Отговори
# 135
  • София
Не я е учил да плува, нея я беше страх, там намек за други работи имаше Joy

# 136
В никакъв случай не желая да ви отказвам да пишете, просто да не се връщате постоянно в първи сезон. Пишете изключително красиво, и това беше моето първо впечатление от вас. Тъпченето в статото обаче не води до градация. НашитеСайФер не са това което бяха. Точно и за това ви написах, че се усеща че сте нова в магията Рибарче. Когато гледаш седмица за седмица в продължение на две години имаш време да помислиш над нещата, а вие все още сте претруапана с емоции...70 епизода, да не са малко за изживяване.  Надявам се да продължим заедно в 3 сезон 😉
FI 79, предлагам да се поуспокоиш малко. Сейран и Ферит израстнаха много, промениха се много, както и ние феновете. Минаха две години- ние изживяхе всяка тяхна болка, изписахме 50 и теми. Извинявам се , но до сега не съм запомнила името ти и подозирам, че си отскоро в темата както и в магията Рибарче. Точно поради тази причина искаш да наложиш мнението си и спориш така разпалено.
Хубавото тук, е че всеки вижда нещата по свое му. Животите ни са различни, ние сме различни и идеалите са ни различни. Изгледай отново втори сезон и заповядай в трети, време е да видим новите СейФер, стига дъфкахме старите.

Интересно ми е как ще се разделят Суна и Кая. Той винаги е бил до нея, дано да оставят вратичка за връщане на образа на Кая.
Ela1, прочетох ви още снощи, но беше след полунощ и оставих отговора за сутринта, нали уж утрото било по-мъдро. Чудех се дали да следвам вашата стилистика и да ви отговоря в подобна на нея, но реших да не изневерявам на своя стил и да пропусна назидателния тон. От вас разбрах, че създавам впечатление на  неспокойна натура и имам нужда да се успокоя. Без да познавате темперамента на човек е много смело да давате препоръки и да предлагате каквото и да било, съгласете се. Да, аз съм изключително темперамента и влагам много страст във всичко, което върша, в говоренето и писането също. Много разпалено водя и спорове, но никога не си позволявам личностно да нападам опонента си. Ако знаехте какви дебати са се водили в часовете ми по руска литература (особено върху "Ана Каренина"), то наблюдавайки ме тук, щяхте да решите, че съм флегматична личност.
  Преди две години, ако някой познат ми беше казал, че ще гледам турски сериал, че дори ще се зарибя по едно "Рибарче" и то до степен да се вълнувам за живота на актьорите и извън снимачната площадка , а също и, че ще търся хора, с които да го обговарям, не само щях да му се изсмея, но щях да го пратя и да се прегледа. Така че по онова време наистина е нямало как да попадна при вас. Открих сериала само преди няколко месеца, зарязах си моя на 4- ти сезон и започнах да си правя маратони от по 2-3 серии на денонщие, докато не свърши. В последствие открих и тази групичка.Първоначално само ви четях и съвсем отскоро започнах и да се включвам. Имам малко постове и те са предимно информативни, пречупени през лични преживявания и моето светоусещане, разбира се. Всичко останало е реплики на изложени тези, с които не съм била съгласна. Мислех, че това е целта на занятието, в интерес на истината. Аз, за разлика от вас, запомних имената на повечето от активно участващите (без оглед на това дали са ветерани или новодошли) и дори вече само като видя името, знам какво да очаквам. Знам кой е изключително аналитичен и с много точни коментари, но пък включващ се много рядко (Катя, пишете по-често), знам от кого ще получа най-много информация за продукцията, за случващото се зад кулисите, за живота на актьрите, когато не са на снимки, знам кой ще ме разсмее с одухотворените си коментари, знам на чий прекрасен превод ще попадна (благодаря за усилията, които полагаш, Рени), знам кой е модното гуро и коментира стайлинга много точно (разпознахте се, нали?!), знам кой е с много колоритен език и изключително приятен за четене и т.н.  
  Не знам в коя вселена излагането на мнение се възприема като опит за налагане и натрапване, но ме убихте с това твърдение. Извън тази група аз наистина вярвам в каузи (последната, която активно подкрепям, е Палестина), заставам зад тях и се опитвам да ги наложа, но го правя на моята стена и сред моите приятели. На вас и на останалите дами, които сте почувствали коментарите ми като опит да ви се наложа, моля за извинение. Разбира се, най-лесно е било просто да не ме четете и да отминете, натъквайки се на името ми, но... Съвсем ще ви улесня и просто ще мина на предишния ми начин на присъствие в групата, т.е. инкогнито.
Много хубаво сте казали, че животите на всички са ни различни, затова на мен винаги ми е представлявало интерес да се сблъсквам и с различните гледни точки, защото всеки изхожда от своя опит и своите познания. А при сблъсъка на много микровселени се получават интересните, цветни и шарени диалози. Аз ги ценя, но явно не всички споделяме това мнение.
Аз няма да ви пращам да гледате втори сезон, не бих ви го причинила, затова ще ви пожелая да се насладите на трети! Дано има какво да ни донесе откъм приятни емоции.
Накрая само ще кажа, че аз все пак оставам с приятни чувства от приключението ми тук.
 P.S. Оф, пак е станало много дълго и сигурно и за това ще се наложи да търся извинение. Не бих се изненадала, ако сега ми кажете, че има лимит и на броя на думите. Шегувам се. Simple Smile Де да можех като Ботев, ама къде ти! Гениите се раждат толкова рядко!

