Отговори
# 420
Здравейте, до края на 2ри сезон гледах епизодите в playtube с авт превод. Нооо днес няма качен епизод.. Да чакам ли да излезе? Вие къде го гледате? Благодаря предварително.

# 421
Сейран като е толкова "добра партия", защо Синан крие от майка си връзката си с нея 😎🤣🤣🤣

# 422
Тера, доколкото си спомням, Ферит също каза на Дияр, че много я обича. Нещо по този въпрос да кажеш? Аааа да, за Ферит сме били свикнали Joy
Аз Феро си го обичам и него и няма да кажа като теб "любимия ти Ферит", но ми става ясно от постовете ти, че си дълбоко убедена, че вината е изцяло на Сейран. Сигурно защото дадоха Ферит да страда, а Сейран никак не я обясниха.
И между другото, Ферит може да е плют заради бременната риба, но не помня някой да е писал, че е по-добре да беше пукнал.

# 423
  • София
Аз от първия фраг съм с усещането, че Суна е сериозно намесена. Кой й позволи да се омъжи за Абидин? Защо Абидин работи при този? Има нещо и Ифакат е в дъното. Може и Агата пак да е заповядал нещо и тази да го изпълнява. Но всички ще са навързани.
Може и нещо да е станало с Ферит покрай диабета, да е влязъл в болница и после са са му наговорили разни неща. Просто съм убедена, че всеки от двамата си мисли, че другия така е искал, а всъщност някой друг ги е разделил.

# 424
# 425
Какъв любим Ферит? Аз най-много го оплюх тогава. Не съм сигурна, може и да съм го писала и за него. Айде, да не се възприема все едно говоря за реални хора. Така или иначе "убиха" предишната Сейран. Тя самата го каза. Просто този сценарий, който се опитват да пробутат не е моя и то хич. Казвате, че се преструвала Сейран, докато другите гледали. В тази сцена, която Ферит видя по някаква случайност, нямаше никой друг. Пред кого се е преструвала тогава?  Виждаме тотална промяна в героинята и я отричаме. Виждаме същия Ферит и тотално различна Сейран. Плюс това той като знае, че тя има връзка, освен да поседи сам да я почака да й скефне за пореден път да се съберат, а?
Нямам любим герой от двамата. Който е крив според мен, него плюя.

# 426
  • Яко в Матрицата...
Ауу, тука е минно поле 🤣🤣🤣

Не съм гледала цялата серия, прочетох коментари в Инста и последните 2-3 страници на темата. Браво, мацки, как успяхте да разберете от серията кой е виновен и кой какво е преживял! Аз нищо не разбрах от видеата, които гледах. Чакам втора серия 😂

# 427
# 428
Ох, и тези и те. Детска радост, шарени бонбонки. В тази връзка разширените зеници на Афра в сцените с Мерт са факт🤣 Днеска имаше пост в Х и тогава обърнах внимание.

# 429
Най-вероятно, но още не са пуснали снимки! Чакаме! 😂

# 430
Оплюха ги за сериала и сега пуснаха нова бомба. Докога ще използват връзката им за сериала?

# 431
Рени, очаквах по-обширен коментар хихихи Kissing Heart

# 432
  • Яко в Матрицата...
Еве ❤, на кудкудяк парти съм 😃 Нямаше как да гледам серията, а и нямах желание 🤣

Как да коментирам, като нищо не разбрах 😃🤣

# 433
# 434
  • София
Не знам с колко човека спорих, че никога не са се разделяли. Но наистина използват връзката им за ПР и това е доста грозно.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 16:44 от MysteryG

Общи условия

Активация на акаунт