Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 348
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
тити, въпросът е, че нещо не ми се зарежда самата страница , дава ми някакви грешки. и не мога да разбера какво става  Confused дава ми, че нямам  adobe, което не е вярно.
сердика, тази статия за времето, ако я има в електронен формат, би ли ми я пратила. заинтересува ме много, нали съм си дипломиран климатолог Blush

# 166

Поля, в Русе май въведоха такъв софтуер в едно училище, експериментално Simple Smile не знам има ли успех.

Аз знам за една от елитните гимназии на Варна. Ценно е особено за отсъствията, които всъщнст са големия проблем.

# 167
тити, въпросът е, че нещо не ми се зарежда самата страница , дава ми някакви грешки. и не мога да разбера какво става  Confused дава ми, че нямам  adobe, което не е вярно.

на нас отначало ни искаше flash player - но би трябвало да ти го псочи точно какво нямаш, и само да си го инсталира, като му го позволиш. Ако има pop-up blocker /жълта лента под менюто/ - оттам се разрешава инсталирането. В долната лента на страницата/статус бар ли е , какво е/ би трябвало да изписват какво им е нужно.

# 168
  • Измир
Добър ден и от мен!

Севима вече е напълно здрава и утре тръгваме по пътищата на Румъния, България и Турция.  travel
Мъжът ми е на работа до 16ч. и след това отпрашваме. Рано сутринта би трябвало да сме в Измир.

Дано Кристи на Исайкова да оздравява бързо. Майка ми е мед. сестра в Окръжна болница в хемодиализа и тя ми е казвала, че задържат болни само за да им вземат клиничните пътеки, а когато леглата се запълнят изписват предварително, за да има място за новодошлите, та да не изпуснат и техите пътеки. Sad

Севи се събужда около 7.30-8.00 ч., а пък си ляга към 21.30-22,00. След обяд спи по 2 часа.
Най-новото при нас е, че вече не дава да я приспивам на спалнята. Иска в нейното си легло, но пък там само си играе и не заспива. Снощи заспа чак в 23 ч. Сега ще и развалим режима едно хубаво, та после да си го подреждаме един месец Whistling

# 169
поля - нина е гледачката.
юка - не ви разбирам много диалога с тити, но аз вчера за първи път поръчах /и получих същия ден/ над 150 снимки. не съм изтегляла снимка по снимка, а от сайта кликнах върху нещо за инсталиране и след няколко секунди ми се качи целият албум. не обяснявам добре, но и по-добре не мога. и да, имаша поп-ъп блокер. стана бързо и дори аз се псравих. а аз съм смотана.

мама дойде. сега ще почивам 3-4 дни.

# 170
  • Димитровград
Диди79,ами Селия се казва нашето любимо адапте,мирише на ванилия и Еди много го харесва,мисля,че е френско производство,Поля ще каже дали бъркам.
Преди време го препоръчах и на Мечето.Преди него е пила само Милумил,но от 3-ти номер се запече и го спрях.Поне си мисля,че Селия като не е много разпространено и не го фалшифицират.
Ние сме почти цял ден вън,само спим вкъщи.Обаче като се скри слънцето и стана студено.
Исайкова,новини?

# 171
Хахаха Сердика, още по-смешното е, че фирмата, в която работи мъжът ми се казва "Амадеус" hahaha Joy
Канеста, ако ми напишеш точно как са изписали наименованието Селия сигурно ще разбера дали е френско. newsm78 Но ние нали сега купуваме само два вида млека и не съм обърнала внимание.
Млякото, което ползваме няма определен вкус, аз добавям в него ето това
После ще си довърша постинга, че мъжете имат нужда от мен Laughing

# 172
  • Димитровград
Celia,така пише на кутията.
Айде,приятна вечер,половинката започва да играе Warrock.

# 173
което ме подсеща за една друга статия за зъбоникненето и педиатрите - пишеше, че имало два вида педита, едните, които не вярват в проблеми поради зъбоникнене, и другите, които вярват в тях. Втората група са тези, които имат деца, първата - бездетните Mr. Green
Joy Joy Joy
Това ме подсети, че теориите за характара се появили след като на един психолог му се родило второ дете. hahaha

# 174
хахаха...ама то верно си е така Laughing
явно името Амадеус не е чак толкова непопулярно, колкото ми звучи Mr. Green
направи ми впечатление, че още давате АМ на децата - защо не краве мляко вече? newsm78 аз отдавна давам (не, че се пие, де, Малик явно мрази всякакъв вид мляко като Петра). Пробутвам с мюсли малко кисело мляко и чат-пат някоя млечна каша.
Юка, на немски ще ти свърши ли работа статията? Няма я онлайн, понеже е от забутания саарбрюкенски вестник, но мога да ти я сканирам и пратя, ако искаш Simple Smile
Диди79, много е сладък Калоян на аватара!

# 175
Добро утро!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!  newsm51

# 176
ДУ.
Честит празник.

# 177
  • Измир
Добро утро!

Честит 8-ми март!   smile3525

# 178
  • Пловдив