Отговори
# 570
Спойлери уж за следващата серия под формата на емотикони
Скрит текст:
Доколкото разбрах са свързани със Сейран.
1)💭👱‍♀️
2)✍️ &🕯🚫
3) 🖼👦

# 571
Защо се върти тази теория за сън или кома, след като ясно сезона започва с големи букви 2 години по-късно? Или нарочно го пишат, за да ни заблудят, докато някой спи?
Предава се много значение на незначителни знаци, съчинения много, а очевидни факти се игнорират. Не е кошмар, кома, сън. 2 години по-късно е.

+1 месец и 11 дни Joy

# 572
Айде и рейтинга на повторението на Чапкъна, в праймтайма снощи Heart Eyes

хаха, камък в моята градина 😂😂😂

Поне героите не са се преобърнали на 360 градуса 😎

Гледам, снимката на Алаз не е помогнала много Sunglasses
По-добре по-бързо да свърши, че такива малоумщини като тук не ми се гледат още 40-50 серии. 😂

# 573
Най-точното попадение на сценаристите "2 години,1 месец и 11 дни".Знаете ли каква асоциация направих,след тези думи на Ферит?Пред мен изникна картината от "Граф Монте Кристо",когато отбелязваше на стената в тъмницата всеки ден с чертичка.Ха де,да се чуди човек откъде точно това ми изникна.Неведоми са пътищата мозъчни.

# 574
Най-точното попадение на сценаристите "2 години,1 месец и 11 дни".Знаете ли каква асоциация направих,след тези думи на Ферит?Пред мен изникна картината от "Граф Монте Кристо",когато отбелязваше на стената в тъмницата всеки ден с чертичка.Ха де,да се чуди човек откъде точно това ми изникна.Неведоми са пътищата мозъчни.
И аз така, реших че защото скоро гледах новия филм за граф Монте Кристо. Истината е, че човек брои дните, когато му е тежко. Когато е хубаво, времето минава неусетно.

# 575
Неминуемо раздяла има и Сейрошката ще ни изненада (приятно) в бъдеще.

# 576
Къде видяхте и чухте , че Сейран е разведена

По спойлерите и Сейран и Ферит са някъде в нереалното Grinning

още 1 предложение
36 държави = 2 год (24 месеца ) + 1 месец  + 11 дни
36=24+1 +11
 Joy

# 577
  • Яко в Матрицата...
Боже, аз отказвам да гледам това 🤮 Този Джем е по-зле от Буче 🤣 Тя поне е хубава… Този хем не може да играе, хем като мърда ми е като на сгоден циганин брат му 🤮

# 578
Къде видяхте и чухте , че Сейран е разведена

По спойлерите и Сейран и Ферит са някъде в нереалното Grinning

още 1 предложение
36 държави = 2 год (24 месеца ) + 1 месец  + 11 дни
36=24+1 +11
 Joy
Нали Есме пита Кязъм къде е бил,докато дъщерите му са се развеждали?

# 579
Боже, аз отказвам да гледам това 🤮 Този Джем е по-зле от Буче 🤣 Тя поне е хубава… Този хем не може да играе, хем като мърда ми е като на сгоден циганин брат му 🤮

Рени , остави това Още като го показаха на фона на бялата му риза и ....

Вал , и къде е бил Кязъм , някъде изпарен Grinning А ,  Есме какво работи , как се издържа Или и тя ползва наема от Ялъто

# 580
Точно за,Есмето се чудех аз?Та и в комплекс затворен тип живее.Наконтена,с прическа и грим....ти да видиш..  
Рени,аз най му харесвам гласа на Синан!Един такъв мучащ,мъчно говори,с една дума-приказен рицар на бял кон!🤣
Пък като каже Ашкъм....ама хубаво да натърти на 'ъ'-то и припадаш

# 581
Есме сигурно е получила нещо  от Кязъм при развода. Той, глупака, е  прахосал всичко по Зерин и тя му е намазала ските.
Синан си го изтърпявам напълно. Харесва ми да гледам нови лица /досега не съм го гледала/. Много мразя  да гледам едни и същи физиономии  във всички сериали , дори и да са добри актьори. Поне да има малко време от една до друга роля , а те гастролират от сериал в сериал , направо със скок.

# 582
Есмето защо така на мен ми се струва ,че живее там където преди живееше Зерин Thinking
А Кязъм пък бил със Зерин ,и после се раделили,но  в края на 2 сезон  1-во между Зерин и Кязъм имаше такъв разрив ,двамата така се шамаросаха ,че общо тяхно бъдеще не би трябвало да е възможно.Освен това Кязъм нали уж се върна при Есме ,даже я моли да ги приеме ,обратно,спаси я от Таяр ,а Зерин и Пелин пък бяха се запътили някъде към чужбина.Значи или новата сценаристка даже поне последните няколко епизода на 2 сезон не е погледнала ,че малко от малко да влезе в час със ситуацията или има нещо друго.
Освен това ми направи впечатление ,че кадрите които вървят при началните надписи са си същите като от 2 сезон ,няма и един кадър от 1 епизод на 3 сезон.няма ни Дияр ,ни Синан.Ако те са чак толкова важни за Сейран и Ферит би трябвало да ги има поне по мъничко поне.
Синан ми е толкова анти на мен ,че не мога да ви опиша.Сейран е такова хубаво момиче как па не и намериха някой що годе хубав а тоя дето мяза на мангал.С бялата си ризка дето е разкопчана до пъпа,с ланците и с космарлака и с бялото панталонче ,ооооох направо е ужасен.И Сейран като си сложи хубавата главичка на тая космата гръд направо ми се повръща.
Каката на Ферит обаче става .Симпатична физиономийка ,хубаво телце ,приятно гласче ,става за разтушка на нашето момче ,докато се сдобрят с неговата Сейрош. Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 23:51 от Eny87

# 583
  • София
Бирсен е писала, че Четин Текиндор и актрисата, която играе Асуман, ще участват и ще се присъединят скоро към сериала

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1835415315095695784?t=qf6bl … 7Pt7aAWJcdqw&s=19

# 584
Мими, на мен също ми липсва онази Сейран, за която говориш. Сейран с големите мечти, с идеалите й, със смелите възгледи за живота. Сейран, която се чувства толкова добре в университската библиотека, че когато е в кризисна ситуация, ще потърси подслон там. И аз първа зададох въпроса защо и на кому е нужен този брак. И аз мрънкам, че в тази посока е тръгнало развитието на любимия ми образ, но той все пак се развива. Единственото ми разминаване с останалите обаче е, че аз не я съдя. Не знам какво й се е случило за тези две години, за да стане такава.  Това, в което съм абсолютно сигурна е, че тя е страдала и ако Синан и носи някаква утеха, ако в него намира някакъв смисъл да продължи, аз съм ок. Предпочитам да я видя с друг, отколкото саморазрушаваща се. За Ферит казвам абсолютно същото. Разбира се, че има право да продължи, вместо да се руши. И мисля, че го е напрвил. Сцената с измъчения му вид пред портрета, дори и с броенено на дните от раздялата им, би имала смисъл и някаква тежест, ако преди това нямаше сцената на диванчето. Та тя започва със заливащ се от смях Ферит. С гъделичкане, боричкане и целувки. Ми...вече няколко пъти я превъртам, със страхотен превод на руски и определено ми идва в повече. Сейран, дори и когато казва на Синан, че го обича, дори когато му предлага брак, не е толкова фриволна, жизнена и щастлива. В тази сцена Ферит излъчваше щастие, имаше я искрата в очите му (знаем как добре той използва и тази част от тялото си за добра игра). Дори видях част от чара му, за който си мислех, че е запазен само за Сейран ( и онова типично прехапване на долната устна). Новата му партньорка определено му пасва по-добре, отколкото партньорът на Сейран.
 Аз нямам проблем Абидин да има и други приятели, да среща нови хора в живота си, да стават важна част от живота му, да му бъдат ценни, ако щеш. Това, че създаваме нови приятелства, далеч не означава изневяра към старите такива. Синан, като гадже може да не става, ( лъжец е и аз с това никога няма да се примиря), но като човек може да си е ок. Ние още нищо не знаем.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 00:56 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт