Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 350
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
да, и ние напоследък ставаме в 6.30. Колкото по-рано се съмва, толкова по-рано цъфва и хлапето. Рано пиле рано пее  Laughing Но пък си поспива още  два пъти дневно. И това е период, не знам докога ще е.

Ели си мие зъбките почти професионално вече Simple Smile
а с каква програма да свалям филмчета от камерата, че да ги кача в нета?

канеста, направо завидях за приема по всяко време. А шокът, казват, бил за два-три дни. После или майката свиква, или детето се разболява  ooooh!

# 151
  • Ruse
 тити Quick Time се казва програмата с която се гледат филм4ета от камерата(поне аз нея ползвам) а за сваляне от камерата на компютъра ти е необходимо драйвери за камерата и USB кабел.
За ранното ставане -и ние сме в одбора-Ели става в 7 4аса ама поне си ляга в 8 и 30 до 9.Ако излезем навън към 10 спи само веднъж на ден от 12 и 30 докъм 3 оба4е ако неизлезем от скука спи два пъти.
приятен ден ние из4езваме

# 152
  • София
еххх това пък да заспива в 8,30 даже не си го представям, Филип заспива 10,30 - 11и спи до 7, най-късно до 9...ама пък поне вече не става по хиляди пъти на нощ, даже и сутрешното мляко вече го пие чак към 7-8 часа....остава и да почне да си спи в неговото легло...Grinning

а през деня обикновенно спи 2 пъти, от които единия е от 6/7 до 8 вечерта....др като се връщаме с храната от кухнята спи час-два-три ....но пък вчера спа от 2 до към 5....та спи както си иска общо взето.

# 153
Кити спи по веднъж. Вчера обаче спа от 1,30 до 5,30. Чак се изплаших да не е болна. Не е спала толкова сигурно от 1 година.

# 154
Добро утрооо  Grinning
Ади от 2 седмици започна да става по-рано. Събужда се към 8:30 ч, а до скоро спеше до към 10.00ч. (и аз си поспивах де)
Охххх, Ади не ме оставя да пиша  Close
Хайде до после.

# 155
  • Gabrowo->Sofia
добро утро
И нашето сутрешно ставане се измести. Беше в 8, сега е в 7.
Аз твърдо пускам Иван на ясла от април. Тия дни започваме да правим необходимите изследвания. Завеждащата на яслата ме успокои, че за около 10 дена децата се адаптират и през деня са спокойни. Ноооооооо сутрешния рев може да продължи месеци.... На мои приятели детето ходи вече 12 дена до обед на ясла, защото е много нервен и не смееха да го оставят там за обедния сън, но вчера изненадващо заспал сам и изненадал целия свят, включително и майка си, защото до сега 2 години само тя го е приспивала  newsm78 Странна работа са децата, винаги могат да те изненадат.

# 156
Ние се будим към 9ч сутрин. Вечер лягаме около 9ч. През деня спим веднъж около 1,5 часа.
С изключение периоди на активно зъбоникнене спим спокойно нощем.
Диди, променят се децата и аз някога не вярвах, че Иван ще заспи легнал дори/приспивахме се в кенгуру/, а в яслата лягаше и заспиваше без проблем.

# 157
  • София
Здравейте,
И Калоян става 6.30-7.00 сутрин, но все още се буди по 100 пъти през нощта Crazy.
bubu_to представа си нямаш колко ти завидях. Дано все така да продължава и тайно се надявам и нас такова чудо да ни сполети някой ден Wink
Eдита пие вечер по 2 пъти Селия 3.От пет месеца сме на Селия,много го харесва.
Едита, какво е това мляко - не съм го виждала. Сори за тъпия въпрос ама от съвсем скоро се запознавам с АМ. И Калоян не иска Нестле Джуниър, Фризо 3 също, та се чудех какво друго да пробвам.
И малко офф топик ама да ви споделя за перипетиите ми с магистърската ми теза в УНСС. Бяха изнесли дата за предаване 12.03 и аз се готвя за тази дата, но вчера като ходих на последната консултация си викам я да проверя в коя зала ще е защитата и какво гледам - сменили ми датата за предаване на ДР на 05.03 #Cussing out #2gunfire ,който срок вече бях пропуснала. С много убеждаване секретарката на кадетрата се съгласи да я предам днес и естествено аз бях виновна,че не съм проверявала редовно за промени  Thinking . И тази нощ я довърших - до 3 часа откарах, но успях и сутринта я предадох. Толкова се бях вбесила, а сега ми е едно такова леко, че се отървах по-рано. Та  само защитата остана  Tired
Приятен ден!

# 158
  • Пловдив
Росне става рано - 5.30 - 6.00 - пред будилника за татко му, след обед спи между 1 и 4 и ве4ер в 19.30 лежи по земята и иска да си ляга;
Днес до обяд се гледаха с майка - за първи път не правеше проблем - гледаше с интерес какси обувам обувките и обличам палтото и ми каза чао Shocked може би ве4е порастват децата.
Аз пък днес бях на поредното заседание на дело срещу баща ми и много се ядосвам - съдията е новак, на вид го докарва, но е възпитание нула - не изслушва, прекъсва, държи се подигравателно; днес просто се ядосах и му повиших тон - направо зяпна #Cussing out; кофти ми е, че баща ми много се притеснява и много зле приема нещата, а е явно, че служителят в едно предприятие на най - ниското стъпало обира парсата; не знам как да го успокоя, че каквото и да стане , не трябва да му пука Sad
Извинете за отклонението - просто имах нужда да споделя;

# 159
добре че не са те глобили за неуважение към съда  Mr. Green

аз смятам да обядвам най-накрая - петра е навън с нина, фритьозът е включен, замразените картофи са на линия, сиренето - също  Mr. Green

# 160
Тази седмица ми върви, пу-пу. Взела съм си и втория изпит  Laughing
диди79, ти какво следваш в унсс. мече, ти също ли си там. да си разменяме лекции  Mr. Green между другото, колко изпити съм пропуснала от така сменени в последния момент дати, просто не е истина.  #Cussing out трябва да си висиш все пред таблото, за да разбереш. уж имат сайт с програмата. само дето няма кой да я качи там  ooooh!
за спането. кейти напоследък ляга по-късно, но и става по-късно. устройва ме. а сега с по-дългите разходки, спипо 3 часа следобеда.
няма какво да уча и чак ми е скучно. отивам да се правя на творец с едни лотоси, оригами  Crazy
някой поръчвал ли е от снимките ви. имам въпрос. може ли да се изпраща направо албум за вадене, качен да речем в снимка бг, а не да прикачам отделно всяка снимка.

# 161
  • София
Юка, Стопанско управление - магистратура, но съм завършила семестриално преди 2 години и все отлагах дипломната работа, та най-накрая се наканих Embarassed и за малко да ми отиде напразно труда

# 162
Юка, по повод сайта за университетската програма - тук един приятел на мъжа ми е създал софтуер, та учениците и естествено родителите им, виждат оценките в някакъв сайт, мисля чрез задаване на парола. Тук са въвели тази система в повечето училища, та няма скрито покрито с оценките Mr. Green
Естествено качена е и учебната им програма, а също и отделни събития, като родителски срещи и т.н.
Диди79, дето се казва "всяко зло за добро, та и така с твоята теза - тъкмо си се отървала и няма да я мислиш толкова. Но вярно, че е некоректно никой да не те уведоми за промяната. честито долно зъбче на Калоян!!! Grinning
Майче, ама коя е тази Нина? newsm78
Анеле, успокой се, гледай и да успокоиш баща си, да не се притеснява толкова човека. Добре че си с него в съда, че да го подкрепяш - и това не е малко!!!

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 17:36 от Pollia

# 163
Здравейте и от нас!
Юка, честита ти книжка, много готино  bouquet
Поля, преди малко четох една статия, в която обясняваха защо времето уикендите е най-лошо, и защо най-топлият ден е сряда. Има си научно обоснование, което естествено е свързано със замърсяването на ок. среда. Sick
Малик беше няколко дена с температура - чак до 40.5, според доки вирус поради зъбоникнене. И май наистина е така, горкият много се мъчи, няколко нощи спа зле (как иначе, той просто вреше), но днес вече е без температура и даже е пак на градина. Ако до четвъртък не избие някой кучешки зъб, пак сме на доктор - така е заръчал (което ме подсеща за една друга статия за зъбоникненето и педиатрите - пишеше, че имало два вида педита, едните, които не вярват в проблеми поради зъбоникнене, и другите, които вярват в тях. Втората група са тези, които имат деца, първата - бездетните Mr. Green)
Явно на Микмак много му беше липсвала детската градина, защото тук мрънка, мрънка, а като го пуснахме там, веднага се завтече при любимото си приятелче Амадеус (да, наистина се казва така детето) и започна да му яде следобедната закуска. Отдавна вече не плаче, като го оставяме, което е прекрасно.
Гледам за сън говорите - доскоро Малик лягаше в 19ч и спеше до 9-10, имало е и периоди с по-късно ставане. Но от събота, когато се почна зъбната криза, и нашето дете цъфва в 7 сутринта Hug Да видим дали ще остане така. Като се замисля, 7 часа си е съвсем културно време.

# 164
някой поръчвал ли е от снимките ви. имам въпрос. може ли да се изпраща направо албум за вадене, качен да речем в снимка бг, а не да прикачам отделно всяка снимка.
май не. Като зададеш албум от директориите на компютъра си, те се зареждат всичките в thumbnails и ти влачиш с мишката която си избереш. Но може и да има някоя опция, която не съм видяла. Освен това е досадно, ако от някоя снимка искаш 2 броя, защото така се изключва автоматиката и трябва да описваш формата на всяка снимка. Всъщност пак казвам - търсих, но не видях улесняваща опция. Може и да има. Вчера взехме 140 снимки оттам да си направя най-сетне реален фотоалбум на малчо.

Поля, в Русе май въведоха такъв софтуер в едно училище, експериментално Simple Smile не знам има ли успех.

Общи условия

Активация на акаунт