Отговори
# 405
Всички се питаме и с основание какво се е случило, та така да се променят Сейран и Ферит, но се видя, че Сейран си е променила отношението и към баща си, който не беше чак толкова назад в йерархията на любимите й хора преди припадъка й. Той пък в какво се е провинил? Не ще да е само заради изневярата, защото за нея се знаеше отпреди.

# 406
  • София
Боже, Стар и СейФер качили за повторението

Аз не вярвам в теориата за халюцинациите, но мисля, че и за нея са оставили вратичка.

Гледах сега първия фраг със субтитри. Думите на Сейран:
 - Той няма да дойде.
 - Но ти ще продължиш да чакаш.
 - Не знам какво друго да направя. Имам чувството, че времето е спряло откакто Ферит си тръгна.
Това е от болницата. Да видим кога ще го покажат, за да се разберек какво точно е станало и защо го е чакала и е страдала.

# 407
# 408
Много е хубаво наистина,но се питам дали сценаристите имат толкова ум да вложат такъв смисъл?Струва ми се,че са доста плиткоумни за да"виждат" по начина,по който "виждат" феновете,иначе нямаше да напишат тоя бълвоч.Ако имаха малко ум,щяха да направят така,че Сейран,която познаваме, с наема от имението нямаше да се "развява" със Синанчо в 36 страни,а щеше да помага на хора болни от нейната болест,да създаде фондация или нещо подобно,но не и да се разхожда напред-назад с "уж" новия си любим.Е,тогава щяха да "избият рибата".

# 409
DebSs, не на мен, а на Мистери.

# 410
Ева, обещавам да си посипя главата с пепел, че оплюх любимата ти Сейран, когато се даде адекватно обяснение за поведението й.
Хайде, пък да не забравяме колко плюхме Ферит за бременната хлебарка, пък накрая даже и не беше спал с нея. Каквото и да е станало Сейран заблуждава този Синан. Не че ми е жал за тоя, получавам уртикария от него. Противен до дъното на костите си.
От някакви изрязани реплики във фрагмент и сцени, които още не са видели бял свят, не мога да я оправдая. Да покажат какво точно е станало и пак ще го обсъдим.

# 411
Тате е лайкнал всяка една снимка от епизода, без тази в която Сейран предлага брак на Синан. 😄

https://www.instagram.com/yalicapkiniresmi?igsh=Y2pmYTJtN2oyYzVi

# 412
Понякога , чак съчувствам на сценаристите. Каквото и да напишат , все ще ги линчуват. Фандома е толкова събирателен образ , толкова многокомпонентен , че е абсурд да удволетвориш  желанията му. При толкова  много дизита , всичко написано вече е клише. Почти невъзможно е да напишеш нещо  оригинално , различно , разтърсващо. А си се опитал , а си останал неразбран. С тези клишета и мисленето ни вече е клиширано и трудно приемаме новото и различното. Хем ни се иска тръпка , ама ако може да е  точно това ,което ние искаме.  Искаме силна  и независима  героиня  , ама да е под грижите и крилото на мъж , за когото да умира. Е , как да стане !

# 413
И да допълня.
Сейран дори не направи по-правилен избор да си оправи живота. Тя е отново с токсичен човек. От цялата работа това "обичам те" ми рови не знам къде. Не беше ли тя, която казваше, че няма да го изрече ей така? С колко зора го каза на Ферит и сега хоп идва Синанчо Психото и му го казва. Това дразни драгите зрители. Два сезона ни убеждават в тази любов и накрая плюха на нея точно с една сцена. Предполагам, че повечето тук сме изгледали бая сериали. Виждали ли сте главната геройня да се обяснява в любов на друг мъж? Аз освен за Ламя и Джемил за други не се сещам. Но там главния беше пълен олигофрен и беше повече от очаквано развитие всичко.
Да кажем, че си играе някакви игрички. Кому са нужни? Да си пътува по света и когато наистина срещне подходящия човек за нея да бъде щастлива.
Да ви кажа ли истината? Двойката Сейран и Ферит в реалния живот нямаше да изкара изобщо толкова време. Така както са представени в сценария. За тези от реалния живот, не знам.
21-ви век било, не знам си какво. В какво тогава ни убеждаваха изграждайки този праволинеен и всеотдаен образ на Сейран?
Само да не излезе, че тя си е решила да се раздели с него, поради малоумна причина.

# 414
Здравейте, изгледах епизода ами няма какво да си кривя душата не ми хареса един хаос без обяснение. По принцип винаги до момента смятах, че Ферит има вина за отношението на Сейран към него, но логично обяснение за нейното поведение не видях… Една надменна, преправена и изкуствена, а в него толкова много болка! Надявам се да имат разумно обяснение за това….Това за събранието след епизода на ОГМ, ако е вярно този спойлер е логичен /)

# 415
Дано има обяснение, дано да е логично. Възможно е и да останем само с - когато човек се срещне със смъртта се променя и прави неща, които е казвал, че никога няма да направи.

# 416
# 417
Между другото още повече ще се ядосам, ако се опитат да ме убедят, че Ферит ще зареже Сейран в болницата и тя затова му е била шута после.

Никой не коментира Абидин..
Напуснал работа, отсвирил Ферит и удобно станал служител и приятел с новия на Сейран. Стои и се усмихва на сцена, която ще забие кинжал в сърцето на Ферит. И аз да съм няма да му говоря.

# 418
Сейран гонеше Ферит от болницата и когато той накрая наистина престана да настоява да е до нея, тя реши, че той не трябва да се отказва и след 1000 прогонвания и Е ВИНОВЕН....                                  
От всички бракове/съжителства повечето се разпадат и то най вече тези с много любов и малко разбирателство - каквито са  СайФер.Това не го разбират тези, които не са имали развод, защото са имали разбирателство с любимия....., но реалностите на живота са такива     Чистата, вярна и вечна любов съществува, когато не е имало разочарование от скандали, крясъци,лъжи, недоверие,изневери ,несъвместимост и т.н.              В реалния живот двойки"СайФер" винаги, когато се срещат ще пламва страстта и винаги ще се разделят  кагато решат да заживеят без разбирателството, което е непостижимо за тях

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 13:21 от seungri

# 419
Между другото още повече ще се ядосам, ако се опитат да ме убедят, че Ферит ще зареже Сейран в болницата и тя затова му е била шута после.

Никой не коментира Абидин..
Напуснал работа, отсвирил Ферит и удобно станал служител и приятел с новия на Сейран. И аз да съм няма да му говоря.

Абидин е другото голямо разочарование.🥴

Общи условия

Активация на акаунт