Кей-поп не е просто музика - 3

• 14 080
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Аз да сложа един Джимин от сега, така казват. Добре изглежда ,зачервил бузите 🙂, Ви също е заякнал и свеж 👌

# 121
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ненавиждам фейсбук заради "разваления телефон" при предаване на информацията, ширещите се слабоумие и неграмотност на огромна част от пишещите там. Обаче това, най-отгоре в темата чупи всякакви тъпомери. Нямам нерви  и не искам да си хабя естествения интелект за борба с изкуствения малоумник. Затова от мен от сега нататък само снимки, клипове и линкове, никакво инфо. Моля всички ви за извинение и за разбиране. Hug

Ари, много свеж и сладък Джимин. Purple Heart

# 122

Новичките. Последната е много заразителна, харесва ми Smiley А текста е .......JoyLaughingSweat Smile Не мога да спра да се

Не знаеше ли ,че имаш голям задник JoyJoyJoy
 Исках те докато не се доближих до лицето ти.....Joy Точно като Контрол JoyJoy

Аз вчера се тръшнах от някакъв тъп грип, не беше  ми се случвало скоро. Та днес ще си кротувам до колкото ми е възможно в леглото с

Проф аз тотално съм го игнорирала горното поле. Може ли едно предложение? Просто в началото на темата да се напише с големи букви предупреждение да не се чете горното " умно поле" поради грешна и подвеждаща информация. Може пък най-накрая да го махнат Smile

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 13:09 от Danifin1

# 123
Пари са давали да го слагат, така че няма да го махнат. Кръстосвах реплики по този въпрос в модераторската тема още, когато се появи за първи път над нашата тема 2. Но ще помисля по въпроса как да го "сигнализирам" в началото на следващата тема.
Наработих се и отивам у нас да изслушам всичките песни, които си сложила Дани. Оздравявай по-бърже! Hug

П.П. Изслушах ги. Хареса ми Love Bomber на Moon Jong Up.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 19:46 от profi_1

# 124
Добро утро!

Аз не съм го и забелязала това горе ,чета само вас 🙂

# 125
# 126
  • Русе
Дани, наистина само голям, много голям фен може да направи това! Simple Smile

# 127

Днес скромно и една компилация от хитове за да ви почне свежо седмицата WinkSunglasses

Скрит текст:
П.п. Аз вече съм свежарка. Така боледувам аз за 1 ден, но предполагам, че работата си свърши и есенната противогрипна ,която си слагам всяка година.

# 128
Днес минавам с почерпка, поради одъртяване. Wink
Скрит текст:
И нещо много любимо мое. Purple HeartPurple HeartPurple Heart

Севънтийн в Късното шоу на Стивън Колберт. Два дни преди това изпълниха песента и в GMA.

# 129
# 130
Днес минавам с почерпка, поради одъртяване. Wink

Честит рожден ден! Желая ти от все сърце възможно повече положителни емоции и сбъдване на всичките ти мечти. Бъди здрава, обичана, желана и ценена!
И не одъртяваме, а помъдряваме ПрофиHugPurple HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 131

момчетата от ТХТ се завърнаха

и Минхо от шайнитата

# 132
Дани Hug
Много ми харесаха първите три, на ТХТ и на Минхо.
Самият Минхо ми е слабост още от Хуаранг и се радвам, че с годините става все по-готин. Heart

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 17:19 от profi_1

# 133
Джимин в Билборд НОТ100 💥💫👏👏👏

# 134
Eто и още новички

това парче го чакам с нетърпение да излезе цялото IVE · David Guetta

отдавна не се бях сещала за него

точно в мой стил
Сядам да хапна един рамьон на Джин, днес нямах време за хапване
MILD JIN x SPICY JIN 😍😎♥️🍜✨
Ето и да не си помислихте ,че се шегувам Joy тъкмо заредих килера Sweat Smile
LaughingYum