Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 355
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Били, децата изплашиха ли се ? Много лошо, дано пострадалите се оправят.

Аз да вметна един въпрос: откакто навърши една година Росен пие ве4ер Нестле Джуниър, харесваше си го, до миналата седмица. едва - едва изпива по 50- 100гр, а е гладен, защото след крема от кухнята след обед не яде в общи линии; млякото наистина не е приятно на вкус ( поне за мен ), та се чудя с кое да го заменя. Мислех си с Фризо3 Thinking Мои приятелки ми казват, че най - вероятно ве4е не иска мляко, а педито на последната консултация каза, че още е бебе и ве4ер трябва да пие мляко. Та не знам какво да правя

много дълго излезе Embarassed

# 136
  • София-там нейде в западната част
приятен ден и от мен
исайкова радвам се че Кристи е по-добре и ще ви изписват а за лекарите и това което се преживели думи нямям но май наистина са безнесмени а не хора положили Хипократовата клетва ... за пореден път чувам за се поставя някяква диагноза за да се вземат повече пари от здравната каса- една майка при нас също се оплака ...а каква е истинската диагноза и какво да правята родителите дреме им явно ... не бях чувала за този артрит  newsm78 може би е по-често срещан при децата ... важното е че сте по -добре (
анелето и на теб желая бързо оправяне
били неприятна не бяхя ли оповестили предварително но медиите
хранене аз не меря колко изяжда Ема сама си преценява понякога не изяжда всичко понякога иска допълнително
на колата ни се счупи съединетея ... нещо не и върви на горката ... Ема се гледат с баба си тия дни и се похвалиха че сама се качва по стъпалата на пързалките ... друго не се сещам аз бачкам и ми е мъчно за нея а и тези дни някак си сутрин като тръгваме е потрудна раздялата и тя доста плаче - поне докато излезем а досега не беше така

# 137
момичета, да се похваля- вече имам шофьорска книжка  Laughing днес си я взех от кат. изкарах я всъщност преди 2 години и чак сега се наканих да си подам документите  Embarassed та ми е като наново взет шофьорски  Crazy черпя по едно... beer

# 138
  • София
анeлето, може и да не иска има такива бебета, но наистина поне до 2 годинки би трябвало да пие, пробвай др марка, Филип Фризо не харесва, но милумил направо трепери като го види. Аз му слагам и 2 плазмонки вътре, за да го засища и изпива вечер 180-230 мл, зависи колко е вечерял преди това. Милумил е вкусно, сладичко и за Аптамил казват че е може би най-доброто на пазара...но то ми идва малко пре скъпо...
Ако не иска АМ може да пробваш евентуално с кисело.

# 139
петра нито кисело, нито ам, нито прясно мляко пие. успявам да пробутам понякога 50 мл прясно от детските сутрин с попарата, но само понякога. и сирене не яде; нито кашкавал; но филе обича  Mr. Green  даже не съм питала педи за това - като не ще детето - не ще. и да ми казват, че трябва да яде/пие, файда няма. аз си знам, че трябва, ама то не се дава, маймунестото...

отивам за 3-ти път да се опитам да си закрия 2 сметки в пощенска банка. ама тия лелички там са големи мърди, да му се не види...

юка - честито. и аз искам книжка. лошото е, че ако изкарам, ще искам и кола  Mr. Green

# 140
били неприятна не бяхя ли оповестили предварително но медиите
Инцидент е било Деситка има опстрадали.
Анеле, изплашиха се по-големите деца, малките май не разбраха улисани в игра.
Юка, честито! Тези дни и нова кола да се похвалиш! да не мисли, че само с бира ще минеш обаче. Wink
Бубу, супер че заспивате вече така. Гошко винаги заспива в леглото и сам в стаята.
Мляко ядем - кисело вечер. АМ и мляко в шише - не.

# 141
честита баба марта

# 142
Oле, Исайкова, много гадно! Много са алчни в тези болници  Twisted Evil И ми стана много много тъжно за починалото детенце, горките родители  Cry Cry

Поля, Поло много сладък  newsm53

Били, наистина много неприятна изненада сте получили по време на разходката! Добре, че сте живи и здрави! А ти докъде стигна с търсенето на автомобил? Аз по последна информация ще търся в Дупница. Наши познати са ходили до там за кола. Казват, че са доста по-евтини и много запазени - там ги стоварвали с автовозите, а после разпределяли и по другите градове. Аз чакам свекърите да решат дали ще си погасяват заема, който ние сме теглили за тях, или ние да рефинансираме техния заем и да ми останат парички за моя кола  Rolling Eyes

майче, Петра да не е нулева кръвна група? Аз като малка съм била така - само месно съм нагъвала. Другото не съм считала за храна  Joy

анелето, Ади задължително преди сън пие по 200 мл АМ (Фризо 3). Без него не заспива, но то и е и вечерята, защото друго отказва  Confused

Реничка, готино филмче, дааа  Laughing Ели много хубаво си мие зъбките, май ще взема и на Ади така да и връча четка с паста за зъби. Само да и избият кучешките и почваме  Laughing

# 143
  • Димитровград
Eдита пие вечер по 2 пъти Селия 3.От пет месеца сме на Селия,много го харесва.

# 144
хехе мъжът ми е нулева кръвна група и добре си похапва месце Mr. Green
Аз съм много ядосана #Cussing out, половин час се опитвам да си препиша на чисто една молба/че я искат писана на ръка/, а поло постоянно крещи и вече трети път бъркам #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 145
  • Пловдив
КУпих Фризо, но тази ве4ер му дадох пак Нестле - изпи около 160гр, но преди това хапна малко бани4ка със сиренце - доволна съм Simple Smile

Ходих пак на лекар - чернодробните изследвания са супер, но дорбът щял да ми е леко увеличен ве4еа, заради трихинелозата и токсоплазмозата, които изкарах преди да забременея; посъветваха ме да пия пове4е вода ( от време на време забравям ) и ми предписаха някакви билкови таблетки за изчистване от токсините.

# 146
ДУ.Кити от два дена става в 6,30. След нощният маратон - ставам по 4-10 пъти, този час направо ме убива. През деня съм като парцал.
Кити не пие бебешки млека. След като ми спря кърмата ги отказа и от 9 месечна е на кисело мляко - верея 2,9. Пие доста, даже е стигала до 3 кофички на ден. Но тя заспива с шишето дори и на обед, а яде  и нощем.
Бубуто, честито заспиване сам. И аз си мечтая за този момент, но май няма да е скоро.
Анале, радвам се за теб.

# 147
  • София
Буба никога не се знае - и при нас дойде все едно от нищото този момент...още не го вярвам направо Simple Smile

# 148
  • Димитровград
Бубе,съчувствам ти,аз ако стане Едита преди 9ч. и ми е криво,а за 6.30-направо не знам.
Ходих да питам как стои въпроса с яслата.Има прием по всяко време на годината и ми казаха,че има и дневна и нощтна група,което означава,че можеш да си вземеш детето в интервала 17-20.30ч.,ако е в нощна група и им дават и вечеря там.Живот и здраве от април ще я пробвам до обед да е там.Май за мен ще е по-голям шока,отколкото за Едита,защото тя,ако не знаете,изобщо не ме търси,особено когато има други деца.
Хубав ден ви пожелавам!

# 149
я не се оплаквайте - петра всеки ден става в 6.30  Mr. Green в 10, когато излизаме на разходка, имам чувството, че вече е надвечер   Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт