Отговори
# 390
Ферит не е сърдит, не е бесен, не иска да отмъщава, плащат на Сейран наем, без никой да се сърди, никой не я обвинява...Според мен той е направил нещо, може би е била бременна и са казали да избира, а той е избрал да махнат детето или нещо друго, ще разберем, но за да се промени така, тя е  искала напълно да заличи Ферит (поне се е опитала да го направи), като е пътувала, забавлявала се е... за да не мисли за него, за да го забрави напълно, може би затова Есме попита Суна, дали е питала за него тези две години. Предложи брак много бързо...за да се застрахова, че няма да се върнат чувствата и да се предаде, когато го види. Единствено не ми харесва, че е започнала нова връзка, защото можеше да го направи сама, без мъж, дори и той да е помогнал за оздравяването й. Нейното сърце никога няма да забрави Ферит, нищо че разумът иска да стане друго. Ферит...плаках с него, много силна игра.

Може и това да е. Сейран много искаше да го дари с дете и ако е взел решението за аборт без да я пита честно казано бих я оправдала, че го е напуснала.

# 391
Сташе, всичко ще ни обяснят, дай им малко време. Няма нужда тук някой да се напъва да го прави, хем няма да е достоверно. Който е гледал внимателно снощи, имаше подхвърлени реплики.
Само една тема да отворя, от първия фраг, който наистина много ми хареса. Защо Ферит е готов да се изнесе от ялъто заради Сейран? Защо тя не е искала това? Защо снощи говореха за това, което са й причили в това имение? Защо няма да им прости? Защо каза на Синан, че много добре знае края на историята и този път тя ще затвори вратата и ще си тръгне, без да се обърне? Защо каза, че животът й сякаш е спрял, след като Ферит си е тръгнал? Защо каза, че се е задушавала? Не всичко е черно бяло. То хубаво, изкарахте Сейран черната, дано да ви олекна. И пак да питам, защо не гледате зад очевидните неща?

# 392
Ферит не е сърдит, не е бесен, не иска да отмъщава, плащат на Сейран наем, без никой да се сърди, никой не я обвинява...Според мен той е направил нещо, може би е била бременна и са казали да избира, а той е избрал да махнат детето или нещо друго, ще разберем, но за да се промени така, тя е  искала напълно да заличи Ферит (поне се е опитала да го направи), като е пътувала, забавлявала се е... за да не мисли за него, за да го забрави напълно, може би затова Есме попита Суна, дали е питала за него тези две години. Предложи брак много бързо...за да се застрахова, че няма да се върнат чувствата и да се предаде, когато го види. Единствено не ми харесва, че е започнала нова връзка, защото можеше да го направи сама, без мъж, дори и той да е помогнал за оздравяването й. Нейното сърце никога няма да забрави Ферит, нищо че разумът иска да стане друго. Ферит...плаках с него, много силна игра.

Може и това да е. Сейран много искаше да го дари с дете и ако е взел решението за аборт без да я пита честно казано бих я оправдала, че го е напуснала.

А, какво да направи Ферит, да остави Сейран да умре ли? Нормално е в такива случаи жената да се оставя да живее.

# 393
Има ли някъде епизода качен с английски субтитри?

# 394
Сташе, всичко ще ни обяснят, дай им малко време. Няма нужда тук някой да се напъва да го прави, хем няма да е достоверно. Който е гледал внимателно снощи, имаше подхвърлени реплики.
Само една тема да отворя, от първия фраг, който наистина много ми хареса. Защо Ферит е готов да се изнесе от ялъто заради Сейран? Защо тя не е искала това? Защо снощи говореха за това, което са й причили в това имение? Защо няма да им прости? Защо каза на Синан, че много добре знае края на историята и този път тя ще затвори вратата и ще си тръгне, без да се обърне? Защо каза, че животът й сякаш е спрял, след като Ферит си е тръгнал? Защо каза, че се е задушавала? Не всичко е черно бяло. То хубаво, изкарахте Сейран черната, дано да ви олекна. И пак да питам, защо не гледате зад очевидните неща?

Може би трейлър 1 ще го разкрият в еп 3
Ферит  изпадна в кома в тази реалност и се озова в паралелната

Времето, което той прекарва в кома, преминава през всички предишни събития, но в изкривено огледало.
На сватбата на Суна , Сйран се гледаше в огледало
Няма да се обърне сега , защото когато Ферит го простреляха и каза да не поглежда назад , а тя тогава погледна
Халис го няма защото , той/съдбата направиха възможен СейФер .