# 137
Какво има Сейро на крака си?

P.S. Микрофон било Joy

# 138
Четох, че било микрофон!

# 139
Другите сериали са пуснали и нови афиши, но нашите са над нещата явно. 🥴 Уж репортажи щяха да пускат днес, ама сигурно в 19:55 ще ги пуснат.

# 140
  • София
Ако имаше репортажи щяха вече да са започнали да ги излъчват. Миналата година пуснаха тези на Афра и Мерт в петък, ако не се лъжа, другите ги започнаха няколко дни предварително.
Тази вечер има 5 сериала и Мастър Шеф. Готвачите стигнаха до рейтинг 7 тази седмица. Преди малко ми се появи Шербета в тренда на Турция. Нашите ги няма все още.
Ще видим утре колко им е успешна стратегията.

# 141
Според мен днешната серия ще се гледа, защото хората са любопитни как нашите са се докарали дотук, но зорът ще е от другата седмица нататък. И пак много зависи какво точно са измишльотили сценаристите.

# 142
От Стар Тв. Този път се постараха, браво.
https://x.com/startv/status/1834584745709023291?t=5F3A8Lg2uxI3kJFlDw5OMg&s=19

# 143
  • София

Раздвам се, че не бях права. Дано и за другото да не съм Stuck Out Tongue Winking Eye

Това е много по-хубаво от миналогодишното, сега го гледах, чакам превод Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 16:45 от MysteryG

# 144
Хаха, частта на Афра, тя открито си каза, че не знае какво да очакваме, защото нещата при нас бързо се променят.🤣
Мерт: "ще гледаме почти чисто нова история/сериал".

Edit: Mystery, интервюто дойде късно, защото май са го снимали сега в сряда. По Берил се ориентирам. Тогава си беше постнала стори и говореше за това шалче, че се сетила най-сетне си го сложи, и тук в интервюто е него. В последния момент все пак са се сетили 🤣

Последна редакция: пт, 13 сеп 2024, 16:53 от bellie_ellie

# 145
Някой знае ли дали ще има ,кой да превежда епизодите на български този сезон?

# 146
Хаха, частта на Афра, тя открито си каза, че не знае какво да очакваме, защото нещата при нас бързо се променят.🤣
Мерт: "ще гледаме почти чисто нова история/сериал".

И двамата се чудеха какво да кажат. 😄

# 147
Аааа страхотни са

# 148
Ах, колко са красиви Афра и Мерт ❤️🧿❤️🧿❤️
Тъкмо се бях отчаяла, че няма да има интервюта 🫣

# 149
С Гугъл преводача!

Общи условия

Активация на акаунт