Отговори
# 510
  • София
Изтървах купона сутринта, но честито на всички ни от отбор Делулу HeartHeartHeart
И сега като още не се следват, а Афра спи в къщата на Мерт как трябва да се тълкува Joy

Радвам се, че въпреки всички подигравки, които изтърпяхме за два месеца, се разбра всъщност каква е истината. Представяте ли си, че има солота, дето се оправдават, че ще продължат да са фенове на единия или другия, въпреки половинката му Scream

Тези журналисти стояли от 6 сутринта и чакали. Падна им прикритието на АфРам. Онур Акай вярно беше прав.

# 511
Още не смогвам да изгледам целия епизод , но за бога .. тази каката как се нави на тази роля?
Женена , майка на две деца .. да я мята по дивана полугола момче , което е с 10 години по-малко.Явно яко го е закъсала за работа , щом се е съгласила на това.
Красива е , младолика е .. хубаво , ама моят морал не го възприема това.
Оооо,след като гледах някоя и друга серия от РУ това го възприех малко по-леко.Поне тук не личи много разликата в годините и не я представят като 38-годишна жена,влюбена в 18-годишен.Сцените направо са си "невинни" пред сцените от РУ.Там,актрисата е 14-години по "кака" от актьора,но във филма....бъррр,още ме побиват тръпки.

# 512
Аз говоря за актрисата , как е приела.Образа й не ме дразни поне за момента, играта е и е сравнително добра.
Просто не знам как се е навила.

# 513
Marbellaa между другото това си е истинско предизвикателство,особено за турска актриса,да приеме такава роля.Може да е нарочна стратегия,че да не "приписват" някакви любовни отношения между Мерт и нова актриса.Представям си какво щеше да е ако актрисата беше на неговата възраст или по-млада.Веднага щяха да се измислят такива "любовни" драми,че щяха да засенчат сериала.Но специално за мен,истинското предизвикателство щеше да е ако бяха продължили линията Берил-Таро и Ерсин-Айше,/не и запомних името на тази актриса/,въпреки сватбата в реала.Много ги харесвам и двамата,но сега връзката им в сериала ми е малко скучна и предвидима.

# 514
Много ме развесели това Grinning

https://x.com/hazan144/status/1835225016264167603

За приятелите, които казват, че е ПР: Откакто получихме последната им партньорска снимка са минали едни местни и едни общи избори. Какъв ПР, бе Grinning

Изтървах купона сутринта, но честито на всички ни от отбор Делулу HeartHeartHeart
И сега като още не се следват, а Афра спи в къщата на Мерт как трябва да се тълкува Joy

Радвам се, че въпреки всички подигравки, които изтърпяхме за два месеца, се разбра всъщност каква е истината. Представяте ли си, че има солота, дето се оправдават, че ще продължат да са фенове на единия или другия, въпреки половинката му Scream

Тези журналисти стояли от 6 сутринта и чакали. Падна им прикритието на АфРам. Онур Акай вярно беше прав.

Мистери, разплаках се от умиление Grinning

# 515
Момичета,доколкото разбирам от спойлерите,/ако са верни и дано да са верни този път/,Ферит и Сейран са се разделили заради тежки психологически отклонения,при Сейран от болестта,при Ферит от раздялата.Такава причина мога да я "преглътна".Дано рейтингите и критиките са ги стреснали и не ни "мъчат" цял сезон с нелепици,а да ги съберат,на психолог ли ще ги пращат,сами ли ще си "ближат раните",не ме интересува,но искам да видя заедно силни Сейфер,както в личен план така и в професионален.

# 516
  • София
Еве, какво умиление JoyJoyJoy

Сега ги чета в Х. Мерт нямал акъл, какво правел пак с Афра, толкова бил щастлив последните два месеца, защо се занимавал 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Не е паралелна реалност това, друго е, жалко че има такива фенки момчето.

Нещо не мога да включа още на вълна сериал, но ако има хубав втори фраг мисля да гледам втора серия в петък Stuck Out Tongue Winking Eye

# 517
Еве, какво умиление JoyJoyJoy

Сега ги чета в Х. Мерт нямал акъл, какво правел пак с Афра, толкова бил щастлив последните два месеца, защо се занимавал 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Не е паралелна реалност това, друго е, жалко че има такива фенки момчето.

Нещо не мога да включа още на вълна сериал, но ако има хубав втори фраг мисля да гледам втора серия в петък Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами беше щастлив, защото са си били заедно през цялото време. 😜

# 518
Сторита от Афи

https://www.instagram.com/stories/afrasaracoglu/3457607825746024 … 3bDBhamJzcmV0bw==

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 14:33 от Iv32

# 519
  • София
Много е сладка Афито, пупупу

Пеят тази песен в сторито

Това е любимата група на Мерт, а името на песента е "Най-хубавото място е домът ти"

Намериха и старо стори, в което той я пее

https://x.com/Missasoss/status/1835284593408192826?t=huDlaaG-D6r1ungPr-BNPw&s=19

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 21:55 от MysteryG

# 520

Мистери 🥳🥳🥳🥳🤗🤗🤗🤗
Страхотна новина!

# 521
Току що се натъкнах на една публикация в инста,че на 74-та серия можело да завърши сериала,защото всички били вече щастливи.Разсмя ме.

# 522
Направо ще ревна! 😂 Тъжен ден за Рамовите солота напълно превъртяха, а някои направо са безмълвни! 😂 Голям кеф! 👌 Толкова ли е трудно да си набият в главите,че АфРам много се обичат! ❤

🧿🤍🪬

# 523
Току що се натъкнах на една публикация в инста,че на 74-та серия можело да завърши сериала,защото всички били вече щастливи.Разсмя ме.
Да,тъкмо се оправи животът на Сейран и Мерт и те сега ще го развалят отново. И Орхан щастлив и Есме.Суна също с Абидин...
Какво повече да искаме от това дизи?

# 524
Направо ще ревна! 😂 Тъжен ден за Рамовите солота напълно превъртяха, а някои направо са безмълвни! 😂 Голям кеф! 👌 Толкова ли е трудно да си набият в главите,че АфРам много се обичат! ❤

🧿🤍🪬

Вчера Мерт, а днес и Афра не изглеждат хич нещастни, че са разкрити. 😄 Сигурно им беше писнало да се крият толкова време.

Общи условия

Активация на акаунт