ЧХГ, кафяво зацапване и бременност

• 1 900
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! С редовен цикъл съм, трябваше да ми дойде на 3ти. Закъсня! Направих си тест - положителен. Ходих на лекар АГ - нищо още нямаше, освен удебелаване на матката. От снощи имам зацапване - бледорозово и кафяво. Води се, че съм в пета седмица, защото последния ми цикъл беше на седми август, но сметките не излизат. Възможно ли е да съм имала късна овулация? Направих кръвен ЧХГ и АГ ми каза, че резултата е нисък и в събота да повторя пак. Паникьосана съм, защото постоянно ми се вие свят. Днес след като ми взеха кръв ми прилоша. Чудя се дали това е имплантационно кървене, или нещо не е наред ...

# 1
На първо място се успокои! При мен беше същото положение,ниско чхг + кафяво зацапване(само за една вечер) и живот и здраве другия месец ще се гушкаме. Послушай доктора и пусни отново чхг ,трябва да се удвои! Успех,стискам силно палци!

# 2
Ново чгх и нов тест евентуално,но по-важно е чгх,успех 🌞преди първото ми дете имах нещо подобно и дори не бях стигнала до аг всичко приключи още преди да е потвърдено,тече ми повече дни,явно е лош материал така да се каже и се изчистих сама....за второто дете също имах зацапване бях запазила час,но го дръпнах напред,че се уплаших,но вс е наред сега спи,а каката се люлее така,че няма гаранция какво ще стане с това течение.
Успех🍀

# 3
Няма как да е имплантационно кървене, защото няма как да има положителен тест преди имплантацията. Зацапване е

Общи условия

Активация на акаунт