Котето ми падна от 5ти етаж..

• 935
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте! Котето ми на около 3/4 месеца падна от 5ти етаж вече 5ти ден не го откривам търсих къде ли не обиколих целия квартал района където живея проверих всякакви храсти всевъзможни дупки няма го и няма. Няма никаква следа от него нито кръв нито труп нищо ще се побъркам според вас къде може да се е скатало проверох навсякъде говорих със съседи не са го виждали какво да правя вече губя надежда че ще го октрия моля за помощ и съвет..

# 1
Дано е добре, но етажът е много висок...
Излизате късно вечер да го търсите, когото е тихо. Разпръснете около мястото от неговата тоалетна. Оставете храна. Котето е малко , а 5 етаж си е сериозна височина, цяла чудо ще е ако е добре.
Вие веднага ли разбрахте, че е паднало?
Вероятност някой да го е видял и закарал на ветеринар?
Пишете тук:   https://m.bg-mamma.com/?topic=1689720

# 2
  • над кукувичето гнездо
Извадете тоалетната му пред входа. Вечерно време се оглеждайте. Ако има близки ветеринарни кабинети, разпитайте там.

Може някой да го е взел, може да се е скрило, но, за съжаление, може и да са го надушили улични кучета.
Моят, като падна от 6-я етаж на плочките пред входа, веднага го бяха наобиколили уличните котки. Мислех, че ще го спасяват, но ветеринари ме светнаха, че е по-скоро лесна плячка. Иначе се размина само със счупен крак и малко кръв в урината.

Надявам се да го намерите.

# 3
Всичко съм пробвал тоалетната разпръснах моя тениска оставих вечерно време търсих до към 3/4 сутринта няма и няма в квартала който живея е малко далеч от града и няма ветеринар под терасите долу имаше паркирани 2 коли може би е паднало върху тях и е отпрашило на някъде всичко съм пробвал и не излиза не излиза..

# 4
Все трябва да е някъде.
Разлепете постери из квартала, така ако някой го е намерил да се свърже с вас.

# 5
От такава височина минимум счупени крака, може и вътрешни травми. Ако е тежко ранено може да се е завряло някъде на скришно за да се лекува или да умре. А може и да е станало жертва на кучета или друга котка.

# 6
Преди време и нашето коте падна от 6 етаж. Имаше травми, но оцеля и се оправи след време. Много зависи на какво е паднало - на пръст/трева или на плочки… Може да има наранявания и да се крие в някое мазе.

# 7
Довечера пак ще го търся вече не помня и къде не съм гледал навсякъде обиколих гледах не излиза и не излиза вече 5 дни всичко други улични котенца тръгват след мен но мойто изобщо не се и показва от където и да е вече губя надежда..

# 8
  • София
А сигурно ли е че е паднало през прозореца? На приятелка котката се измъкна през вратата на апартамента без да я усети и се беше напъхала незнайно как в мазето, което е затворено с врата с катинар и пролука не повече от 2-3 см. Не я търсихме там, защото смятахме за невъзможно да е влязла, а и не намерихме ключ за катинара. След три дни я чуха да мяука слабо зад тая врата.

# 9
Убеден съм че е скочило бях сам вкъщи в 9 сутринта станах до тоалетна въртеше се покрай мен хапеше ме сложих му да яде обаче излезнах до терасата(играе роля на кухня затворена тераса) обаче прозореца беше отворен на излизане не съм затворил вратата за въпросната тераса както трябва и си легнах пак за около час някъде явно се качи на пеозореца видя някой гълъб и скочи на другите стаи вратите бяха затворени

# 10
Нашият котарак навремето скочи от пети етаж, за да хване едно врабче. После изчезна и го нямаше два месеца. И тогава се прибра, мръсен и накуцващ, но иначе жив и здрав. Той  беше успявал да избяга преди, затова и знаеше къде да дойде. Чух мяукането пред вратата и му отворих.
Дано и вашето коте се оправи, може да се крие, докато му помине. Така направи и котето на съседите, кри се към седмица, докато беше зле ударено. Оглеждайте се, може да се появи.

# 11
Силно се надявам котарачето да е живо и здраво да няма сериозни травми и да се появи някак гледах го от скоро можв би беше на 2/3 седмици когато го намерих със здравословен проблем на дясното оченце още има белег но не сериозен предстоеше и преглед при ветеринар и при препоръка ваксинация но уви изплъзна ми се...

Общи условия

Активация на акаунт