Отговори
# 150
  • Пловдив
Ох, големи са сладури Heart просто пръскат сексапил!
Колкото повече растат, толкова по красиви и чаровна стават.Sunglasses

# 151
Ееее, много са красиви и усмихнати. Дано не ни разочароват. Направо греят.

# 152
# 153
  • София
Ще гледат серията заедно, брей, миналия сезон, ако е имало нещо такова е било тайно. Имаха такава вечер за 36-та серия.

https://x.com/selvinazkrsmn/status/1834603418263933093

Ето го Мерт/Ферит

# 154
Хайде да го направим тогава 😜

# 155
Много истински, сладки деца. Без излишно самочувствие, без пози и гръмки думи, а усмивките са най-голямото им богатство. Човек не може да спре да ги гледа...

# 156
Чесъна ,Мистерии 🧄🧄🧄🧄🧄и отбор Делулу

# 157
  • София
За момент си помислих, че може да пуснат партньорско селфи, но направо бях изключила, че не се следват и няма шанс JoyJoyJoy

Тази снимка с Емрулах е от гледането на 36-та серия

# 158
Днес пускат първия фраг на новия сериал на Онур ,да видим как ще потръгне там,че миналогодишните проекти бяха слаба ракия на ОГМ

# 159
Ще гледат серията заедно, брей, миналия сезон, ако е имало нещо такова е било тайно. Имаха такава вечер за 36-та серия.

https://x.com/selvinazkrsmn/status/1834603418263933093

Ето го Мерт/Ферит

Шнура как така е позволил на АфРам да са в едно помещение. 🤣🤣🤣

# 160
Да и ще са на разстояние през пет реда хахахах. Ох все като прочета за събиране на екипа от Рибарче и се сещам за 19та тема 😂.
Днес ще имаме СейФер колекция

# 161
  • София
Ох все като прочета за събиране на екипа от Рибарче и се сещам за 19та тема 😂.
Днес ще имаме СейФер колекция

Хахаха, 19-та и 20-та тема са топ Joy

# 162
Здравейте и честит ни Чапкънов Ден момичета !  Heart
Ама много красиви и сладки Афра и Мерт на интервюто за новия сезон  Heart
Берил и тя е голяма симпатяга и красива ,мама Есме съшо добре стои ,а Дерин влезна в роля на края на интервюто  Simple Smile  Но Мерт каза нещо което ми хареса ,а именно ,че за сега Ферит бил разделен от Сейран ,бил се развивал самостоятелно ,нооооо на там не се знаело. Thinking  Simple Smile Така чеееее  след някой и друг епизод ще   ги съберат тия сладурчета  СейФер да си знаеме.  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 19:16 от Eny87

# 163
Аз защо не ми излиза това интервю..Не зная турски,търся и на турски и на руски..няма.

# 164
  • Яко в Матрицата...
Днес е първа серия на новото дизи Yalı Çapkını 3.0. Пожелавам ви серията да е приятна и лежерна, и да й се насладите. На екипа - успех и късмет, последният ще им е нужен много 🧿🧿🧿

Общи условия

Активация на акаунт