Отговори
# 465
  • Варна
Интересно ми е дали тази новина ще се отрази на гледаемостта на повторението на епизода довечера (някой назад в страниците написа, че щели пак да го пуснат). Има ли откъде да се вземе инфо за рейтинга в събота?

# 466
  • София
Утре ще кача рейтингите на повторението, пускат ги в Х.

# 467
Почнаха пак едитите Grinning Тази Наз май си изтри всички стари видеа, след снимките в мола Blush

https://x.com/miklsaplxk/status/1834952095570493473?t=QogsJCN5CzrGzBVWl3MzJg&s=19

# 468
Някъде има ли превод на новия фраг

# 469
Интересно ми е дали тази новина ще се отрази на гледаемостта на повторението на епизода довечера (някой назад в страниците написа, че щели пак да го пуснат). Има ли откъде да се вземе инфо за рейтинга в събота?

Тази новина няма да се отрази в рейтинга Видяхме това за 2 г
Тези и други новини държат тенденцията/взаимодействието е соц мрежи на сериала
С едно от последване цяло лято Ялъто  беше в първите места ОГМ с лекота и без усилия го направи
Сватбата на Берил и Ерсин също бяха в схемата на ПР. Провокативните не излъчени кадри от Мол-а с Афра и мухата , сторито на Пелин А и т.н Афра има 10М последователи с огромно взаимодействие и лайкове Мерт със снимки на пейзажи обира овациите
За тях е важно да държат соц мрежи , защото имат много продажби в 130 държави по света А и там трябва да се хареса  сценария А Мерт/ОГМ имат и филм на Нетфликс да рекламират
Процесът е взаимен . ОГМ знаят много добре кой им печели парите А , АФрам знаят как да се популяризират в цял свят

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 18:13 от KrasiAnna

# 470
  • София
Привет! Привет!
Не съм гледала серията умишлено. Засега няма и да я гледам. Ще изчакам да се натрупат епизоди (имам няколко епизода и от сезон 2 да гледам).
Видях няколко откъса от серията в ТикТок и X. Сега не ме линчувайте, моля, но за мен Мерт е играл блестящо снощи, а аз имах усещането, че играе болката си от раздялата с Афра, не само на Ферит със Сейран. Не обичам да смесвам реала със сериала, знаете. Просто усещане, да речем грешно.
Нямам идея кой кого къде е снимал тази сутрин, но според мен връзката им в живота протича доста бурно, а това се отразява донякъде и на играта им. Пак пое усещане. Като прибавим младостта им и славата, която буквално ги заля, папараците и преследванията, явно им идва в повече.
Дано проектът да се стабилизира, не защото ми се гледа много сериала, а защото ми се гледат Мерт и Афра в роли.

# 471
  • Яко в Матрицата...
Хора, моля ви, видя се, че Шнура не може да отдели реала от сериала, ама поне вие се опитайте.

# 472
  • София
Хора, моля ви, видя се, че Шнура не може да отдели реала от сериала, ама поне вие се опитайте.
Рени, ако е към моя пост, аз нямам никакви очаквания от реала. Животът си е техен. Промяната в актьорската им игра, особено на Афра, според коментарите снощи и днес, може да се дължи изцяло на сценария, и най-вероятно е така.
Факт е, обаче, че загаджат ли се ГГ много преди края на проекта, настъпва някакъв хаос- преследват ги, започват да им гледат общите сцени под лупа, и това неминуемо води до напрежение в целия екип.
Иначе каквото сътворят сценаристите, това ще играят Мерт и Афра.
На този етап, според мен, от средата на сезон 2 нещата куцат, но дано успеят да върнат проекта на мястото му т.е. да изкарат пълен сезон 3.

# 473
Аз лично не видях промяна в играта на Афра! ❤️🌷Беше блестяща за мен и абсолютно убедителна. Независимо от личните им отношения, смятам, че Мерт и Афра ще изиграят това, което се изисква от тях по сценарий!
Снощи за мен и двамата бяха блестящи!🧿🧿🧿

# 474
  • София
Аз имах същите усещания миналият сезон, на 49-та и 50-та серия. Точно след изказването на Афра. Това е целта на тези новини според мен.
Този път бях със съвсем различна нагласа относно "раздялата" и не ми подейства изобщо.

# 475
missence   , ако е така това означава , че Афра и Мерт не могат да си вършат работата. Дали за 2 год не успяха вече   Вкарват се провокативни сцени само за взаимодействие Да станат "вирусни" . Да се взаимодейства . Бурджу ли не знае и не познава АфРам ?
Афра беше точно това , което трябваше да бъде . Ще се види в предстоящите епизоди
За Мерт е същото , с тази разлика , че ни накараха да видим страданието на Ферит Имаше силни сцени - факт  Но , ако не използват главния си герой , кой да държи епизода ,  Синанчо ли ?
Афра е светлината , Мерт е сърцето ! Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 19:09 от KrasiAnna

# 476
Тези да не ми закопат Ябани с това повторение сега🤣

# 477
Ееее ,преди качваха епизодите с авт.субтитри..Сега и това няма вече:disappointed_relieved:

# 478
Гледам епизода с превод, Сейран предложи брак на Синан малко след като чу, че Абидин ще кани Ферит на сватбата. Това е план на Сейран, а Синан е в бели дрехи в тази сцена, уви, жертвите в сериала ги обличат в бяло.

# 479
Тези да не ми закопат Ябани с това повторение сега🤣

И дума да не става. Цяло лято чакам Аси и Алаз. 🤣🤣😅

Общи условия

Активация на акаунт