Отговори
# 165
Здравейте! Излязоха нови невероятни снимки от сватбата на моите любимци - Берил и Ерсин! Само как влюбено се гледат - уникална двойка. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Най-накрая пуснаха и общата снимка на актьорите от сериала на сватбата - голяма и с хубаво качество! Така се радвам като гледам целият екип на "Златно момче" заедно - и Афра и Мерт и всички останали са толкова красиви, усмихнати и стилни. Heart Има и снимки на младото семейство с Таро, с Афра, дори с Буче! Hug

Roxis, като видях снимката, и се сетих, че Ерсин ми изглежда много добър човек. Според мен Берил направи добър избор на партньор в живота.

Да и аз мисля същото - и според мен Ерсин е прекрасен човек и Берил направи отличен избор! Пожелавам им да са много щастливи заедно HeartHeart EyesHands Pray

Роси   Hug АбСун са наистина големи сладури  Heart Но и на мен ми е интересно как новите сценаристи ще разрешат ситуацията между Кая и Суна,а също и какво е станало между Айшен и Аби и най-вече как  се стигна до там ,че след две годишен скок във времето Аби и Суна са се събрали ,а СейФерчетата така са се разделили ,та чак и нови гаджета са си намерили. Thinking
Ох и като казвам "гаджета" пак се сещам за Кязъм ага във фрага  как подскочи като ужилен тоя новия мухъл като каза ,че е гаджето на Сейран  Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile.Абе момче тия хора са от Антеп там има категория годеник и категория съпруг такова нещо като гадже в речника на Кязъм Шанлъ не съществува.  Simple Smile
Аааа и още нещо за тия две години май май Кязъм е позабравил къде е бръснаря Thinking  Какво е това руно на главата на тоя човек бе  Thinking  Simple Smile

Ени, винаги с удоволствие чета постовете ти! Blush Тази вечер ще получим отговори на всичките си въпроси. Hug Според мен ще кажат, че Кая и Суна са се развели и той е заминал за чужбина - вероятно Аби е признал на Айшен, че всъщност обича Суна и че не може да се ожени за нея! И после Аби и Суна са си признали чувствата един на друг и са заминали със Сейран за чужбина, където са били с нея по време на лечението й! А сега се връщат с нея, защото вероятно тя вече е напълно здрава! Simple Smile  Аз си спомних на финала на сезон 2, когато Сейран падна и Ферит я държеше и плачеше, Суна също плачеше и призна на всички, че Сейран е болна - тогава в един момент тя започна да вика името на Абидин, на 2-3 пъти - може би тогава всички са разбрали, че има нещо между тях. Може би тогава Кая отново е осъзнал, че Суна още обича Абидин. Не знам - ще разберем точно какво е станало довечера! Дано ни дадат някаква ретроспекция на събитията. Grinning

Относно Кязъм - явно когато е разбрал за болестта на Сейран и докато тя се е лекувала е бил тъжен и съсипан, може би се е разкаял за това дето е причинил на дъщерите си и на Есме и се е докарал до този вид - направо с тази прическа ми е много забавен Stuck Out Tongue Но като те се върнат ще се окупити. Явно за сватбата ще се приведе пак в нормален вид - видях една снимка дето беше ок - а и на интервюто сега се вижда, че се е загладил Joy

Сейран и Ферит ще се засекат на сватбата и ще е интересно как ще реагират след толкова време далеч един от друг - според мен е ясно - ще видят, че любовта им си е все така силна. Sunglasses

Fi79 - не бива да спираш да пишеш! Аз с интерес чета разсъжденията ти по отношение на героите в сериала. Но решението си е твое. Flowers Hibiscus

Много благодаря за интервюто! Всички са страхотни - много красиви и усмихнати! Дано скоро излезе и превод. Ето ги и Ерсин и Берил от там - изключително сладки са. Sparkling Heart

Тази вечер стартира новия сезон на сериала - приятно гледане на всички! Hug

# 166
MysteryG, благодаря за новата тема! 🌺

Разпенени вълни, биещи се в скалите, оранжево небе, нажежено като метал - всичко това показва общото настроение на платното.  Бунтарска водна стихия, развълнувана и вълнуваща.  (Като самия  Ферит, потопен в „своята реалност“)

Ако обърнете внимание на цветовата схема на картината и „новата“ стая на героя, можете да видите известно сходство.  Синьо, оранжево, светло и тъмно кафяво.  Основните цветни петна на картината се пренасят от основните цветни петна в стаята.   Тъмносини стени, кафяв кожен диван, оранжев диван, синя стъклена стена зад леглото.

Стаята на Ферит изглежда изцяло затворена в тази картина на стената - неговите страхове, тревоги, гняв, болка.  И в центъра на всичко това е Сейран.

# 167
Частта с Афра и Мерт излезе с  английски превод

https://x.com/yalicapkinieng/status/1834621616334017011

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 19:21 от Eny87

# 168
Айде, не остана! 🙄

# 169
# 170
# 171
Готови ли сте? 😁

# 172
Започва.. веднага реклама🫤

# 173
Чакаме партньорско селфи от заведението. 😜

# 174
Как започва бее...нали от 9?

# 175
Озета е в 20:00 ,макар че в момента дават реклами.

# 176
Тъкмо пристигам! Отивам при тях в OGM да гледаме заедно! 🤣

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 20:17 от bellie_ellie

# 177
Сипах си вече! Айде наздраве! 🥂

# 178
Не знам, но в момента в Турция е 20, би трябвало директно да започне, но не съм сигурна.

# 179
  • Ямбол
Момичета приятно гледане 🥰🤗

Общи условия

Активация на акаунт