Най-накрая пуснаха и общата снимка на актьорите от сериала на сватбата - голяма и с хубаво качество! Така се радвам като гледам целият екип на "Златно момче" заедно - и Афра и Мерт и всички останали са толкова красиви, усмихнати и стилни.
Има и снимки на младото семейство с Таро, с Афра, дори с Буче! 

АбСун са наистина големи сладури
Но и на мен ми е интересно как новите сценаристи ще разрешат ситуацията между Кая и Суна,а също и какво е станало между Айшен и Аби и най-вече как се стигна до там ,че след две годишен скок във времето Аби и Суна са се събрали ,а СейФерчетата така са се разделили ,та чак и нови гаджета са си намерили. 
.Абе момче тия хора са от Антеп там има категория годеник и категория съпруг такова нещо като гадже в речника на Кязъм Шанлъ не съществува.
Какво е това руно на главата на тоя човек бе

Тази вечер ще получим отговори на всичките си въпроси.
Според мен ще кажат, че Кая и Суна са се развели и той е заминал за чужбина - вероятно Аби е признал на Айшен, че всъщност обича Суна и че не може да се ожени за нея! И после Аби и Суна са си признали чувствата един на друг и са заминали със Сейран за чужбина, където са били с нея по време на лечението й! А сега се връщат с нея, защото вероятно тя вече е напълно здрава!
Аз си спомних на финала на сезон 2, когато Сейран падна и Ферит я държеше и плачеше, Суна също плачеше и призна на всички, че Сейран е болна - тогава в един момент тя започна да вика името на Абидин, на 2-3 пъти - може би тогава всички са разбрали, че има нещо между тях. Може би тогава Кая отново е осъзнал, че Суна още обича Абидин. Не знам - ще разберем точно какво е станало довечера! Дано ни дадат някаква ретроспекция на събитията.
Но като те се върнат ще се окупити. Явно за сватбата ще се приведе пак в нормален вид - видях една снимка дето беше ок - а и на интервюто сега се вижда, че се е загладил

Препоръчани теми