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 11:58 от KrasiAnna

# 395
И на мен епизода ми хареса снощи. Трябва да бъдем повече търпеливи. Според мен в снощния епизод искаха да покажат в каква посока са поели животите и на двамата, но причините и вътрешните борби тепърва ще разберем. Ще има ретроспекции. Не мога да си кривя душата, че прекалената близост с новите попълнения ме подразни, ама то това е и целта с тяхната поява. Серпил ми е доста под въпрос, лукаво върти очета...само се вмъква при Феро. Диярката не ни харесва, защото е до Ферит, ама актрисата доста добре си играе ролята. В сравнение със Синан...аууу много лош избор. Тоя си е Пельо....актьорски талант 1 към 1. Нищо ще го изтърпим,а и скоро Феро ще му доразмаже физиономията няма да се бави.
Орхан...колко Ферит страда за него, толкова искаше бащината близост между тях...толкова жертви направи...а той....дано през този сезон се окаже че не му е истински баща.
Харесах Мемо от хана, мисля че Ферит му е подал ръка и го е взел под крилото си.
Интригуващ фраг, невероятни СейФер...2 години 1 месец 11 дни...

# 396
А, какво да направи Ферит, да остави Сейран да умре ли? Нормално е в такива случаи жената да се оставя да живее.

При разговор между двамата можеше да бъде убедена, че за момента това е най-правилното решение, а именно да се лекува, но ако той самостоятелно е взел подобно решение ето ти го резултата. Разбира се, ако изобщо ситуацията е такава, каквато предполагаме. Но определено Ферит е направил нещо, за да реагира чак толкова остро Сейран.

# 397
На мен епизода ми хареса  и рейта  също е добре.  Изненадва ме двойния стандарт -  разпънахте Сейран , а ожалвате Феро. Сега гледам серията отначало със рус. суб. Едни от първите думи на Феро към Дияр - ти също си моето семейство  и нейният отговор - ние сме повече от семейство. Значи за Феро може , да налазва Дияр упорито , да я вкара в спалнята , където крие портрета на Сейро, да я вкара в тяхното легло, а Сейран - как така е посмяла това или онова.  Ама той Феро си е такъв , свикнали сме !  Сейран обаче , как смее да ни разочарова, нали така !
Ако ще "пука" Сейран , да е в комплект с Феро , нали много я "обича"/Ромео и Жулиета/. По възможност да си вземе и Дияр - новото семейство.
Както всеки  и аз си имам своите червени линии. Моите отдавна, още в сезон 1 , бяха  пресечени от Феро.
При новите "двойки"  важи правилото - Любовта е за двама , докато не се появи трети , който не може да брои.
Няма да издържат  тези "двойки" защото третите в случая /Сейран и Феро/ се появиха , че и ще останат в играта.
Не смея да прогнозирам , какво ще се случи , защото всичко е предпоследно в това дизи. Доста кадри от фраговете не видяхме , защо ли тооолкова ми е познато ?!

# 398
Много е объркващо...обърках се и аз. Едната теория е, че сега Сейран ще разбере каква е била Пелин, като е със Синан. Дияр се притесняваше дядо й да не види "новината" в МОЛа- дядо й да е Конт Зия.

# 399
Стар тв.тази вечер щели да повтарят епизода от 20 ч.за този който не го е гледал,да го гледа.Дали ще мерят рейтинги отново за да пренапишат сценария?Повторението никак няма да е в тяхна полза.

# 400

При разговор между двамата можеше да бъде убедена, че за момента това е най-правилното решение, а именно да се лекува, но ако той самостоятелно е взел подобно решение ето ти го резултата. Разбира се, ако изобщо ситуацията е такава, каквато предполагаме. Но определено Ферит е направил нещо, за да реагира чак толкова остро Сейран.

Да, да, знаем, че тя винаги търси най-малката причина за раздяла, аман от нейния образ. Интересно след като толкова време се дърпа на Ферит, как успя толкова бързо да се сближи с новия. Изобщо образът на Сейран можеше да бъде къде-къде по адекватен. Ферит щеше да си даде живота за нея, а тя след кратко го замени с друг. Интересно ми е дали и на другия се е е дърпала така. Съмнява ме. Облажи от прехвърления и имот и си заживя царски с друг.

# 401
Ами то се вижда, че Сейран не е щастлива с новият, а се преструва. Почти във всеки кадър, в който я даваха си спомняше подобни сцени с Ферит. А що се отнася до имението, след всичко, което преживя при отвличането това е най-малкото, което леля й можеше да направи. Сейран е собственик и може да прави каквото си пожелае с него.

# 402
Има ли някъде епизода качен с английски субтитри?

Има, на първа страница, първи пост има линк.

# 403
Има, на първа страница, първи пост има линк.
Много ти благодаря! Heart

# 404
Много ми хареса това
https://x.com/marwabenrabeh/status/1834877554617970715

Приятна почивка

Общи условия

Активация на акаунт