове от това време подобни на тези от BTS и Bigbang.
Новичките днес, поне засега Sunglasses

Тази започна с познат мотив от песен от 90те - Susanne Vega - Tom's Diner:grinning:Stuck Out Tongue Winking Eye

Един много забавен клип- история на Кпоп за тези от вас ,които наскоро са открили този вид музика. От началото до сега, всички ще намерят своите любимци. Нашите любимци се мяркат през цялото време и имат отделено специално време само за тях. Единствен минус наблегнали са  предимно на дамските групи. Ще търся дали има и подобен само за момчешките. Thinking Така че, Профи не превъртай и изгледай докрай, за да не изпуснеш някой смешен момент с нашите сладури, само съвет Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 18:52 от Danifin1

# 642
Редактирано.
----------------------------------------------------
Имаме нов епизод на Run Jin - https://www.youtube.com/watch?v=a3sNjokvUI4
Както и ново съдържание от ТХТ, които ни дават възможност да надникнем в живота им - https://www.youtube.com/watch?v=D0Bd9Es4_Lk

----------------------------------------------------
Я, какво интересно сътрудничество на Чанг Бин!

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:22 от profi_1

# 643
Здравейте, този път успях да прослушам почти всичко, което сте пуснали преди да пиша.

На BTS и аз харесвам Run BTS, но в големия ми плейлист място са си намерили Dope и Arson на J-hope.

Това, което не успях да видя цялото е голямото видео с историята на к-попа. Много ми е дълго, но I am the best на 2NE1 е едно от първите парчета, които харесах като започнах да слушам по-сериозно.

Ако се чудите какво правят Ateez в Европа, освен концерти и да карат ски 😁

# 644
Още една от МАМАМОО, Moon Byul, с нова самостоятелна песен. Heart

SimInvest едва сега пускат кратко интервю с ВИ. Ако помните, той засне реклама за тях, с Джеки Чан, преди да влезе в казармата.
https://www.youtube.com/watch?v=7XMFizvkQs4

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 00:53 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт