Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 372
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
  • София-там нейде в западната част
добро утро и от мен  Hug
лек и приятен ден на всички ви желая  Grinning времето е страхотно тези дни за разходки
исайкова много е неприятно това което казваш надявам се скоро да имат ясна диагноза и да назначат адекватна диагноза
отивам на работа   Simple Smile чао

# 106
Добро утро!
Аз в зоопарка се депресирам , условията в които са оставили животните са гадни, но това не значи , че няма да водя децата де ...
За условията в повечето болници нямам думи  #Cussing out
Вчера моето голямо момиче стана на 11 години и празнувахме в Jimmy`s в Арена . Много сме доволни , спретнаха им голям купон, а Ирен направо побесня - балони , танци , каки и батковци. Аз естествено се уморих доста.
Лек ден на всички!

# 107
  • Ruse
май4ета я ми кажете в кой сайт мога да ка4а клип4е 4е да си покажем на4ина на миене на зъби

# 108
  • София
Reni4ka - www.youtube.com тук може да си качваш клипчета

# 109
  • София
Здравейте,
Исайкова, дано се изясни по-бързо диагнозата на Кристи и да му назначат адекватно лечение, детето да се подобри и да се прибере в къщи. Много се измъчихте и дано да приключи скоро.
Сердика, наистина много се радвам на проходилото човече. Правихме и прощапулник  - хвана химикалка и после лекарски слушалки. Снимки ще кача другата седмица може би, че тази трябва да предам дипломна работа и зора е голям - вися до някое време на компа, имам и работа доста и нямам време за нищо.
А и  да се похваля  - Калоян има и долно зъбче(само преди по-малко от 2 седмици педи каза , че е възможно да няма зъбни зародиши отдолу, но я опровергахме Peace) и на него се радвам повече , отколкото на ходенето.
Жмото, наистина много гадна ситуация - дано се разреши бързо и в твой интерес.
Майче, страхотно екипче за Чакълчо Peace
Калоян е с червено гърло и кашля. Давам Стодал, нурофен и вит. С - дано се разминем с антибиотика.
Успешна седмица ви желая и много оздравели дечица да има!

# 110
  • София
тИТИ,и аз исках в Токуда,ама нямали детски ревматолози./урината взимат пак с тези пликчета,ама явно са им стари лепенките и се отлепят и той постоянно се н апишква.Аз бях купила друго ,но тази нощ не успях да го сложа.Като му хванах пишлето да го вкарам,то се надърви мнооого и се вдигна ангоре-няма набутване,,после 2 часа не му спадна... JoyНезнам какво е това чудо-не е ли много малък... newsm78 newsm78 newsm78/

Говорихме с лекарката.
Реактивен артрит!/доказано с изследвания не е ...//Оставаа и стрептокока да потвърдят/Урината така и не успяха да вземат.Явно ние ще пускаме в лаборатории изследвания.
Утре пускат нови изследвания.И утре ни изписват живот и здраве.Кристи се смее вече,вика ,тича...
Няма какво друго да кажа.
Много неприятно и голям стрес с тези статии,които чета.

Бубу-супер снимка.

Еспри-  bouquet  bouquet  bouquet

Моан,да ти е жива и здрава рожденничката! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 12:41 от Исайкова

# 111
Исайкова, радвам се за Кристи, дано скоро забравите за този кошмар!  Hug
Didi79, честито зъбче и нали знаеш - да почерпиш с нещо бяло, за да са му здрави и белички всички зъбки занапред!! И дано е здравичък!
moan, да ви носи много радост каката и да ви кара всеки изминал ден да се гордеете все повече с нея! Wink

Следобед сме на рожден ден (1 г.) на детенцето на най-добрата ми прятелка (много клиширан израз, но наистина е такава, вече 17 години!!, боже колко сме стари Close) и днес ми е едно празнично! Основният подарък е повече семеен - цифров апарат, но пък това е първи рожден ден и още не разбират толкова, а и освен това постяонно си подаряваме взаимно всякакви играчки.. а сега ще има да си правят хубави снимки! Купих все пак и една детска количка за тикане, исках да е стабилна, макар че ще я ползва по-нататък. Юлиана има същата и съм доволна, толкова е здрава, че возим вкъщи самата нея - веселба голяма пада! Simple Smile

