Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 362
  • 293
  •   1
Отговори
# 120

Здравейте.
Исайкова, думи нямам. Аз вече на здравна каса не вярвам. Като не съм сигурна - на частно. Може да давам пари, но поне ще ми е здраво детето.
Стискам палци, Кристи да  е добре вече и стига с тези болници. И ако пак се стигне до тук, по-добре там където ти искаш, поне ще си спокойна и няма да си в мизерия.
Майче, супер са нещицата на чакълчо. Много ми харесаха.
При нас нищо ново. Кити става все по-дива и вече се опитва да говори. Повтаря, но какво се получава е друга работа. Например - там-тако, крака-краки, наздрави-татити. Днес изяде, копчето на телефона на баща си. Научи се да се катери на дивана и на таборетката.

# 121
  • Пловдив
Исайкова - само от ехографа -нещо се виждало, но не запомних какво, утре като ходя , ще питам
Радвам се, че кристи е по - добре  bouquet

# 122
  • Димитровград
Само накратко-Исайкова,стискам палци да се оправи Кристи,а лекарите да си таковат онаковата.И Едита май затова са я държали един месец в болницата,за да получат повече пари от ЗК.Да са здрави децата,другото е бошлаф.

# 123
  • Sofia
Анеле,стискам палци да се оправиш!!!! Hug

# 124
  • София
ъъъ при нас нещо мн странно се случва...малчо от 2-3 вечерии не ми дава да го приспивам. оставям го в леглото като си изпие млякото и излизам, след малко се връщам само да го завия....в пълен потрес съм, това какво е сега и колко ще продължи....

# 125
  • Димитровград
Бубуто,аз даже и не завивам,Едита спи в чувалче.

# 126
  • София
ясно, че има такива деца, ама с моя се приспивахме до ей сега дет се вика на ръце....понякога като се унесе даваше да го сложе и да си дозаспи на леглото, но сега като изпие млякото почва да вика и да си сочи леглото и ме блъска. като го сложа ако не изляза ми говори и се мята, а като остане сам заспива за 2 мин...затова толкоа се шашнах нещо

# 127
Ей ама тия лекари големи "бизнесмени" излязоха.
Нищо Исайкова, важното е, че Кристи е добре.
Лошото, е че тези педиатри с техните тънки сметки могат много лошо да объркат нечия диагноза и да се омотаят в собствените си лъжи, от което естествено само някое дете ще пострада. Ейййй а пък са се клели като са ставали лекари #2gunfire
Майче, и аз харесах много комплектчето, в което ще се кипри чакълчо Flutter Ама не бях във форма миналите дни, та нямах голямо желание за писане. А то момента си наближава - колко са още 5-6 седмици Party
Бубуто, нашият човек така заспива през деня, а вечер също много бързо заспива и няма време за четене на приказки или песнички. Crazy
Мечето късмет на изпита!!! Peace

# 128
  • Пловдив
Айде аз да съм първата с ДУ!
Есприт, мерси за пожеланията  bouquetИ аз се надявам Rolling Eyes Дано изследванията да са добри после.
Поля, много е сладък Поло на аватара ти.

Хубав ден на всички!

# 129
bubu_to  при нас държи вече две седмици.Преди вечер се приспивахме по почти цял час,сега я слагам и заспива сама.Дано да е за постоянно.
Исайкова  радвам се че вече сте по-добре.
Аз отивам да си прибера детето,че вече ми липсва.

# 130
и петра бележи успех по тая линия. даже не я слагам аз в леглото, а баща й. той я къпе, аз я обличам и излизам и след минута той се сам при мен явява и ухилен казва "готово"  Joy дано се задържи тенценцията.

# 131
  • Ruse
да се от4ета:в4ера бяхме на консултация и мерките са ни 79 см и 10 500 с дрехите Mr. Green
моята мома ве4е се пробва да си мие зъбите сами4ка и резултата е:
http://s75.photobucket.com/albums/i293/rene_gg/2468/090/?action= … t=Picture1310.flv

# 132
Добрютро вече в по-ведрата ни темичка  bouquet Stuck Out Tongue  food010

След като Кристи е по-добре Grinning Аз все си мисля, че диагнозата му е абсолютно измислена след думите на Исайкова Thinking
Анеле, благодаря от името на Поло - това беше в неделя на плажа, след като за първи път този месец времето бе хубаво през уикенда. Възползвахме се здраво. Crazy Посетихме и новия току що открит тук огромен спортен магазин и вярвайте ми, ако разполагах с много средства щях направо всичко да изкупя. На всичкото отгоре имаше страшно идейни неща за подаръци и вече знам какви ще са за нашите това лято. Flutter Аз си харесах чанта, часовник и джапанки. Поло единствен се сдоби с нови къси панталонки на невероятната цена от 2? и една сладурска топка Grinning В общи линии тук настроението вече е лятно Grinning Е, днес слънцето все още не се е показало и може да не се покаже Laughing
Майче, ама твоя Стефан е златен.Flutter
сега ще гледам как се мият зъбки Wink

# 133
Аааа Реничка много ми хареса филмчето  bouquet
Много е сладка твоята мома Grinning, а и с тази блузка на сърца Stuck Out Tongue newsm10

# 134
Днес приятната ни слънчева разходка с една форумска мама и децата беше смутена от мощен взрив и падащи стъкла от околните прозорци Shocked./ние бяхме в парк сравнително далеч от сградите/. Усетихме ударната вълна. Crazy
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=316713
http://dnes.bg/article.php?id=33716

Общи условия

Активация на акаунт