Отговори
# 345
В youtube Шербета е с доста по-малко гледания от нас. Не съм го гледала и не знам каква е историята там.
Не гледай само рейтингите на Шербета.Има нови сериали които започват ударно.Гледанията на Шербета въобще не трябва да ни успокояват.

# 346
В youtube Шербета е с доста по-малко гледания от нас. Не съм го гледала и не знам каква е историята там.
Не гледай само рейтингите на Шербета.Има нови сериали които започват ударно.Гледанията на Шербета въобще не трябва да ни успокояват.

Коментирам Шербета, защото навсякъде го водят за най-голямата ни конкуренция в петък.

# 347

Коментирам Шербета, защото навсякъде го водят за най-голямата ни конкуренция в петък.
Да,само че има дистанционно и въобще не е сигурно,че всеки петък ще се гледа Шербета или Рибарче,пък ако щете и Стар.тв.

# 348
Според мен от следващата серия ще започнат да разясняват защо са се докарали дотук, само се надявам да е смислено.

# 349
Никакъв кредит не им трябва. Има ли за какво да се хванат ще пишат така Сейран.
Но може и да не е така...Именно защото това, което направиха със Сейран не се преглъща, може би има обяснение..Надявам се да го видим в следващите 1-2 епизода. Затова казах, че аз все още вярвам в теорията за халюцинациите...Нямам друго  обяснение 🤕😥. А и не разбрахме най-важното- защо са разделени.

# 350
Никакви халюцинации няма. Сигурно са й казали, че няма да има деца и решила да се развежда. Само не знам какъв е този яд към Ферит, или се преструва🧐 Ще е пълно безумие да са написали и че я е зарязал в болницата 🤦

# 351
Каквото и да напишат ще е безмислено.Къде са сцените от първия трейлър,от болницата,когато Ферит отново плаче на рамото на Суна?Когато Суна казва на Сейран,че Ферит е наел апартамент за тях?Отидоха в "кошчето" за да оправдаят действията на Сейран и отново Ферит да е виновен?Според нагласите на феновете?Не,те убиха Сейфер,както и вярата в голямата любов.Сори,но аз не мога да приема никаква причина,която представят.Единствено ще приема бързото разкриване на "гнилите" нови партньори и общата борба на Сейфер срещу тях.

# 352
Здравейте отново. Ще пробвам новия сезон, аз от сезон 2 се отказах, не ми беше интересно. Сега започва интересно, може би неочаквано за някои фенове, но пък кой иска да гледа предвидими скучни еднообразни епизоди. Сериалът имаше нужда от промяна, и точно затова ще гледам. Едно е сигурно, ще има СейФер. Търпение само.

# 353
Значи Сейран не е оставила детето си хора.  Била не знам си каква,изневерила... срам за турския народ. Направо нямам думи.
Идеализираме отношенията на Сейран и Ферит, но забравяме,че те не са израснали в нормални семейства, живота им не е бил спокоен. Не са се срещнали в университета например, и хоп влюбват се там по своя воля,и се  се вземат и обичат. След това като (всички нас надявам се) да имат щастлива и спокойна връзка, но Сейран  да се разболее и да остави Ферит.
Сериала е тежка драма, за двама души които имат дълбоки душевни проблеми, а Сейран освен това е била жертва на физическо насилие. Нека да не забравяме този факт, преди да я съдим с голямата сопа.
Няма как това да не излезе напред, не само като паник атаки.
Още от малко дете, Сейран седи с вдигната глава, силна, поемаща агресията на баща си доста храбро, не свита и плачеща в.ъгъла. След сватбата и с Ферит доста трябваше да изтърпи.
Ами нека това да е нейната точна на пречупване, момента в който психиката й е тотално срината и има нужда от ново начало. Или пък сънува или просто играе за да отблъсне  Ферит, а той да продължи напред и да има деца.  При всеки случай има правото на своя избор, особено ако има душевни проблеми..
Пак ще се повторя, в живота на човек настъпват моменти в които трябва да събере себе си, да се погрижи за самия себе си или да загуби ума си. Ако Сейран е решила да направи това за себе си, какво по-нормално от това. Душевните болести съществуват и са бичът на нашия век!
Ако продължават така феновете скоро любимия ни  сериал ще свърши и няма да има  защо да сме недоволни. Мисля,че е време феновете да оставят сценяристите да напишат нещо спокойно в този сериал.

Напълно подкрепям.Изразихте моите мисли.Ореваха орталъка че била с друг мъж.В 21 век живеем,все пак.

# 354
Чакат рейтинга за да видят как ще продължат..
Надявам се че в другата серия ще ни дадът какво всъщност е станало..
фрага на мен не ми хареса.. това не е Сейран, която съм гледала 2 сезона..

# 355
2 години, 1 месец, 11 дни! 🥺

# 356
Време беше да видим разпадането на Сейран, но не този нравствен упадък, които всички хейтъри виждат.
А онова разпадане, след което, не си същия човек и си по-силен!
 Аз предпочитам да видя трудния път на Сейран и Ферит един към друг, които се лекуват и  загърбват миналото, прощават грешкште си и се събират, а не хепи тогедър, с финални надписи!

# 357
Кязъм е полудял ли?

# 358
Още не съм изгледала цялата серия , но този Мерт (Ферит) ме разплака , няколко пъти!
Ще видим какъв ще е замисъла ,не съм напълно разочарована.Сейран съвсем не е безразлична пред Ферит , просто се насилва да бъде друга и да продължи.Дани разберем каква е причината.

# 359
2 години, 1 месец, 11 дни! 🥺

Това ме хвана наистина за гърлото.Напомни ми за песента на Папи Ханс,117.Любима.
Скрит текст:
Времето лекува,но аз умирам всеки ден,
за теб това едва ли е проблем.
Личи си,че си по-добре без мен.
Много съжалявам,много съжалявам,
знам,че любовта не е да те притежавам,да те притежавам,
просто се надявам,просто се надявам да те задържа,
но явно полудявам,просто полудявам.
От кога не съм те виждал,минаха ли много дни,
точно 117  ама кой ли ги брои.
И във полу празна къща,живее полу празен мъж,
който мисли си за теб как срещна те веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт