Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 361
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
здравейте
исайкова дано диагнозата да е лека и бързо Кристи да се оправя и да се прибира в къщи
виждам че обсъждате лещата, нур е опитвала и двата вида, от стандартната не е много очарована, понякога яде, понякога не, а червената е много вкусна, аз я добавям в някои други храни, като сгъстител, може да се готви и с ориз, попринцип леща с ориз става много вкусно, и е много полезна комбинация

# 91
честит 3 март!!! Grinning

Исайкова, аз се чудя как без диагноза му дават антибиотик. Thinking

# 92
Вчера ни беше празнично. Направихме си прекрасна раходка до Клисурксия манастир Св. Петка над Банкя (http://www.bulgarianmonastery.com/bg/klisura_monastery_st_petka.html), после ходихме и до Боянската църква.

Клара, и аз обичам комбинацията леща с ориз и правя и една рецепта по индийски, като прибавям и маслини (може и от тези без костилки, нарязани или цели), запича се в тава, с подправки..

Това ми напомня давате ли маслини? Аз обожавам маслини, даже вече съм спец по сортовете и почти всякакви обичам с всичко вътре. Дадох на Юлиана скоро да опита и беше във възторг! От тогава и се събират да е изяла 5-6 маслини (но постоянно иска, ако ги види), разбира се са от безсолните, които аз също за всеки случай съм ги държала във вода. Понякога когато варя или пека ориз и за нея слагам няколко маслини в него за вкус, става с приятен аромат. Въобще Юлиана обича като мен кислели и солени неща, по сладки въобще не налита. Но види ли маслина или пък кисела краставичка - от пръв поглед се влюби в тях!  Laughing Знам, че не е хубаво, но й давам, макар й рядко, иначе по принцип яде безсолно и захар почти не добавям, няколко пъти малко кафява тръстикова.

Искайкова, дано си днес при Кристи! И чакаме хубави новини!  Praynig

Хубава неделя на всички!  Hug

# 93
добро утро
днес ще е готино времето май, ние мислим да отскочим до зоопарка за 2часа, малката да види маймунките,
маслини не съм давала още, и то защото не съм се сетила, а кисели краставички яде и нур с кеф, хрупа и се хили, явно и е странно,
приятен ден на всички

# 94
  • София
Исайкова - надявам се Кристи да е по-добре, не уж, а наистина и все по-бързо да става все по-добре.

Ние пък се разходихме до търново. Филип мн културно пътува...на отиване спа през целия път на връщане почт през целия...мн приятно ме изненада хлапето Simple Smile))

Маслини съм давала - мн обича, но иска да си тъпче по няколко в устата дъвче ги полувин час и после ходи да плюе из цялата къща каквото е останало....

# 95
ми то и ние мислехме до зоопарка да ходим, ако не ни домързи  Mr. Green

за леща с ориз изобщо не съм се сещала, давате ми добри идеи Simple Smile още тези днище спретна за гарнитура. На мен не ми е проблем яденето на малкия засега, а по-скоро какво да правя за закуска за нас   chef

майче, такива обувки на чипо имаме от есента, много съм доволна аз.

# 96
Леща с ориз аз пък правя със сурови домати. Издълбавам домата и вътре пълня със смес от сварени и подправени леща и ориз.
Маслини, не давам и ще изчакам, защото давам все още почти безсолни храни.
Вчера ние разгледахме изложбата с моделите на Леонардо в СГХГ.
Беше много хубав ден!
Днешния се очертава също прекрасен!

# 97
  • Sofia
ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК,СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ!!!

