Отговори
# 495
Момичета,епизода е качен на playtube със субтитри ,но иска да се праща смс  за да гледаш..Дали е измама?

# 496
Хайде да сложа и аз новата рецепта против уроки ❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄❤️🧿🧄
Отбор Делулу 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

# 497
❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄❤🧿🧄
Бяха ли разделени, нарочно ли беше всичко, не знам, но много се радвам за Афрам.

# 498
По повод епизода, Мерт е толкова зрял емоционално актьор. Харесва ми новата атмосфера без викове, крясъци, удари по маса, с лека мистичност. Радостта на Сейран също ми харесва, прилича й.
Аз харесвам актьора, който играе Синан, млад, висок и строен, с модерно излъчване, нищо му няма. То до Афра който и да застане ще е засенчен. 😄Афра блести, но не е лошо момчето.

# 499
Много, много се радвам за любимите ми АфРам! 🤍 Знаех си, че не са се разделяли, но един такъв хабер действа като лек! ❤
Айде сега Рамовите солота да млъкнат вече! 🧿🤍🪬
Рамо обича Афра и Афра обича Рамо! 🤍 Живеят си заедно и са лудо влюбени един в друг! 🧿🤍🪬

🧿🤍🪬

# 500
За мен АфРам никога не са се разделяли, ама нали съм си делулу.

Сигурно са репетирали някоя сцена да не помислим нещо друго. Sunglasses

# 501
Айде и рейтинга на повторението на Чапкъна, в праймтайма снощи Heart Eyes

# 502
Добър ден,делулууу Heart Най накрая се видя истината,която всички си я знаехме.Много съм щастлива Joy Дано никога повече да не се разделят,макар че  мисля изобщо че не се са се разделяли.Трябва и да вярваме на Онур Акай,прав беше човека.Нямам бонджуци,нито чесън,но стискам палци и им давам цялата си любов. Wear Ring

# 503
Аз не съм много веща с рейтингите, но по-запознати пишат, че за повторение е много добре даже! 👌
Айде и рейтинга на повторението на Чапкъна, в праймтайма снощи Heart Eyes

# 504
За мен АфРам никога не са се разделяли, ама нали съм си делулу.

Сигурно са репетирали някоя сцена да не помислим нещо друго. Sunglasses

😍 🧿🧿🧿🧿🧿

Кофти само че журналистите са цъфнали баш пред домът на Мерт.

# 505
Ето ТУК не иска смс!
Момичета,епизода е качен на playtube със субтитри ,но иска да се праща смс  за да гледаш..Дали е измама?

# 506
Малко спойлери, момичета 😉
Скрит текст:

# 507
Излезе репортажа от къщата на Мерт Heart.

https://youtu.be/xsDnVqzD2CI?si=u3oKhKKMA9eOXhbF

# 508
Здравейте момичета.Снощи изгледах първа серия на "Нощна приказка" и донякъде втора.Определено много по-добър от "Лейля".Бурак,никаква изненада,знаем си го как играе,но актрисата по-зле и от Бучето.Много красива,но колкото красива толкова суха,не изразителна,абе "гола вода".Химия не видях.Сценарий,поне в първи епизод,микс от малко как да кажа,не точно мистерия,ами "съдбата си е съдба и не може да се промени",екшън,динамика  и най-вече голяма драма.Как да го определя?Минало,пречупено през съвременната реалност.Сюжет който определено ще се хареса на драгия турски зрител.Тук вече се притеснявам.Актьорите,както казах за главната "гола вода",добре,че е Бурак.Представям си една Джемре до него и вярвайте,щеше да чупи "рекорди",поне в Турция.Не ме развълнува много,но щом ме задържа без да превъртам и предизвика любопитството ми се очертава сериозен конкурент на нашето дизи.Докато при "Лейля" превъртах,/прекалено ми дойде драмата с децата/.Притеснявам се и от тези рейтинги от повторението на "Рибарчето".Дано само не са такива следващата събота,защото не знам колко ще му дадат шанс.Дано се осъзнаят от продукцията и набързо оправят кашата която "забъркаха" в първи епизод на 3-ти сезон.Ние,като хора с не толкова консервативно мислене се почувствахме зле от развитието на 3-ти сезон,какво остава за по-консервативния турски зрител.Определено съм сигурна,че в "Нощна приказка" ще ни покажат много по-голяма любовна драма,без вкарване на трети страни между ГГ и въпреки слабата игра на гл.героиня,драгия турски зрител ще държи рейтингите високи.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 13:05 от mimi 65

# 509
Още не смогвам да изгледам целия епизод , но за бога .. тази каката как се нави на тази роля?
Женена , майка на две деца .. да я мята по дивана полугола момче , което е с 10 години по-малко.Явно яко го е закъсала за работа , щом се е съгласила на това.
Красива е , младолика е .. хубаво , ама моят морал не го възприема това.

Общи условия

Активация на акаунт