Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 358
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Исайкова, може да пийнеш и няколко витамин С/ама да не прекалиш/.

# 76
  • Димитровград
Исайкова,чай си прави.Аз спирам настинките с Панадол рапид за възрастни,вземам по 4 на ден.За носа капки Пиносол,билкови,много ми помагат,ако харесваш ментово-евкалиптови неща,такива са и може и с други лечебни да ги редуваш.
За леща и боб не написах,че нито от кухнята дават,нито аз давам.Червена леща-идеята ми харесва,ще сготвя.

# 77
  • Sofia
Здравейте мами,

не мога да изчета всичко.ще ме извините.
исайкова,къде ви приеха?За настинката пии аспитрин упсарин,топъл чай и се мятай в леглото,ако си хремава слагай прополис в носа,за гърлото също става-гаргара.Аз залагам на Фервекса,ама след това трябва да спиш,тамъб ще си отспиш.И утре ще си по добре.

# 78
исайкова, дано е само настинка и бързо я пребориш, за да си при Кристи.  Praynig

тити, питах днес в пункта за грамажа на Джуниър Меню, но жената, която в момента ме обслужи беше по заместване и не знаеше точно. Но в понеделник като взема ще пиша колко е и впечатления.

За червената (оранжева) леща още веднъж - наистина е страхотна, цялото ни семейство я обича. И е подходяща за малки деца именно защото е лющена, белена, т.е. премахнати са външните люспи, а именно те дразнят стомаха. Става много бързо и имайте предвид, че няма нищо общо със стандартната - да не се окажете неприятно изненадани. Simple Smile Става кашкава, може да й се добави и картоф напр., търсила съм рецепти - има.

За Ферберските методи - съгласна съм, че всяко дете е индивидуално и трябва да се водиш по него, аз промених много неща, но успехът беше налице след няколко дни и с цената на много душевни мъки от моя страна и много малко сълзи от страна на Юлиана и вече имам непробудно спящо дете. Може много да се коментира, но всеки си преценя сам.

# 79
Кукла  аз не претендирам че имам право в юридически аспект,допускам че съм виновна,но като приятелка би следвало първо да поговори с мен,да обясни че държи да си получи заплатата и да се разберем като хора,а не да деиства зад гърба ми.Както и да е - вече почти го преживях засега.Пратих детето командировка при майка ми та малко да се поглезя да ми мине.
Боб и леща не съм давала и не смятам да давам скоро.И то от инат понеже свеки постоянно ми натяква че ТРЯБВА детето да яде боб и леща.Пържено е яла или по-точно е опитвала само мекица и панирана филийка.

Последна редакция: пт, 02 мар 2007, 22:40 от jmoto

# 80
  • Карлово
Исайкова, кураж и късмет! За борбата с настинката-да не се повтарям, казано е преди мен.

# 81
исайкова - дано се оправиш по-бързо. а сега кой е при кристи?

честит празник!

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 08:38 от majceto

# 82
Честит трети март!!!

Исайкова, и аз да ти пожелая да е само лека настинка и бързо да минава, че да стоиш при Кристи! А той как е днес?

# 83
  • Карлово
Честит национален празник!
няма бял цвят, за съжаление

# 84
  • Ruse
честит трети март bg
Исайкова за бабешки ила4и мога да ти кажа да си сложиш на една кърпи4ка мед на гардите и така да си стоиш цял ден-гарантирам бързо излекуване а за носът капки изцеден лимон-много гадно но помага
Ели е яла и боб и леща тъй като в няшата кухня ги дават.
А за заспиването тя сама си утива до леглото и катерейки се вика нани.слагам я да легне давам бибата и след 1 минута е заспала.Понякога съм я вземала да спи при мене когато баща и го няма(което е 80 % от времето)но тя неиска и да 4уе да легне на нашето легло иска си в нейното Cry

# 85
Жмо, съгласна съм, че първо е трябвало да говори с теб. Странно е, че прави такива неща за сума от порядъка на 40 лв. Просто исках да те посъветвам да си спестиш нервите, ако става въпрос за не много пари, а за разочарованието от приятелката - на всяка една се е случвало поне по веднъж...

Ние овладяхме дрисъка. Снощи и обясних :"Сега ще дойде тати и ще донесе каша", а тя с разбиране потвърди "тата" и започна да кашля. Отказа се от кашите преди 4-5 месеца и не знае думата "каша". Но разгеле изкуса я! В момента са на разходка със свеки (каза ми "айде паммм юш-юш" демек "хайде отиваме на пързалката и люлките"), а аз трябва да се захващам за работа...

За гушкането - напоследък заспива легнала върху мен, с глава на сърцето ми. Явно усеща, че идва новото бебе. А аз си я гуша - само след няколко години няма да ми дава, колкото и да искам.

# 86
купих на петра обувки на чипо, ест. кожа, червени за 15 кинта  Shocked
ето с това ще изписват чакълеску:
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2303714
това е прословутата пелена, която всъщност е объркана - няма ми ги овцете:
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2303711
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=2303712

дано съм разведрила малко въздуха  Hug

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 18:54 от majceto

# 87
  • Пловдив
Честит празник !
Исайкова, как сте?

Майче, много сладки дрешки и пелената е сладурска Simple Smile нашата е такъв модел, но е плюшена и още си я ползвам като одеяло при спане навън! Ама срещата с Чакълчо наистина наближила.

При нас - лоши новини - Роската от снощи е с хрема, едва диша, слагам стеримар, и Мукосептонекс Е и давам Вит.Ц; не иска да яде много; няма температура, от време на време покашля от сополите. Дали да давам нещо друго? Иначе е в настроение, играе; след обяд постояхме на слъце  - има ефект върху хремата.

# 88
Честит празник на всички!

Най-после свърши сесията-успешно! И сега сме  на гости при бабите в Плевен. С нас всичко е наред, но очаквам да се разболее от варицела. В яслата й има 3 деца и тя е имала контакт. Яабе да идва и да заминава-няма начин. Само дано мине леко, че като знам че при мен не е имало и сантиметър без пъпка Crazy
Виждам , че има дечица с проблеми. Стискам палци и дано няма проблеми !  bouquet До скоро!

# 89
  • София
Честит празник!Малко късничко де...

Ами как сме,уж малко по-добре/да чукам на дърво/.Майка ми е при Кристи,сега мъжа  ми отиде,и аз се пооправих и утре вече съм си там.
Няма кой да мине събота и неделя д попита как е ,да измери температура или каквото и да е .Не че през седмицата го правиха де...
В понеделник ще говорим с лекарката.Надявам се да го изпишат скоро.
Поне 10 дни до 14 трябва да пие антибиотика,и то му е увеличена на половина още дозата.Много ми  емъчно че го наблъскаха така,но по-добре да се възстанови.
И сега си умирам от страх от предстоящата диагноза... ooooh!

Майче,страхотни са дрешките на малчо.Много сладки,чак д ами се прииска второ.

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт