Отговори
# 450
Еве ❤, на кудкудяк парти съм 😃 Нямаше как да гледам серията, а и нямах желание 🤣

Как да коментирам, като нищо не разбрах 😃🤣
Ти пък, Рени! Ми то няма разбрали от снощната серия, ама над 15 страници писано има. Joy

# 451
😃🧄🧿
🌹🤍🐑

# 452
Това, че им позволиха да се показват заедно не променя тъпия сценарий, който ни предлагат.

# 453
Каква е новината в реала?

# 454
  • София
Каква е новината в реала?

Снимали са ги тази сутрин да излизат от къщата на някой от двамата. Акиф е потвърдил, че е вярно. Чакаме да пуснат видео или снимки.

# 455
MysteryG, ще повторя кадъра ❤️‍🔥

# 456
Здравейте,момичета
Току що изгледах серията,снощи не исках да си го причиня
И аз искам да видя малко повече,дано да ни дадат информация какво се е случило,та да не се видят Сейран и Ферит
На единият родителите настръхват като чуят за другия,а на вторият роднините подскачат,като разберат,че може пак да се срещнат
Есме попита Кязъм къде е бил при разводите на момичетата,значи са били тежки разводи
Как се е стигнало до това Корхан да плащат на Сейран също е много интересно
Разликата между Ферит и Сейран е в поведението
Ферит е намерил приятелка,която да го разбира,утешава и да бъде негова любовница,Сейран също
Но,Ферит пази всичко скъпо,свързано със Сейран,споделя с майка си и се "храни" от спомените за тях двамата,докато Сейран се е отдала на пълно отрицание.Дори пред майка си,дори пред Суна,най-вече пред Синан
Има една приказка,че "Каквото човек сам си направи и Господ не може да му помогне"
Не разбирам,защо казвате,че Сейран е променена,сящаш е друг човек?
Не си ли спомняте как през първи и втори сезон тя отново и отново се залъгваше,че не иска Ферит?
Всячески се мъчеше да убеди себе си и хората около нея,че не го обича
В тази и борба със себе си е включила и Синан,без да си дава сметка,че той накрая също ще бъде наранен
Ферит също отрича пред Дияр чувствата си към Сейран.
Но той поне не се опитва да залъже себе си
Наистина трябва да дадем шанс на дизито и да видим какво са ни подговили сценаристите
Въпросът,който ме гложди е дали новите наистина обичат Сейран и Ферит,или е някаква игра
За майката на Синан мога да предположа,че не иска женена и разведена жена за сина си,но защо Дияр не иска никой да знае за връзката и със Ферит ми е странно
Ако е някой от враговете на Халис,бих разбрала,но тя прекалено много е загрижена за него,за да си помисля,че е само игра
Ако се следва линията и логиката на предните два сизона,то Ферит отново ще е този,който ще спаси Сейран от безумните и опити да го замени и забрави с някой друг
Серията не беше лоша,просто липсваше динамика,а също и  качествени диалози

# 457
Здравейте ! Kissing Heart
Изледах епизода и бих казала ,че ми харесва с изключение на някои сцени ,най-вече със Сейран и Синан.Сори ама това момче е мноооого дразнещо и актъора не става и ролята му е тъпа.
Дано за другия епизод и на-добре още в следващия трейлър да ни дадат подсказки за това какво се е случило между Сейран и Ферит ,че да достигнат до това състояние в което са  в момента.В първи трейлър от болницата виждаме ,че Ферит много дълго е чакал Сейран да го повика ,но това не се е случило поради някаква причина .После пък Сейран е чакала Ферит да дойде ,но така и не го е дочакала Thinking Нещо се е случило тогава и то такова нещо ,че да ги пречупи и да ги доведе до днешната ситуация в която са. Сигурно пак има някоя мазна интрига замислена я от Ифакат ,я от Серпил ,тая малката и достойна наследница на леля си . Angry
От новите двойки повече ми харесват Ферит и Дияр ,някак си ми изглежда, че  Дияр я е грижа за Фрит ,но не по маниакален начин ,а наистина е доброжелателна към него.Освен това не се натрапва и въпреки че Ферит я кани тя не се е запознала още с неговите хора .Изобщо двамата си я карат на кекс и може би и на вижданки на вън ,но някак си ми се струва ,че не  е много натоварваща тяхната връзка.Сега със сигурност Дияр има тайна и може би в последствие и тя ще се побърква и ще вземе да изисква от Ферит нещо което той вече няма да е готов да и даде ,но за сега се траят отношенията им.
Сейран и Синан за сметка на другата двойка обаче са доста сериозни и това хич не е добре.Синан хем крие връзката си със Серан хем пък и се натиска.На това отгоре проявява и ревност изисква пълна отдаденост, изобщо Сейран ще си има проблеми с него.И като  включим и Кязъм ,който помириса парите на Синан и нещата със сигурност ще загрубеят тука.
И Сейран и Ферит са много странни. Thinking Двамата в началото изглеждаха доста щастливи с новите си половинки,но колкото повече напредваше действието и се приближаваше момента на виждането им  толкова те ставаха по-тъжни е меланхолични. Интересно е ,че и двамата се убиха да казват обичам те ,а Сейрн и любими на новия докато преди като бяха заедно си казваха на имена и да казваха си ,че се обичат и използваха и мили и любовни обръщения един към друг ,но някак си много ненатрапчиво ,а сега всичко крещи ,че и двамата се опитват да лъжат и себе си и околните ,че всичко е ок и са мнооого щастливи.
Сейран изглежда все едно са и промили мозъка и само я някои моменти си спомня за живота си с Ферит ,но или се опитва да ги игнорира тези  моменти или някак си изглежда застинала и не  могат да я докоснат по на дълбоко спомените.  Thinking И е толкова мека и направо чак се страхува да не изгуби Синан ,все се опитва да му угоди ,притеснява се какво мисли ,все иска да му покаже и докаже ,че само той е в живота и.Направо на моменти е гадно и е много тъжно да се наблюдава такава Сейран.Борбеното момиче от първите два сезона е изчезнало и на негово място е дошла тази едва ли не зависима от Синан Сейран и това е много тъжно .Тъжно е защото кой ли знае какво е трябвало да преживее ,за да достигне до това състояние Cry Дали е било заради болестта или  Ферит е направил нещо или някой друг ,но Сейран се е пречупила ,изгубила е себе си и е решила да бъде тази нова Сейран ,която ще е щастлива доколкото може със Синан и толкова.
Ферит и той не е като преди.Изобщо няма намерение да  се бори за Сейран ,отдавна вече е спрял даже с борбата и се  е понесъл по течението.Какво ли се е случило, че Ферит да мисли ,че е вреден за Сейран ,да не и е сърдит и обиден ,а прости тихичко да стои в ъгъла и да страда.При майка си като беше каза,че Сейран за първи път ще се  омъжва защото самата тя иска това.  Thinking Какво ли е станал ,че той да мисли ,че е лош и ,че  Сейран не е била щастлива  с него  Thinking
Мдааа или сценаристите трябва да ни отговорят защо  всичко е стигнало до тук или може и да се окаже ,че това е нечия кома или халюцинация. И за това има доводи,защото цялата ситуация е една такава неестествена ,всичко е като че ли бутафорно и нереалистично на моменти .Има малки въдички ,които или ни водят към такова едно предположение или просто са за разконцентриране .
Изобщо мисля ,че ни се очертават интересни серии да гледаме ако сценаристите си изиграят добре картите  и ако някои по-напористи фенове позволят това да се случи.
И последно само искам да отбележа колко много ми хареса мама Гюлгюн в този епизод .Най-накрая стана поддръжка за сина си и се грижи за него, харесаха ми сцените им.Също сцената в хана между Ферит и Мемо беше чудесна.Друго много хубаво нещо в сериала е музиката.Беше удоволствие за мен да слушам новата музика.А най-ми беше удоволствие и се надявам още дълго да бъде така да гледам Афра и Мерт ,просто са страхотни двамата във всяка една сцена и надявам се съвсем скоро да имат по много общи сцени и пак да има СейФер в най-скоро време.  Hands Pray  Heart

И какво сега хванали Мерт и Афра заедно ли  Thinking
Еми сори за всичките им солота и хейтъри ама то си беше ясно ,че или изобщо не са скарани или ако са били то си е било просто нормална кавга и нищо повече.Така че следващия път по-спокойно да го дават като чуят пак за скарване .

