Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 462
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Profi, Макроновица даже го целуна по бузата Flushed, човека се шокира, дойде му изневиделица , той се наведе да чуе какво му казва Joy

https://www.tiktok.com/@kpop.worldgb/video/7463269520543599894
Като гледам Кети Пери как се натиска на Джей Хоуп ми става много смешно! На един неин концерт преди години се присмяла на публиката, че харесва БТС  и много от хората са си тръгнали. Дали Кети е предполагала, че ще бъде засенчена от член на групата? Ами случи се, да Simple Smile

# 586
# 587
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Денс чалъндж като за такива като мен, които не могат много-много да подрипват. Laughing

# 588
Профи,челънджа е и като за мен 😉😂

Обаче защо съм изпуснала Close to you на Джин 🤔🫣😊

# 589
Амиии ... част от нея плъзна още преди дни и ... аз не я харесах особено много, а каквото четох в нета също не беше възторжено. Вероятно отражение дават и отрицателните нагласи към самия сериал, в чийто ОСТ е. Да не говорим, че с песента е озвучена секс сцена в космоса, която нетизените наричат "най-лошата в историята на к-драмите". Освен това повече слушания има пуснатият първо тук клип.
Накратко, популяризацията ѝ в момента тъпче на място, затова си я изпуснала. В т.ч. аз не я примъкнах, а и Дани тези дни нещо си почива от нас. Надявам се скоро да се завърне.

# 590
Дани сигурно е на концерта на Ateez и снима видеа сега. Sunglasses

На мен ми е ужасно натоварено тези дни и само влизам, хвърлям ви по едно око и бягам. Даже нямам време да си отворя Инстаграм, за да видя излязло ли е нещо ново.

Ето още един лесен чалъндж, ако можем да го кръстим така.

Шегата настрана, Xdinari Heros спечелиха наскоро изпълнение на годината на един от фестивалите, така ще се надявам скоро да имаме нови неща от тях.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 22:51 от Jillian

# 591
# 592
И денс-челънджа на Джули е 👌🙂

Дани се е появила събрала емоции 👍

Профи , и мен не ме грабна ОСТа, пък и явно има история ...

# 593
Даниии Hug , какъв разкош си ни донесла! Heart Eyes
Като се посъвземеш от емоциите и отдъхнеш, да споделиш накратко.

Попаднах на едно шортче от миналата година, което направо ме размаза. Laughing

И нося една нова стара муцуна. Heart
Изобщо не му личат 38-те години. Crazy

И това Heart EyesHeart Eyes

# 594
  • София
Дани, и аз чакам с нетърпение разказа ти за концерта. А наистина ли на някои концерти синхронизират всички лайтстикове да светят еднакво?
Профи, какво по-хубаво от хубави мъже с котки. Това са ми двете любими неща, заедно с кафето и виното. Simple Smile
Челинджът на стълбите е много як, ще го предложа на щерката да си го направят в училище, а този на Jillian е страшно сладък.

# 595
На въпроса на Хъни. Да, лайтстиковете се свързват в една мрежа чрез аповете и тяхната светлина се управлява от залата. Загледай се в клиповете.
По-късно днес или утре ,ако успея ще напиша кратък репортаж. Ама, как звучи само Laughing
Тук се вижда добре когато стиковете светят синхронизирано, различно светят само тези ,които не са се свързали с аппа.

Ето е кратки клипчета за това

https://www.tiktok.com/@changbinnoona/video/7350903201190776070

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:01 от Danifin1

# 596
  • София
На въпроса на Хъни. Да, лайтстиковете се свързват в една мрежа чрез аповете и тяхната светлина се управлява от залата. Загледай се в клиповете.
Това е страхотно. Не бях сигурна дали навсякъде го правят или само в Корея и Япония например. Сега ще трябва да почета хубаво, за да съм сигурна, че нашият ще се свърже.

# 597
Дани, изгледах всичко, което си ни пуснала от концерта, благодаря. Hug

Нов епизод на RunJin, този път с Беомгю (ТХТ) и една корейска звезда в спортната гимнастика.

# 598
France tv пуснаха изпълнението на Джей Хоуп ,Mic drop със симфоничен оркестър 👌💜

# 599

Ето и целият концерт на 4 части.

Понеделник вечер огромна тълпа пред Арена О2 / залата е с капацитет 20 000 души/. Огромни опашки за влизане и пред мърчандазърите и магазина за сувенири, който е открит специално за тези две вечери. Аз като видях тълпата за тениски, сувенири и стикове се отказах да се редя Laughing Ако реша мога по всяко време да си купя нещо от техния онлайн магазин. Малко закъснях и за това не успях да снимам причудливо облечените фенове. Но видях и доста Кпоп фенове, с които сме се засичали и на други концерти. През цялото време феновете не спряха да пеят с Ateez. Размахваха се стикове, плакети, плакати и разни други причудливи неща, някои бяха и с по два стика Smile  Концертът започна ударно и продължи в същия дух. Имаше и много закачки с публиката и упражняване на английския им. Имаше и много закачки със Сан ,защото той много харесвал " бритиш акцента" Satisfied Дори изпяхме заедно We Will Rock You  на Queen.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 08:47 от Danifin1

Общи условия

Активация на акаунт