Пожелавам на Исайкова и на малкия Криси бързо оздравяване!!!Ако има нещо питай.Simple Smile
Вчера бяхме на Илиянци.Да търсим малка количка,която да се побира в багажника на колата.не намерихме там,а в центъра в магазин "Марсел"Китайска е,но ми върши работа.Повече с колички не мисля да се занимавам:-)))
обувките "Чипо" от естествена кожа ли са?предстои ни пак да купуваме обувки,този път 20-ти номер.И май пак ще са "Капчица"

# 98
  • София
Мерси,Еспри..
Сега в 3 ще отида и ще го взема за 2 часа при баба ми да отидем.
Направо съм бясна.Егаси отношението е в тези болници,от 2/3дни ама никой,нито един лекар не е минал да види как е детето.Той се мъчи в онази дупка,където е тооолкова мръсно и мизерно че думи нямам.
Единствено втитмин ц му дават от болницата,ние си му купуваме антибиотика,отделно аз плащам по 10лв.на ден,където не ми е включено ни ядене,ни нищо.Защото ме предупредиха че ако дойдат още  хора ме слагата на един стол за през нощите.В Токуда като бях плащах по 3,60 на ден с ядене и невероятни лукс условия.
Урина два дни не могат да му вземат..Идея нямам за какво ни държат.
Просто нищо-абсолютно бездействие.
Поля,говорят за бактериална инфекция/евентуално стрептокок/.Затова дадоха антибиотик.Ама каква е инфекцията,да разберат ,да изследват.Не.Наплашиха ни с реактивния артрит и до там.
Много се дразня:(((((((( #2gunfire #Cussing out #2gunfire

# 99
обувките "Чипо" от естествена кожа ли са?предстои ни пак да купуваме обувки,този път 20-ти номер.
да. даже дават гаранция. аз взех 22-ри номер.
а за капчица - в магазина нямаха почти никакви техни модели. може би не са заредили още  newsm78

Последна редакция: нд, 04 мар 2007, 20:24 от majceto

# 100
  • Пловдив
А обувките на "Чипо" имат ли сводче? Аз за зимните се чудих и накрая купих Капчица. Сега във фирмения магазин са пуснали хубави пролетни модели, естествено за момиченцата има по - голям избор.
Ето малко снимки от в4ера:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=110765

# 101
Привет, дружинка  Simple Smile

Исайкова, наистина думи нямам за това, което разказваш за болницата. Българското здравеопазване е под всякаква критика, егати  Twisted Evil А тук и за деца става дума!

майче, много ми харесаха покупките ти! Особено ме впечатли готиното комплектче за изписването на чакълчо! Много е яко! Ще бъде страшен пич малкия още от изписването  Laughing Wink

анеле, виждам, че сте се разхождали из стария град  Simple Smile И на мен ми се ходи  Rolling Eyes

От мен лека нощ и до утре!

# 102
исайкова, а наистина ли е по-добре да сте в педиатрията, отколкото в Токуда? Дано утре тежката лекарска машина се задвижи....
Как им взимат там урина?

ние претърпяхме пълен провал в зоологическата градина. Валя ни дъжд/навсякъде, освен в нашия квартал валеше/, духа ни вятър, а малчо се отегчи ужасно. На мечката леко повдигна глава, на камилата рече "бабаба", и леко се усмихна на слончето. Туй то. През цялото останало време разглеждаше хората  Mr. Green Чувствах се прецакана, че с толкова ентусиазъм го заведох там  Mr. Green

# 103
тити едно лошо време да не ви мори ентусиазма  Wink И ние днес ходихме в Зоо то. Всички животни бяха много интересни и Саши се опитваше да влежне в клетките, като го дръпнех пищеше ... има и една градина с козички, които играят зад едни дървени преградки и децата могат да ги хранят. Е сстествено САши успя там да се вмъкне и да се опита да излови всички козички. Като стигнеше някоя я тупаше по гърба. ще кача малко снимки  Wink

# 104
здравейте
ние вчера много хубаво си изкарахме в зоото
малката гледа с интерес, аз се разходих и си починах, когато запръска дъжд ние се ориентирахме към изхода, после нур спа в колата, гроги беше, не че е стъпила на земята там, баща и я носи през цялото време, от какво така се умори не знам, беше кротка и мълчалива
обувките чипо са китайски и се правят за българия, мисля, нямат свод, но до колкото знам той не е нужен, а само твърдата пета и то само докато прохождат, аз миналото лято цялото изкарахме с такива, едни сандалки и едни затворени, тогава им слагаж в началото ортопедична стелка но вече нямат нужда

Общи условия

Активация на акаунт