Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 467
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Освен новата песен на Джей Хоуп и Дон Толивър, прозвучала като финална на шоуто на Louis Vuitton, в самото дефиле е прозвучала и продуцираната, според западни издания, от Фарел Уилямс песен на SEVENTEEN ‘Bad Influence’. Според други автор и продуцент е едно от момчетата - THE8.
Ето - https://www.instagram.com/feat.pika/reel/DFG1cTEzlO0/

# 571
Новичките днес. Хвърлям ги набързо, ще ги слушам след работа.

най-после нещо по-данс Smiley

И нещо от D.O. - EXO. Аз съм в очакване и тях ги харесвам освен множеството други Joy

Актьорът и член на EXO D.O. разглежда плановете за дейности на цялата група.

На 22 януари актьорът и член на EXO D.O. (Do Kyung Soo) разказа за плановете на EXO за групови дейности по време на разговор за концерта по случай 30-годишнината на SM Entertainment.

Когато го попитаха за възможността да види EXO като пълна група, D.O. уверено заяви: „Разбира се, че ще ни видите като пълна група.“ Той уточни: „Започваме подготовката сега. Няма нужда да се притеснявате. Със сигурност скоро ще видите EXO като пълна група.“

Той обаче отбеляза, че макар подготовката да започне тази година, дейността на пълната група може да не се случи в рамките на 2025 г. „Въпреки че може да не е тази година, това няма да е прекалено дълго. Изчислили сме графиците на всички и започваме подготовката още сега“, увери той феновете.

В отговор на въпросите за продължаващата сила на EXO като група, D.O. твърдо отговори: „Разбира се.“ Той също така разясни опасенията за това, че членовете са в различни агенции: „Въпреки че сме в различни агенции, всичко, свързано с EXO, все още се управлява чрез SM. Нищо не се е променило.“ Забележките му увериха феновете в трайното единство на групата.

# 572

това е моят ритъм

Нали ви казах, че намерих един плейлист с кавъри. Има да си гледам/слушам - 3000 и повече бройки Laughing
Някои от тях

# 573
Дани, от кавърите Butter ми хареса 👌,обаче Who ми изпили ушите 🤕😂

Само американците могат да гласуват

И чакащите от снощи още за днес

https://x.com/i/status/1882304793903051032

# 574
х

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 09:49 от Danifin1

# 575
Я семейство Макрон с кого е издрапало да се снима. Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/hobi94_218/reel/DFL4KwPzvvn/

Че как иначе след такова изпълнение. Джей Хоуп пя на „Le Gala des Pièces Jaunes“ по покана на първата дама на Франция Брижит Макрон. Той откри събитието с три песни: „on the street“, „MORE“ и „MIC Drop“.

И лайф в Уивърс е направил - https://www.youtube.com/watch?v=iEjw8CEaN-Q

На събитието на френската президентша сцената са превзели и G-Dragon x Taeyang (BIGBANG).

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 08:42 от profi_1

# 576
  • София
Напоследък не успявам да изслушам всичко, но опитвам колкото мога.
Ето и от мен един кавър на много любима моя песен.

И да се посмеем. Нощес сънувах, че си забравям джапанките в колата на класната на дъщеря ми (по корейски) и тя ми вика "Вземи си битиеските". Ще вземете да ме направите фен на БТС. Simple Smile

# 577
Profi, Макроновица даже го целуна по бузата Flushed, човека се шокира, дойде му изневиделица , той се наведе да чуе какво му казва Joy

https://www.tiktok.com/@kpop.worldgb/video/7463269520543599894

# 578
Тъкмо влязох да изслушам всички клипове на тази страница, че ви догонвам от два дни, а Дани изтрила цяла една порция. Cry Що така? Сега даже не знам какво съм изпуснала.

S.Coups от SEVENTEEN, Tukutz от Epik High, Younha, Lee Mujin и други бяха повишени в пълноправни членове на Корейската асоциация за авторско право към музика (KOMCA)!
На 24 януари KOMCA разкри своя годишен списък на композиторите и текстописците, които са избрани за пълноправни членове.
Въпреки че всеки притежател на авторски права може да се присъедини към KOMCA като „младши член“, бордът на директорите избира 30 младши членове всяка година, които да бъдат повишени в статут на „пълноправен член“.

Поздравления! Hands Clap

# 579
# 580
От вчера предават повторно поточното живо излъчване на 36-ти, 37-ми, 38-ми, 39-ти Golden Disc Awards

И новата песен на Джени

Малко сладки приказки с момчетата от GOT7

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 11:07 от profi_1

# 581
  • Русе
Конферансието на "сладките приказки" май е Сан-Мин (не помня фамилията)...Rolling Eyes

# 582
Да Уин, точно той е. От доста време е водещ на това предаване. Наскоро писах за него по този повод в другата тема.
Astro Ча с кавър, който посвещава на Муунбин, който на 26 януари щеше да навърши 27 г.

# 583
Чак сега виждам тази симфонична версия на Set me free pt2 💜

# 584
Ари, супер е Purple Heart, особено с припяващата публика.
Аз пък си припомням това -

Джей Хоуп за LV -

Един днешен кавър на „Пролетта идва" (Рой Ким) предложен ни от Санха (Astro).

Общи условия

Активация на акаунт