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 16:38 от Eny87

# 458
  • София
Скрит текст:
Днес снимат в болница. Личи си и от снимката на Мерт. Явно ще изяснят какво е ставало другата седмица.

# 459
Утре сутринта ще има репортаж за АфРам в магазинно предаване.

# 460
Изгледах я тая серия най-сетне и то с руско субтитри.Аууу,то новичкия много зле.Първо,че ми прилича на сериен убиец,груб,много грозноват.Второ,такова дърво,че Бучето направо е супер звезда пред него.Имах чувството,че рецитира.Особено когато говореше на Сейран,че много я обича и затова я ревнува.Ужас.Тя,миличката се чудеше как да го изиграе по така ама с такова дърво,направо ти се губи играта.Диарията по-добре,но и тя никак не можа да ме убеди,че обича Ферит.Въпреки всичко я харесах.Харесах не играта и а поддръжката която оказва на Ферит.Бях слушала някъде,че тя щяла да бъде причина Ферит и Сейран да си говорят и помирят.Май така ще се получи,в стремежа си да се убеди,че Ферит е забравил Сейран ще ги изправя един срещу друг и ще получи обратен ефект.Не случайно журналистката каза,че ако Дияр и Синан  имат ум ще бягат далеч.За Синан нямам никакви съмнения,че играе някаква игра.Сейран,какво да кажа за нея.Тая "нова" Сейран въобще не ми се нрави.Тя лъже най-безцеремонно и безугледно Синан,майка си,сестра си,но не и себе си.Може би ще се потретя,по четвъртя,но никой от тях не заслужава,дори и Синан да е с нея с някаква цел.На Суна каза,че не бяга от Ферит,а от всички онези хора.Мисля,че Ифакат е в дъното на цялата работа.Отровата,която готвеше за Хаттуч,може би я даваше на Сейран и на това се дължи нейната болест,а не на рак и успяха да я спасят.Може би и затова Суна и каза в болницата,че Ферит е наел апартамент за тях двамата.Освен това спомена на Есме,че не е питала Синан дали семейството му знае за нея,защото не иска семействата отново да са заплаха за тях.Не харесвам и това,че живее от  наема на Ялъто.Можеше поне да я напишат,че прави дизайни за бижута,а наема го дава за благотворителност.Ферит/Мерт.Какъв беше този талант,какво беше това чудо."Отвя" ми главата това момче.Как излиза от роля после?Ама той не го играе тоя Ферит,той си го живее бе.През цялото време ме държа със свито сърце.Нямам думи да изразя възхищението си от играта му.Няма нужда да му пишат реплики,той само с очи говори.Значи,изпълнението му точно в този епизод беше най-доброто,поне за мен от двата сезона.Само и единствено той успя да ме развълнува.Другите няма да ги коментирам.И ако са верни последните новини ще чакам с нетърпение да разбие мутрата на тоя грозник.Може да стане по-красив след това.Надявам се,наистина ОГМ да са преразгледали сценария и ги съберат в най-скоро време.Във фейсбук четох,че са предпочели да не ходят на прожекцията на ОГМ,а да си гледат първа серия сами,в къщи.В ранни зори са тръгнали заедно за снимки.Съобщил го е някой си Догукан Ришван.

# 461
В настроение е Рамо! 🧿

Най-после има сет с Афра, затова Stuck Out Tongue Winking Eye

# 462
  • София
Утре сутринта ще има репортаж за АфРам в магазинно предаване.

Да, нали от тв100 са ги снимали. Тази вечер около 10 ще пуснат вероятно някакви кадри. Иначе е утре от 9 предаването.

# 463
Момичета, а къде е Халис? Сериала ще загуби без него. Защо го няма?

# 464

Общи условия

Активация на акаунт