Отговори
# 435
Тъй де, някак нереално изглеждаха доста сцени. Ще чакаме следващата серия и по следващата и така до края на сезона Joy

# 436
С новината за Афрам пренасочиха пак вниманието от сериала.

# 437
На мен ми направи впечатление, че Сейран когато видя снимката дето са ги снимали тя със Синан и Ферит с Дияр, не беше никак очудена за Дияр.. все едно знае коя е и че с Ферит излизат..

# 438
Тъй де, някак нереално изглеждаха доста сцени. Ще чакаме следващата серия и по следващата и така до края на сезона Joy
Максимум 10 серии и сме туту финито. Рейтингите говорят. Няма да изкараме с тези числа. Освен ако Шнура не е скрит акционер в Телевизията 🤣

# 439
На мен ми направи впечатление, че Сейран когато видя снимката дето са ги снимали тя със Синан и Ферит с Дияр, не беше никак очудена за Дияр.. все едно знае коя е и че с Ферит излизат..

То и Ферит не беше очуден за Синан , та явно си се интересуват какво става с другия.
За мен това , че Сейран не пита Суна и Абисиния за Ферит е нарочно , да си мислят , че тя го забравя.
Намерила си е друг информатор , това е моята теория.

# 440
От снощи чета мненията тук, то обиди ли не бяха, квалификации кой какъв бил, това пък Сейран на пукнела...без коментар! Flushed
   Като се има предвид, че не разбрах и дума, ще го гледам с превод, аз видях един Ферит, който все едно е натъпкан с успокоителни. Свйран пък според мен е била в клиника, във фрага ги имаше със този новия, освен да са се намерили там и да се лекуват уж взаимно, друго обяснение нямам, пак казвам дума не разбрах, не мога да коментирам адекватно, но има много неща за изясняване и това им е идеята на сезона явно, всяка следваща серия да излиза по нещо, защо и какво е ставало до този момент.

# 441
  • Яко в Матрицата...
Тюх, ти да видиш… Колко удобно точно днес излиза тази новина… 🤔

Айде да ни е честито 😃🧿🧿🧿

# 442
Еми някои разбираме езика и затова реагираме. Тука като валяха клетви към Пелин, нямаше проблем. Аз изказах мнение, че по-добре да беше пукнала Сейран и не спря да се коментира. И се възприема все едно за реален човек е казано. Щом ви харесва този й образ, харесвайте си я. Мен ме дразни 😎

# 443
  • София
Оффф, забравихме чесъна, против вампири и зли сили

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

Чакали са рейтингите и веднага отклоняват вниманието. Но поне е за нещо хубаво Joy

# 444
Оффф, забравихме чесъна, против вампири и зли сили

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

Чакали са рейтингите и веднага отклоняват вниманието. Но поне е за нещо хубаво Joy

Сега да вземат да ги сдобрят в сериала, че аман. 😜

# 445
  • София
Залагам на целувка в трета серия Stuck Out Tongue Winking Eye

Но нека постоят разделени, няма логика да ги събират бързо. Въпросът е да имат общи сцени.

# 446
В Х зарязаха плюнките по епизода и чакат снимки на АфРам. 😂

# 447
А какво се е случило с Халис Ага?

# 448
В настроение е Рамо! 🧿

# 449
Малеее туй жените сме голяма работа...айде Сейран да си прави каквото иска,почваме Афрам Kissing Heart
Аз си знаех,знаех че не са разделени Heart Някой помни ли че познах че в колата с Афи беше Мерт Sunglasses познах очилата му,хихихи

Общи условия

Активация на акаунт