Днес за пръв път отидох да взема Джуниър меню и имахме малко премеждия, така че няма да забравя първата ми детска кухня. Първо още по пътя Юлиана заспа, а беше 11.30, взех хараната и отидох да купя цвете за приятелката ми. Докато чаках тя се събуди и размрънка, оставих капаро, за да направят красиво цветето и хукнах към градинката да я храня. Извадих кутийките и започах да й давам основното, но тя не пожела да яде, плюеше, реших да й дам от следобедния крем и го оставих на пейката за малко. В това време две огромни бездомни кучета, които бях фиксирала, че се навъртат, се приближиха, като едното много близо към крема, аз станах, защото се уплаших, а то най-спокойно започна да си го яде!  Close Няма смисъл да коментирам възмущението си от кучетата, но за пръв път ми се случва подобно нещо. Харнила съм Юлиана много пъти на вън, но вече трябва да си имам едно на ум - защото те са навсякъде и са непредсказуеми!  Naughty Внимавайте и вие!
Отидох да взема цветето, естествено беше не както исках опаковано, но нямах време да се разправям. Явно днес нещо не ми е ден. Прибрахме се, стоплих на Юлиана същата манджичка, добавих й един сухар и я сложих в нейната купичка - изяде я почти, но без ентусиазъм. Дано супата й хареса и утре ще видим, просто може би трябва да свикне, аз смятам, че е вкусно, напълно безсолно е. Грамаж - 200 гр.
Дано Юлиана сега заспи, за да е свежа за рождения ден! Проблем ще ми е с това заспиване като отивам да взиамам храната, но ще измисля нещо. Може би трябва да ходя по-рано само да я взема, да си приберем да яде, хем да й стопля манджичката, че тя студено не яде, а и на вън още не е чак толкова топло и после пак да излизаме. А другата седмица ще пробваме и Ози и ще избера.
Извинявайте, че стана толкова дълго - без да искам!  Embarassed

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 14:01 от Sisssi

# 112
  • София
И утре ни изписват живот и здраве.Кристи се смее вече,вика ,тича...
Исайкова, това е чудесно. Значи се чувства по-добре дечко и върви на оздравяване! Hug
Didi79, честито зъбче и нали знаеш - да почерпиш с нещо бяло, за да са му здрави и белички всички зъбки занапред!! И дано е здравичък!
Сиси , благодаря за пожеланията. Всъщност това не е първо зъбче на Калоян , а пето - просто другите 4 са отгоре, т.е. е първо долно Simple Smile . Големи перипетии си имала с кухнята. Весело изкарване на празника!
Моан, честит празник на голямата вече рожденничка! Да е жива и здрава и много усмихната!  bouquet

# 113
а петра днес оплюска с огромна охота бурканче пюре от пиле сориз на мандев за след 4 месеца + половин зеленчуково на ам-ам за след 6 месеца + сухар за сгъстяване  Crazy

# 114
здравейте и от нас!
исайкова, много се радвам, че кристи се чувства по-добре. дано бързо се възстанови. а какъв е този артрит, в какво се изразява.
въпрос за храненето- колко им давате да ядат и по-точно спазвате ли някакъв грамаж- например порция 200гр и толкова. защото аз на кейти давам, докато тя започне да ми казва- не, не. може да е половин купичка, може и 2 купички. и нали аз й готвя, не меря храната преди да й я дам.

# 115
  • София
Исайкова - радвам се, че е малко по-добре Кристи, дано скоро наистина остане в миналото това  изживяване.
И не не са малки...на Филип си му става от....от мн малък. Пишито беше едно от първите неща които откри по себе си и както сваля памперса всеки път се вкопчва в нея...и тя става една голяма Wink та не им е рано...явно мъжете по рождение са си "готови".

Юка - не спазвам грамаж, общо взето се движи между 180 и 400мл/гр .

# 116
Привет на всички,

Исайкова, ъъъъъ това с пишлето се случва и у нас Crazy Явно не са малки newsm78
Не ми е позната поставената ви диагноза/не че аз съм много запозната с медицината/, ще погледна и аз в някой сайт за какво иде реч. Радвам се, че Кристи е весел и отново игрив Hug
Иначе ние днес се разходихме, Поло игра в парка, после спа като пън, хапна юнашки и сега си играе.
А аз ще помързелувам Laughing
Лек ден на всички  bouquet

# 117
Исайкова, много се радвам, че детенце наистина е по- бодро и щастливо, но как така ви слагат диагноза артрит без да е подкрепена от резултати от изследване?!? Не е ли доста некомпетентно и жестоко да плашиш родителите с такива крайни заключения! Стискам палци реалните резултати да са позитивни и всичко това да си остане само лекарска некомпетентност  Praynig #2gunfire

Извинявам се, че нямам време да наваксам с четенето и няма да съм в крак с темите, но време отново няма при мен  Crossing Arms Тази седмица ще се образовам за одитор и в Петък съм на изпит, а от Сряда до Петък почти няма да си видя детето, защото семинарите са от сутрин рано до къъъсно вечер.Писна ми!!! Искам да съм неУбазована  Naughty

Майче, много сладко екипче за младежа! И пелената е много весела също. Със здраве и много щастие да си ги ползва  Wink Heart Eyes

Храната не я меря на грамаж. Давам докато иска, но ако ми се стори, че прекалява се опитвам да я разсея, за да не преяжда, че какви мацки ще сме  Twisted Evil Лещата яде само пасирана, а бобът не и е в листа на любимите и аз го избягвам в менюто. Маслини и други солени и кисели неща не давам. Има време за кофти храни....

Симка дечинките са ти слънчица просто   bouquet

Чао от мен.....ако преживея седмицата пак ще се индикирам и даже и снимки може да сколасам да пусна, че ни забравихте какви сме красиви  Mr. Green
Стискам сииилно палци за мъничето, Исайкова, и както и преди- ако мога да помогна с нещо не се колебай!!!!

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 15:31 от me4eto

# 118
  • Пловдив
Здравейте!
Ние днес сме по лекари.
Моята ехография не е дотам добра - лекарката каза, че съм имала стара пикочна инфекция ( закоято чудно как не съм разбрала ); черният ми дроб е леко увеличен, не като през лятото има още неща, но щяли сме да говорим утре, като направя чернодробните изследвания;
на всичко отгоре се събудих сутринта с хрема 9 най - вроятно се накачих от малчугана )
И него го водих на доктор - хремата утихна, но тази нощ кашляше като пушач #Crazy; док каза, че всичко му е добре, но за вски случай предписа сироп за кашлица с мащерка и към него на същата фирма маз за загряване.
Това - дълъг и уморителен ден за нас.

# 119
  • София
Анеле,по какво рзбраха за стара пикочна инфекция?Само отт ехографа ли,и какво показва на него?

Мече думи нямам.
Като ни приемаха лекарката каза"Сега ви пиша реактивен артрит диагноза за да може да го вкараме по клини4ен път в болницата за изследванията.Силно преувеличено е ,не се шашкайте".Днес я питам"установихте ли артрит?",тя ми казва"Да",и аз продължавам"Защо стигнахте до този извод",и тя ми разправя"Аз още като го приемах го приех с такава диагноза.И аз й напомням че тя така и така казала,че е крайна диагнозата с цел да влезе/в същото време една сестра от етажа казала на майка ми че целия етаж са с диагноза на приемане артрит-защото най-много пари им се превеждали по пътеката/та лекарката вика"Не не,артрит е,щом така съм го записала.
избеснях,хубаво дори артрит да е .Трябва да докажат поне с някакви изследвания.А тя после ми обяснява,че било артрит,защото трудно стъпвал два дни на крачетата.А при прегледа установиха/3 прегледа всъщност/,че няма никакви болки в  ставите.
Сега иди разбери....
И те незнаят какво говорят.
Питам"лекува ли се"-"лекува се".Даже вече нямал проблеми.
Ееебаси как се излекува този артрит за 4 дни.Просто не ми е ясно... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Забравих да кажа на Юка че този артрит най често се получава при възпаления н гърлото.Вирусни инфекции,много дечица има на етажа болнички,но със силни болки в ставите/и то след прекарания вирус/Егаси му работата...
Вчера едно детенце почина от съседна стая.... Cry Cry Cry
Толкова е тъжно...

Последна редакция: пн, 05 мар 2007, 18:44 от Исайкова

Общи условия

Активация на акаунт